Az Egészségügyi Világszervezet megpróbálja átvenni az ellenőrzést a világméretű világjárványok megfigyelése és a válaszadás, és végső soron minden egészségügyi döntés felett

Bill Gates kulcsszerepet kíván játszani ebben a hatalomátvételben. A WHO számára egy pandémiára reagáló csapatot hoz létre, amelyet "Globális Járványügyi Reagálás és Mobilizálás" vagy GERM csapatnak neveznek el, és amelynek hatásköre lesz a nemzetek megfigyelése és a pandémiára reagáló döntések meghozatala, például hogy mikor kell felfüggeszteni a polgári szabadságjogokat a betegség terjedésének megakadályozása érdekében.

A globalista összeesküvés azt tervezi, hogy a biológiai biztonság irányításával ragadja magához az irányítást, és ezt két különböző úton próbálja elérni. Ha nem sikerül mindkét támadást kivédeni, totalitárius kormányzás alá kerülünk.

Az első támadás a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosításainak formájában érkezik, amelyekről jelenleg az Egészségügyi Világközgyűlés szavaz. Ezek a módosítások megfosztják a tagországokat szuverenitásuktól, és a WHO-t példátlan hatalommal ruházzák fel, hogy a biológiai biztonság nevében korlátozza az orvosi szabadságjogokat és a polgári szabadságjogokat. Vegyenek részt a munkában, és sürgessék nemzetük vezetőit, hogy utasítsák el a módosításokat, ha elfogadják azokat. Ha nem utasítják el, akkor 2022 novemberében kötelező erejű törvény lesz.

A második támadás a WHO-val kötött új nemzetközi világjárványügyi szerződésen keresztül történik. Szándékukban áll megszüntetni az egyénre szabott orvoslást, és általános érvényű döntéseket hozni arra vonatkozóan, hogy egy adott veszélyt hogyan kell kezelni, és ez csak felesleges szenvedést eredményezhet - nem is beszélve az egyéni szabadság elvesztéséről.

 

A fenti "The Corbett Report "1 független újságíró, James Corbett áttekintette Bill Gates "Hogyan előzzük meg a következő járványt" című könyvének tartalmát.

"Minden pont annyira dühítő, émelyítő, nevetséges, nevetséges és nevetséges, mint amennyire azt várnánk" - mondja. "Ez egy nevetséges könyv ... Semmi orvosi vagy tudományos érték nincs benne ... Ez egy zavarba ejtő könyv még propagandisztikus szempontból is ...

Gates célja a könyv megírásával az, hogy lefegyverezze a közvéleményt, és felkészítsen minket annak a napirendnek az elfogadására, amelyet Gates és szövetségesei szeretnének ráerőltetni a világra. Végső soron arról van szó, hogy az általános közvélemény támogatását - vagy legalábbis általános közvélemény általi megértését - dobolja meg a kibontakozó biológiai biztonsági menetrendnek."

Gates könyvének egy másik kritikusa, Jeffrey Tucker közgazdász hasonlóan negatív visszajelzést adott:2

"Képzelje el magát egy bárpult mellé ültetve. Egy beszédes fickó leül a melletted lévő székre. Úgy döntött, hogy egy dologgal van baj a világban. Ez szó szerint bármi lehet. Mindegy, neki megvan a megoldás.

Pár percig érdekes és furcsa. De fokozatosan rájössz, hogy valójában őrült. A lényege téves, és így a megoldásai is tévesek. De az italok jók, és ő fizet. Így hát beletörődsz. Reggelre mindenesetre elfelejted az egészet.

Reggel azonban rájössz, hogy ő a világ egyik leggazdagabb embere, és ő mozgatja a világ sok legbefolyásosabb emberének a szálait. Most már megijedsz. Dióhéjban ilyen Bill Gates új könyvét, a 'Hogyan előzzük meg a következő járványt' címűt olvasni."

Gates könyve fejezetről fejezetre

Corbett fejezetről fejezetre halad végig Gates könyvén, így ha kevés az idő, átnézheti azokat, amelyek a leginkább érdeklik:

1. fejezet: Tanulságok a COVID-ból (időbélyeg: 12:58)

2. fejezet: Hozzon létre egy világjárvány-megelőzési csapatot (időbélyeg: 18:23)

3. fejezet: Javuljon a járványkitörések korai észlelése (időbélyeg: 26:21)

4. fejezet: Segítsen az embereknek azonnal védekezni (időbélyeg: 31:01)

5. fejezet: Gyorsan találjunk új kezeléseket (időbélyeg: 37:26)

6. fejezet: Készüljünk fel a vakcinák előállítására (időbélyeg: 39:46)

7. fejezet: Gyakorlat, gyakorlat, gyakorlat (időbélyeg: 47:06)

8. fejezet: Szüntessük meg a gazdag és szegény országok közötti egészségügyi szakadékot (időbélyeg: 50:49)

9. fejezet: Készítsünk - és finanszírozzunk - tervet a világjárványok megelőzésére (időbélyeg: 57:40)

Utószó: Hogyan változtatta meg a COVID a digitális jövőnket (időbélyeg: 1:03:00)

Gates GERM csapata

Kattintson ide a videó megtekintéséhez.

