Visszatekintve a koronavírus járvány kezdeti időszakára, a járvány alatt hozott intézkedésekre és az elmúlt három évben alkalmazott taktikákra, az éppen csak megjelent majomhimlő-helyzet már első nekifutásra is sok hasonlóságot mutat az elmúlt három évre jellemző felállással.

Előljáróban azért fontos megjegyezni, hogy egy tekintetben mégis nagy az eltérés, ugyanis a SARS-CoV-2 egy RNS alapú, míg a majomhimlő egy DNS alapú vírus, és mint ilyen, sokkal lassabban mutálódik, így a megelőzés és a terjedés megfékezése sokkal egyszerűbb. Dr. Robert Malone, a RNS alapú vakcinák feltalálója, aki számos alkalommal szólalt fel a hivatalos narratíva és járványkezelés ellen, részletesen leírja, hogy a majomhimlő egy viszonylag ártalmatlan, könnyen kezelhető és megelőzhető betegség, ami csak cseppfertőzéssel terjed. Természetesen ez a cikk akkor is arról szólna, hogy a jelen helyzetben a félelempropaganda a legnagyobb baj, ami ellen a legjobb ellenszer a tévé kikapcsolása, ha ez egy egészen más jellegű vírus lenne, de nem árt tudni, hogy ennek éppen az ellenkezője a helyzet. És sajnos ma már az is természetes, hogy mindez nem fogja megakadályozni az illetékeseket a koronavírus járvány kezeléséhez hasonló intézkedések meghozatalában, ahogyan azt mindjárt látni fogjuk, de ne legyen igazam.

Talán emlékeztek, hogy a koronavírus járvány kitörése előtt, 2019 októberében, egy Event 201 elnevezésű konferenciát tartottak, amely során szimulálták egy globális koronavírus járvány kitörését és amelyen 15 egészségügyi és egyéb szervezet vett rész, többek között a Johns Hopkins Központ, a Világgazdasági Fórum (Klaus Schwab neve mond valamit?), a Bill és Melinda Gates Alapítvány, és sokan mások (LINK).

Ezalkalommal a forgatókönyv egy 2021-es szimulációt és a szimuláció alapján készült tanulmányt követ (LÁSD ITT), ami a majomhimlő módosított változatát bevető biológiai terrortámadásból indul ki. A résztvevők között ismét ott a Gates Alapítvány, azt ENSZ, a Johns Hopkins Központ, a Merck, a kínai betegségmegelőzési központ, és az Egyesült Államok külügyminisztériumának képviselői.

A tanulmány szerint a támadás 2022. május 15-én történik. Mivel maga a szimuláció egy évvel korábban, 2021. márciusában történt, nem csoda, hogy a WHO-ot késlekedés nélkül értesítették arról, hogy Angliában 4 esetet erősítettek meg, mégpedig 2022. május 15-én, véletlenül pont azon a napon, amit a szimuláció „megjósolt”.

Május 15. óta a majomhimlővel kapcsolatos hírek futótűzként kezdtek terjedni. Nem a betegség, csak a hírek.

A forgatókönyv szerint 2022. június 5-én kiderül, hogy a „majomhimlő rezisztens a jelenlegi oltásokkal szemben”, ami agresszív intézkedések meghozatalát teszi szükségessé. Például betiltják a tömegrendezvényeket, ismét bevezetik a távolságtartásra vonatkozó szabályokat és kötelezővé teszik a maszkhasználatot.

Ismerősen hangzik?

Mellesleg Dr. Malone részletesen elmagyarázza, hogy a majomhimlő ellen még a nem kifejezetten erre kifejlesztett himlőoltás is bizonyosfokú védelmet nyújt, és a vírus a lassú mutációs ráta miatt nem tudja megkerülni a természetesen vagy oltással kiváltott immunitást, de az ilyen apróságok nem szokták zavarni a hatóságokat.

A tanulmányból látszik, hogy a „szakértők” semmit sem tanultak az ilyen és ehhez hasonló intézkedések alkalmatlanságából vagy pont, hogy megtanulták a leckét és látják, hogy ezeknek nem szükséges összhangban lenni a valósággal, mert előbb utóbb úgyis beletörődik mindenki. (Dr. Malone egyébként elmondja, hogy ez esetben a karantén tényleg indokolt és önmagában elég is a terjedés megakadályozásábra. A betegség normális infekciós rátája 1 vagy annál alacsonyabb, ami azt jelenti, hogy megelőző intézkedések hiányában sem tud tömegesen terjedni. Összehasonlításképpen, a koronavírus Omikron variánsa esetében ez a ráta 7-10 között van.)

