Lomovatka falut rendkívül súlyos valcmanista tüzérségi támadás érte tegnap a kora esti órákban. A népköztársasági erők tüzérségének egy “Grad” ütege viszont lehűtötte Nyalókakirály latorhordájának buzgalmát. A teljes banditacsoportot az önjáró lövegeikkel együtt megsemmisitették.
Donyeck környékén sem csillapodnak a kedélyek. A repülőtéren csapdában lévő banditák kissebb – nagyobb megszakitásokkal lövöldönek kifelé. Egész éjjel ügyködött a pribékhorda, a milicia tüzérsége pedig válaszolgatott. Néhány latorgránát ismét Donyeck lakott területeire csapódott be, és ismét lettek civil áldozataik.
Mariupol vidéke az éjszakát már – már idillinek mondható csendben tudta végigaludni.
Luhanszk és környezete is csendben töltötte az éjszakát.
Odesszában tegnap délután helyi partizánok rakétavetőkkel támadtak Nyalókakirály megszálló seregletének két latorposztjára. Négy tank, és legalább kilenc bérgyilkos pusztult el ezekben a támadásokban.
kicsi

Zaporozzsje határában szintén partizánok támadtak egy latorkonvojra az éjjel. Itt két BTR és három üzemanyagszállíró tanker pusztult el. A zsiványok egyedveszteségeiről nincsenek információk.

http://balrad.wordpress.com/2014/09/26/esemenydus-donbasszi-tuzszunet/



Lassan megoldódni látszik a donyecki repülőtér ügye is.

Ma délelőtt az ott körbezárt fasiszta 25. desszantdandár mintegy 250 banditája és kb. 600 szedett – vedett önkéntes valcmanista rablólovag “kitört” a gyűrűből. “Támogatta” őket EGY latortank is. Elsőként ez pusztult el.
http://voenkor.info/wp-content/uploads/2014/09/ae-ro26.jpg
Tekintettel arra, hogy a brigantibandát kettős gyűrű vette zár alá, el lehet képzelni a csak kézifegyverekkel – gyalogosan – “kirohanó” horda veszteségeit. Állitólag néhányuknak sikerült eltűnnie a környékbeli erdős részeken.
Néhány elfogott zsivány szerint még mindig maradt legalább ötszáz valcmanista bérgyilkos a repülőtéren.

http://balrad.wordpress.com/2014/09/26/urul-a-donyecki-repuloter/