Mostanra valószínűleg már hallott arról, hogy az Egészségügyi Világszervezet megpróbálja átvenni az irányítást a világméretű világjárványok megfigyelése és kezelése, és végső soron minden egészségügyi döntés felett. De azt tudta, hogy Bill Gates, a WHO legnagyobb finanszírozója (ha az ő alapítványának és a GAVI-nak a támogatását összevonjuk), szintén kulcsszerepet kíván játszani ebben a hatalomátvételben?

Amint azt Gates a Corbett riportjának elején található videóban elmagyarázza, a WHO számára egy világjárványra reagáló csapatot hoz létre, amelyet "Globális járványreagálás és mozgósítás" vagy GERM-csapatnak neveznek. Ez a csapat több ezer, a WHO hatáskörébe tartozó betegségszakértőből áll majd, és figyeli a nemzeteket, és döntéseket hoz arról, hogy mikor kell felfüggeszteni a polgári szabadságjogokat egy betegség terjedésének megakadályozása érdekében.3

Sajnos, amint azt a "Rising" műsorvezetője, Kim Iversen a fenti videóösszeállításban megjegyzi, ha a COVID-19 megtanított minket valamire, akkor az az, hogy egy vírus terjedésének megállítása többé-kevésbé lehetetlen, függetlenül attól, hogy milyen drákói szabályok vannak érvényben. Mindeközben a lezárások és az üzletek leállásának mellékhatásai sokrétűek.

Az emberek egészsége szenvedett az egészségügyi ellátás hiányától. A depresszió és az öngyilkosság az egekbe szökött. A gazdaságok tönkrementek. Megnőtt az erőszakos bűncselekmények száma. Tucker rámutat a Gates világjárvány-megelőzési terve mögött meghúzódó hamis előfeltevésre is, és kijelenti:4

"A vírusellenőrzésnek ez az elmélete - az az elképzelés, hogy a lakosság megerőltetésével egy elterjedt vírus behódol és eltűnik - teljesen új találmány, egy primitív ösztön gépesítése.

A himlő egyedülálló helyet foglal el a fertőző betegségek között, mivel az egyetlen olyan, az embert érintő betegség, amelyet kiirtottak. Ennek oka van: stabil kórokozó, nagyszerű vakcina és száz év céltudatos közegészségügyi munka. Ez nem a zárlatoknak, hanem a hagyományos közegészségügyi elvek gondos és türelmes alkalmazásának köszönhetően történt.

[A] légúti vírus általános elkerüléssel történő eltiprására tett kísérlet rosszabb lehet, mintha hagynánk, hogy a lakosság egészében endémiás jelleg alakuljon ki."

 

Gates pusztító mohósága

A COVID során alapvetően egy dolog elleni hamis védelmet cseréltünk el egy csomó más betegséggel szemben, amelyek hosszú távon sokkal rosszabbak. Most Gates és a WHO ezt a katasztrofális stratégiát akarja normává tenni.

Ismét azt látjuk, hogy Gates alapvetően a WHO-nak fizet azért, hogy diktálja, mit kell tennie a világnak, hogy rengeteg pénzt keressen, mert mindig nagy összegeket fektetett be azokba a "megoldásokba", amelyeket a világnak bemutat. Miközben emberbarátként szerzett magának hírnevet, tettei öncélúak, és a legtöbbször a "nagylelkűségének" kedvezményezettjei rosszabbul járnak, mint előtte.

Ez a példa: 15 év elteltével Gates Zöld Forradalom Afrikában (AGRA) projektje mára már bizonyítottan kudarcot vallott.5 Gates azt ígérte, hogy a projekt "2020-ra megduplázza a terméshozamokat és a jövedelmeket 30 millió mezőgazdasági háztartás számára".

Ezt a hamis előrejelzést 2020 júniusában törölték az AGRA honlapjáról, miután a Tuft Egyetem értékelése kimutatta, hogy az éhezés valójában 31%-kal nőtt. 2022. február 28-án az első értékelő jelentés6 megerősítette az AGRA kudarcát.

