Az örökös járvány: Az Egyesült Királyság kormánya 2 milliárd font értékű szerződést kötött további Lateral Flow Testing (LFT) és Polimeráz Láncreakció (PCR) készletek szállítására.

A Corona PSYOP forgatókönyve pontosan a terv szerint alakul.

Az emberiség elleni globális háború folytatódik.

A megírt Corona PSYOP forgatókönyv pontosan a tervek szerint alakul. A világ kormányai újabb mRNS gyilkos lövéseket és hamis PCR teszteket vásárolnak, hogy felkészüljenek a Gonosz Show következő szakaszára.

A globális népirtás az mRNS biofegyver, a halálos zárlatok, az ellátási láncok megsemmisítése és a háborúk révén addig fog folytatódni, amíg el nem érik végső céljukat - a káoszból kialakuló új globális rendet.

 

 

Twitter avatar for @disclosetvDisclose.tv @disclosetv

JUST IN - Az amerikai kormány 105 millió adagot vásárol a Pfizer mRNS vakcinájából az őszi "emlékeztető" injekciókhoz, további 195 millió adagra van lehetőség. businesswire.com/news/home/2022....

2022. június 29.

1,224 Retweets2,037 Likes

Twitter avatar for @TheFreeFerretTheFreeFerret @TheFreeFerret @TheFreeFerret

Biztosan jön egy újabb "világjárvány". A kormányzat 2 milliárd font (kétezer millió font, ismét 2000 millió font) értékű szerződést kötött további Lateral Flow Testing (LFT) és Polimeráz Láncreakció (PCR) szállítására.

https://www.contractsfinder.service.gov.uk/notice/3cf33448-f257-4bf1-a5fe-95bebf9138eb?origin=SearchResults&p=1

Testing Solutions Dynamic Purchasing System (DPS) - Contracts Findercontractsfinder.service.gov.uk

2022. július 1.

 

 

 

Szerződés összefoglalója

Ipar

  • Diagnosztikai készletek - 33141625

  • Polimeráz láncreakciós (PCR) berendezés - 38950000

A szerződés helye

Egyesült Királyság

A szerződés értéke

2 000 000 000 GBP

Beszerzési hivatkozás

CF-0887000D0O000000rwimUAA9

Közzététel dátuma

2022. június 13

Záró dátum

2024. június 11

Záróra

12 óra

A szerződés kezdő dátuma

2024. június 12

A szerződés lejárati dátuma

2024. június 12

Szerződéstípus

Szállítási szerződés

Eljárás típusa

Korlátozott eljárás (küszöbérték felett)

A szerződés alkalmas kkv-k számára?

Igen

A szerződés alkalmas VCSE-k számára?

Nem

 

 

Leírás
Az UKHSA a DPS-t azért kívánja létrehozni, hogy segítsen a további Lateral Flow Testing (LFT) és Polimeráz Láncreakció (PCR) készletek folyamatos ellátására vonatkozó igényének kielégítésében. Az UKHSA ezért várja a potenciális szolgáltatók jelentkezését a DPS-be való felvételre. Az UKHSA úgy tervezi, hogy a DPS-t az LFT- és PCR-tételek esetében eltérő jellemzőkkel rendelkező termékkategóriákra (tételekre) osztja (a vonatkozó előírásokban részletesebben leírtak szerint). Az UKHSA jelenleg azt tervezi, hogy a DPS-en belül közbeszerzési eljárásokat indít, hogy ajánlatokat kérjen azoktól a szolgáltatóktól, akik a DPS-be felvételt nyertek, és akiknek a készletei a vonatkozó tételek egyikébe vagy több részébe tartoznak. A potenciális szolgáltatók a DPS lejáratáig bármikor csatlakozhatnak a DPS-hez, amennyiben a potenciális szolgáltató megfelel a kijelölt beszerzési platformon (Atamis) található dokumentumokban meghatározott kritériumoknak. Ha egy potenciális szolgáltató megfelel a DPS-be való felvétel kritériumainak, és kinevezik egy tételre, akkor felkérhető egy vagy több szerződés odaítélésére irányuló pályázatra. Az UKHSA konkrét kritériumok alkalmazását tervezi, amelyeket adott esetben az adott beszerzésekre vonatkozó ajánlattételi felhívásokban pontosabban meg lehet fogalmazni.
Az UKHSA nem törekszik olyan készletek beszerzésére, amelyek kizárólag nasopharyngealis, oropharyngealis vagy kizárólag mindkettőre vonatkoznak.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt a DPS-lehetőséget 2022. június 13-án tették közzé, és 2024. június 12-ig (azaz két évig) áll nyitva. A rendszerproblémák miatt azonban a hirdetményben mind a kezdő-, mind a záró dátum 2024. június 12., a záró dátum pedig 2024. június 11. Ez nem helytálló, és a DPS lehetőség kezdete 2022. június 13-án kezdődik, a záró dátum pedig 2024. június 12-én zárul.

 

A szerződés dátumait az alábbi Word Bank dokumentumban feltárt terv szerint helyezzük el:

" A Világbank "COVID-19 STRATÉGIAI ELŐKÉSZÜLTSÉG ÉS Válaszadási PROGRAM ÉS AZ 1. FÁZIS ALATT JAVASOLT 25 PROJEKT" című dokumentuma 2020. április 2-án került nyilvánosságra.....

Már két éve egy ötéves tervben vagyunk, amely a társadalom teljes elpusztítására irányul globális plandémia háborúk segítségével,

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mar-ket-eve-egy-oteves-tervben-vagyunk-amely-a-tarsadalom-teljes-elpusztitasara-iranyul-globalis-plandemia-haboruk-segitsegevel