"Úgy értem, Oroszország is csatlakozott az egész narratívához az "ultra-veszélyes vírusról", majd saját oltóanyagot állított elő." - Ernst Wolff

A hónap elején Max Otte'German professzor és Ernst Wolff közgazdász, újságíró és forgatókönyvíró Vlagyimir Putyin orosz elnök és a Világgazdasági Fórum (WEF) kapcsolatáról beszélgettek. Wolff emlékeztetett arra, hogy Putyin a WEF egyik "fiatal globális vezetője" és egyik legaktívabb összeesküvője. Az orosz vezető egészen a közelmúltig részt vett a konferenciáikon, miközben Klaus Schwabbal szoros kapcsolatban maradt.

És azt kell mondanom, látom és láttam is, hogy Putyin minden WEF-eseményen jelen volt, és minden beszédében benne volt a "kedves Klaus".

Fiatal globális vezető - Covid Agenda

A RAIR Foundation USA korábban már beszámolt Wolff megdöbbentő felfedezéseiről a Schwab "Fiatal Globális Vezetők"-ről és a világméretű Covid-ellenes intézkedések rejtett napirendjéről. Wolff úgy véli, hogy a politikai és vállalati vezetők rejtett szövetsége kihasználja a járványt a nemzetgazdaságok összeomlasztására és egy globális digitális valuta bevezetésére.

Putyin, akárcsak a többi Fiatal Globális Vezető végzettje, nem csak a kovid "vakcinát" népszerűsítette, de országa elsőként bocsátott ki egyet, a vitatott Szputnyik V-t. A vezető is kapott egy kísérleti orrba adott kovid vakcinát napokkal azután, hogy kapott egy emlékeztető oltást. Wolff emlékezteti a nézőket, hogy mindig is része volt a globalisták Covid napirendjének:

Szóval nem látok ott olyan nagy eltérést. Én ott látnék, úgy értem, Oroszország is csatlakozott az egész narratívához az "ultra-veszélyes vírusról", majd előállította a saját oltóanyagát.

 

 

'Minden, ami számunkra kedves, elpusztul'

Putyin az egyik legaktívabb vezetője volt a globalista szervezetnek. Következetesen részt vett a davosi WEF találkozókon, beszédeket tartott, és vezető szerepet vállalt a negyedik ipari forradalom pályájának alakításában. Míg egyesek szerint Putyin összejátszik a WEF-fel, mások úgy vélik, hogy a globalistákkal játszott együtt a saját céljai érdekében.

Ezekben a sötét időkben létfontosságú, hogy nyitott szemmel járjunk a nemzetközi politikai színtéren zajló eseményekkel kapcsolatban. Jó esély van rá, hogy a dolgok nem azok, aminek látszanak.

....Azt is tudjuk, hogy Putyin nem demokratikus háttérrel rendelkezik, hanem korábban KGB-ügynök volt. És hogy olyan nevelést kapott, amely teljesen más értékeket testesített meg. De, mint mondtam, számomra úgy tűnik, hogy a nagy kép ebben a pillanatban, a nagy kép, amely mindannak a megsemmisítésében merül ki, ami számunkra kedves.

Nézze meg az alábbi videót Ernst Wolffról, amelyet a RAIR Foundation USA exkluzívan fordított le:

https://www.pokolafoldon.hu/politika/vlagyimir-putyin-a-vilaggazdasagi-forum-babja-vagy-kizsakmanyoloja-video