Az ausztráliai Új-Dél-Walesben (NSW) az elmúlt hetekben közel tízszeresére nőtt az úgynevezett "pandémiás csecsemők" száma, akiket kórházba kell szállítani intenzív kezelésre.

A jelentések szerint ezeknél a kicsiknél egy rejtélyes légzőszervi betegség alakul ki, amely kritikus orvosi beavatkozást igényel. A média a betegséget légzőszervi szinciális vírusnak, vagy RSV-nek nevezi.

Évente állítólag mintegy 120 000 kisgyermek hal meg RSV-ben. NSW-ben pedig a három héttel ezelőtti heti 355 esetről jelenleg heti 3775 esetre emelkedett.

A Daily Mail című brit hírportál arról számolt be, hogy ezek a csecsemők azért betegszenek meg és halnak meg, mert "nincs immunitásuk". Ez arra utal, hogy a gyerekek szülei, és főleg "teljesen beoltott" anyjuk nem adnak nekik megfelelő védettséget.

Felismerve, hogy a Wuhan coronavírus (Covid-19) "vakcinák" tönkreteszik a szaporodási folyamatot, logikus, hogy azok a csecsemők, akik valahogy életben maradnak, több mint valószínű, hogy védtelenek lesznek immunitás szempontjából, ahogy azt most látjuk.

 

 

Az RSV-vel fertőzött csecsemőket is "pozitívan" tesztelik a covidra

A betegséget ismerő orvosok szerint a betegséggel született gyermekeknél súlyos betegségek alakulnak ki, "mivel olyan vírusokkal találkoznak, amelyekkel korábban nem találkoztak", mint például az influenza és a covid, amelyek állítólag ugyanabba a családba tartoznak, mint az RSV.

Dr. Philip Britton, a Westmead Gyermekkórház munkatársa szerint az ausztráliai intenzív osztályos (ICU) felvételek elemzése azt mutatja, hogy az RSV-ben szenvedő csecsemők egyszerre pozitívak influenzára és covidra is.

"Az elmúlt körülbelül egy hónapban négyszer annyian kerültek kórházba influenza miatt, mint covid miatt" - mondta a The Daily Telegraphnak.

Jelenleg az ilyen társfertőzésekkel jelentkező gyermekek körülbelül öt százalékát kell felvenni az intenzív osztályra. Britton szerint ez "nagyon aggasztó" és szokatlan.

"A gyerekek körülbelül felének nem volt semmilyen előzetes egészségügyi állapota, a felvételek megemelkedett száma pedig nyomást gyakorol a kórházi rendszerre" - teszi hozzá a Daily Mail.

"A 'világjárványos csecsemők' egy része influenza, Covid és RSV okozta mellkasi, agyi és szívgyulladással jelentkezik".

Az RSV, amely technikailag már egy ideje létezik, nem látott ilyen hullámot azóta, hogy - kitalálták: pont akkor, amikor a Warp Speed hadművelet elindult.

 

 

"Abban a csoportban, akik korábban jól vannak... Ez nem csak egy mellkasi fertőzés, néhány ilyen gyermekre hatással lehet az influenza, amely a szívet és az agyat érinti" - figyelmeztetett továbbá Britton a betegség súlyosságára, mivel most már pici csecsemőknél is megfigyelhető.

A jelentések szerint Ausztráliában az RSV-ben megbetegedő csecsemők mintegy 20 százalékánál potenciálisan halálos hörgőgyulladás is kialakul. Ezek mintegy 40 százaléka végül kórházba kerül.

Dr. John-Sebastian Eden fertőző betegségekkel foglalkozó kutató szerint az RSV, az influenza és a covid triplája miatt a sydney-i Westmead Gyermekkórház sürgősségi osztálya a maximumon van.

"Széles körű hármas járvány van kialakulóban" - mondta Eden a Daily Mail Australia című lapnak - és ne feledjük, hogy Ausztrália jelenleg a tél közepén van, mivel a déli féltekén fekszik.

"A coviddal a tetejére rétegződve ez a három fő vírus kórházi kezeléshez vezet" - tette hozzá.

 

 

Egyesek a csecsemőkori RSV hirtelen megugrását Ausztrália határainak megnyitásával magyarázzák, azt sugallva, hogy a turisták és a lakosok magukkal hozzák máshonnan.

A valóság azonban az, hogy Ausztrália tavaly tömegesen szúrta meg a lakosságát, és ezzel számtalan millió ember immunrendszerét károsította. És most ezek az emberek az oltások miatt károsodott immunitású gyermekeket szülnek.

A kínai vírusinjekciókkal kapcsolatos legfrissebb hírek a ChemicalViolence.com oldalon olvashatók.

A cikk forrásai a következők:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/megerkezett-a-gyermekek-immunrendszerenek-oltas-utani-kitorlese