A globalisták kettős támadása a nemzeti szuverenitás ellen

De visszatérve a globalisták azon tervéhez, hogy a biológiai biztonság irányításával átvegyék a globális irányítást, ezt két különböző úton próbálják elérni. Ha nem sikerül mindkét támadást kivédeni, akkor totalitárius kormányzás alá kerülünk.

Az első támadás a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat (IHR) módosításainak7 formájában érkezik. A második támadás a WHO-val kötött új nemzetközi világjárványügyi szerződésen keresztül történik.

Kezdve az első átvételi stratégiával, miközben önök ezt olvassák, a világ országai éppen az IHR módosításairól szavaznak.8 2022. május 28-ig az Egészségügyi Világközgyűlés lezárja a szavazást ezekről a módosításokról, és ha elfogadják, 2022 novemberében nemzetközi jogszabállyá válnak.

A 2005-ben elfogadott IHR az, ami felhatalmazza a WHO-t arra, hogy nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdessen.9 Ez egy olyan különleges jogi kategória, amely lehetővé teszi a WHO számára, hogy bizonyos szerződéseket és eljárásokat kezdeményezzen, beleértve a gyógyszer- és vakcinaszerződéseket is. Bár az IHR már most is kivételes hatalmat biztosít a WHO számára a globális egészségpolitika felett, a jelenlegi szabályok szerint a tagállamoknak bele kell egyezniük a WHO ajánlásaiba.

Ez az egyik kulcsfontosságú jellemző, amely felülvizsgálatra vár. Az új módosítások értelmében a WHO az adott tagállam tiltakozása ellenére is képes lenne PHEIC-et hirdetni egy tagállamban. A módosítások azt is tartalmazzák, hogy a WHO regionális aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzet (PHERC) kihirdetésére jogosult regionális igazgatókra ruházzák át az irányítást.

Összefoglalva, az IHR módosításai "a világméretű egészségügyi felügyelet, jelentéstétel és irányítás globalista struktúráját hozzák létre" - figyelmeztet Robert Malone, Ph.D.,10 és nekünk, a nyilvánosságnak nincs beleszólásunk a kérdésbe.

Nincs hivatalos lehetőségünk arra, hogy visszajelzést adjunk az Egészségügyi Világközgyűlésnek, annak ellenére, hogy a módosítások példátlan hatalmat adnak a WHO-nak arra, hogy a biológiai biztonság nevében korlátozza jogainkat és szabadságunkat. Még egy nyilvánosan elérhető lista sincs arról, hogy kik a küldöttek, vagy kik fognak szavazni a módosításokról.

A javasolt IHR módosítások összefoglalása

Az IHR javasolt módosításainak összefoglalóját nemrégiben Malone adta közre.11 Összesen 13 különböző IHR-cikket akar módosítani a WHO (5., 6., 9., 10., 11., 12., 13., 15., 18., 48., 49., 53. és 59. cikk), amelyek végeredménye a következő:12

1. "Fokozott felügyelet - Az 5. cikk értelmében a WHO olyan korai előrejelzési kritériumokat fog kidolgozni, amelyek lehetővé teszik számára, hogy egy tagállam számára kockázatértékelést készítsen, ami azt jelenti, hogy olyan típusú modellezést, szimulációt és előrejelzéseket használhat, amelyek több mint két évvel ezelőtt eltúlozták a COVID-19 kockázatát. Amint a WHO elkészíti értékelését, azt közölni fogja a kormányközi szervezetekkel és a többi tagállammal.

2. 48 órás határidő - A 6., 10., 11. és 13. cikk értelmében egy tagállam 48 órát kap arra, hogy válaszoljon a WHO kockázatértékelésére, és elfogadja vagy elutasítsa a helyszíni segítségnyújtást. A gyakorlatban azonban ez a határidő órákra rövidülhet, ami arra kényszeríti a tagállamot, hogy megfeleljen, vagy a WHO és az esetlegesen barátságtalan tagállamok által vezetett nemzetközi rosszallással nézzen szembe.

3. Titkos források - A 9. cikk értelmében a WHO nem nyilvános forrásokra támaszkodhat a közegészségügyi vészhelyzet kihirdetését eredményező információk tekintetében. E források közé tartozhatnak a Big Pharma, a WHO finanszírozói, például a Gates Alapítvány és a Gates által alapított és finanszírozott GAVI Alliance, valamint mások, akik a hatalom monopolizálására törekszenek.

4. Gyengített szuverenitás - A 12. cikk értelmében, ha a WHO nem nyilvános információt kap egy tagállamban fennálló állítólagos közegészségügyi veszélyről, a főigazgató konzultálhat (nem köteles) a WHO Sürgősségi Bizottságával és a tagállammal. Ugyanakkor egyoldalúan is kihirdetheti a nemzetközi aggodalomra okot adó potenciális vagy tényleges közegészségügyi vészhelyzetet.