Ami viszont ennél nagyobb baj, hogy a tanulmány minden nemzet számára javasolja egy „koherens országos felkészülési rendszer bevezetését, aminek segítésével ’riaszthatják’ a megelőző lépéseket” akkor is, ha ezek utóbb indokolatlannak bizonyulnak. A tanulmány ezt „no-regrets” alapú intézkedéseknek nevezi, ami azt jelenti, hogy nem kell sajnálkozni vagy megbánni, ha túl elhamarkodottan hozzák őket. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy utánuk az özönvíz. A kifejezés az egyik résztvevőtől származik, aki úgy fogalmazott, hogy a terv „kaotikus és ijesztő lesz, de nem várhatunk addig, amíg biztosak vagyunk a dologban. Utólagos megbánás nélkül kell cselekedni.”

Magyarul az államnak készen kell állni mondjuk elrendelni a teljes lezárást, akkor is, ha csak gyanítják, hogy járvány van készülőben, vagyis nincs szükség konkrét bizonyítékokra és nem szükséges utólag sajnálkozni, hogy indokolatlan volt a lépés (amit persze úgysem lehet bizonyítani, hiszen ráfoghatják az intézkedésekre a járvány elmaradását.)

És ki lenne felelős a rendszer riasztásáért? Ez az aprócska részlet egészen félreérthetetlen. Javaslatuk szerint: „az Egészségügyi Világszervezetnek létre kell hoznia egy sávos rendszerű, átlátható, nemzetközi közegészségügyi riasztási rendszert” … „aminek részeként ki kell fejleszteni és bevezetni egy országos szintű, megelőző jellegű, korai járványkezelési jelzőrendszert is”.

Az egyes kormányoknak és vezetőiknek készen kell állni, hogy „inkább a korai intézkedések javára hibázzanak… a vezetők nem várhatnak arra, hogy az esetek és halálesetek száma emelkedjen az intézkedések meghozatala előtt. Amennyiben komoly esély van arra, hogy egy járványból pandémia lehet, a vezetőknek előre kell tekinteni és fokozni az intézkedések súlyosságát”.

Röviden, a WHO megérzések alapján riasztja a rendszert, ami alapján a nemzetek vezetőitől elvárják, hogy biztos, ami biztos alapon lezárják az országot. Szélnek kell ereszteni minden óvatosságot és előre eldönteni, hogy nem kell utólag sajnálkozni, ha a lépés hibásnak bizonyul.

A szimuláció 2023. december 1-ig 3,2 milliárd esettel és 271 millió halálos áldozattal számol. Ez persze mind kitaláció. A kérdés csupán annyi, hogy elegendő-e a megfelelő mértékű pánikkeltésre és tényleg ki tudják-e kényszeríteni az egyes országoktól, hogy a WHO utasítására elrendeljék a lezárásokat. Próbálkozásnak mindenesetre megteszi.

A fent már említett okokból Dr. Malone biztos benne, hogy a majomhimlő természetes úton nem idézhet elő világjárványt, illetve azért sem, mert akkor az már évtizedekkel ezelőtt bekövetkezett volna.

Kitér arra is, hogy a Bill Gates által finanszírozott GAVI már most beindította félrevezető hadjáratát, amikor a majomhimlőt az ebolához hasonlította és 10%-os halálozási rátáról írt. A WHO-tól származó hivatkozásban meg nem erősített adatok alapján is „csupán” 3,7%-os halálozásról van szó, ráadásul Afrikáról lévén szó, tudvalevő, hogy eleve csak a súlyos esetek kerülnek jelentésre, tehát a hatóságoknak fogalmuk sincs, hogy a WHO jelentésben említett 171 halálos kimenetelű megbetegedés a jelentett 4594-el szemben hány megbetegedésből származik.

A híradásokban előszeretettel mutogatnak himlővel fertőzött betegeket, ami Dr. Malone szerint a félrevezetés és félelemkeltés egyik tipikus példája újságírásnak álcázva.

Mégis mit tegyünk?

Szerintem ebben a helyzetben az egyik legjobb lépés, ha kikapcsoljuk a tévét és az esti híradó helyett inkább elolvasunk egy jó könyvet vagy elmegyünk sétálni. Esetleg mindkettő. Ettől persze a világ problémái nem fognak elmúlni, de legalább a megoldást erősítjük a gondok helyett.

A legtöbb intézkedés és a világban jelenlévő probléma gazdasági jellegű, még az orosz-ukrán háború is, mert bár Ukrajnában civilek halnak meg, ami önmagában is nagyon szomorú, ugyanakkor a világ többi részét a háború leginkább anyagilag érinti. Az Oroszország ellen hozott szankciók is a gazdasági válságot hivatottak elmélyíteni, hiszen a háborút láthatólag nem állítják meg. A pandémiák célja is hasonló, azzal a külön adalékkal, hogy még jól nyomon is lehet követni mindenkit. Ha pedig egyszerre van háború és járvány, tényleg már csak egy zseni húzhatja ki az emberiséget a szakadékból. Nem csoda, hogy az egész világ követni fogja…

https://idokjelei.hu/2022/05/majomhimlo-a-kovetkezo-felelemkampany/