A főigazgató hatásköre a nemzeti szuverén hatáskörök helyébe lép. Ez később felhasználható a nemzetekkel szembeni szankciók kikényszerítésére."

A WHO pandémiáról szóló szerződése. A globális kormányzás kiskapuja: "Az egyéni jogok és szabadságjogok elvétele"
Miután a módosításokat az Egészségügyi Világközgyűlés elfogadta, a nemzeteknek csak korlátozott idő - hat hónap - áll rendelkezésükre, hogy elutasítsák azokat. Ez 2022 novemberét jelentené. Minden olyan nemzet, amely hivatalosan nem utasította el a módosításokat, jogilag kötve lesz hozzájuk, és minden olyan kísérlet, amely a hat hónapos türelmi idő letelte után elutasítja őket, semmis lesz.

2. támadás: A WHO járványügyi szerződése
A második kísérlet a globális ellenőrzés megszerzésére a WHO nemzetközi pandémiaszerződésén keresztül történik. Az Egészségügyi Világközgyűlés alosztályaként 2021 decemberében létrehoztak egy kormányközi tárgyaló testületet (INB),13 amelynek célja ennek az új pandémiás szerződésnek a kidolgozása és megtárgyalása.

Összefoglalva, a WHO állandóvá kívánja tenni világjárványügyi vezető szerepét. Ezután kiterjesztheti hatalmát minden nemzet egészségügyi rendszerére, és végül egy egyetemes vagy "szocialista jellegű" egészségügyi rendszert vezethet be a Nagy Újraindítás részeként.

Bár a WHO-alapú egyetemes egészségügyi ellátórendszerről jelenleg nincs szó, minden okunk megvan feltételezni, hogy ez is a terv része. Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója korábban kijelentette, hogy főigazgatóként "központi prioritása", hogy a világot az egyetemes egészségügyi lefedettség felé terelje14.

És figyelembe véve, hogy a WHO a "világjárvány" fogalmát "egy betegség világméretű járványára "15 változtatta meg, az eredeti, súlyos, magas megbetegedést okozó betegségre vonatkozó meghatározás nélkül,16,17 szinte bármi megfelelhet a világjárvány kritériumának.

A probléma ezzel a szerződéssel az, hogy egyszerűen nem működhet. A pandémiáról szóló szerződés mögött álló egész előfeltevés az, hogy "a közös fenyegetés közös válaszlépéseket igényel". Egy adott fenyegetés azonban szinte soha nem oszlik meg egyformán a régiók között.

A WHO meg akarja szüntetni az egyénre szabott orvoslást, és általános érvényű döntéseket kíván hozni arra vonatkozóan, hogy egy adott veszélyt hogyan kell kezelni, és ez csak felesleges szenvedést eredményezhet - nem is beszélve az egyéni szabadság elvesztéséről.
Vegyük például a COVID-19-et. A COVID kockázata nem csak, hogy nem azonos a New York-i és az ausztráliai külterületeken élő emberek esetében, de még csak nem is azonos az ott élő összes ember esetében, mivel a COVID nagymértékben függ az életkortól és az alapbetegségektől.

A WHO ragaszkodik ahhoz, hogy a gyógymód mindenhol és mindenki számára ugyanaz, pedig a kockázatok nemzetenként, régiónként, személyenként nagyon eltérőek. Meg akarják szüntetni az egyénre szabott orvoslást, és általános érvényű döntéseket kívánnak hozni arra vonatkozóan, hogy egy adott veszélyt hogyan kell kezelni, és ez csak felesleges szenvedést eredményezhet - nem is beszélve az egyéni szabadság elvesztéséről.

Készen áll arra, hogy minden hatalmat átengedjen a Gates vezette csoportnak?

 

Végezetül, Gates GERM-csapata lenne az, amely jogosult lenne a világjárványok kihirdetésére és a globális válaszlépések koordinálására.18 Készen áll arra, hogy az élete, egészsége és megélhetése feletti minden hatalmat átengedjen a Gates-féléknek? Remélem, hogy nem.

A fenti videóban Del Bigtree, a "The Highwire" munkatársa megható példákat mutat be arra, hogy Gates most elismeri, amit a "The Highwire", én és sokan mások már a COVID világjárvány legelső napjai óta mondunk, és amiért cenzúrázzák és deplatformálják őket.

Gates két évvel le van maradva mindenki más mögött, de annak ellenére, hogy nyilvánvalóan képtelen értelmezni a könnyen hozzáférhető adatokat, most hatalmat akar, hogy az egész világnak egészségügyi szabályokat diktáljon. Ezt nem hagyhatjuk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/keszen-allsz-arra-hogy-bill-gates-uralja-a-vilagot