"Amire én utalok, az az, hogy az oltás egy álca, hogy szó szerint fém anyagokat tegyenek beléd, amelyek potenciálisan mágnesesek, hogy kölcsönhatásba lépjenek a műholdakkal vagy a mobiltornyokkal az emberi testtel.

Más szóval, a mobiltelefon helyett a testünket és a mobiltelefonunkat használhatjuk mondjuk a vércukorszint, a vérnyomás vagy az oxigénszint távoli tesztelésére. És ez az, amit a Pfizer által kiadott szabadalom valójában javasol, amelyet éppen a múlt hónapban, idén augusztus 31-én ítéltek oda.

"Erre a következtetésre jutottam: ez a legelső szabadalom, amely egy körülbelül 18 500-as listán szerepel a világ összes olyan oltott emberének - úgy vélem - érintkezési nyomkövetése céljából, aki csatlakozik vagy már csatlakozik a dolgok internetéhez" - mondta Dr. Robert Young egy interjú során, amelyet ITT nézhet meg (a részlet 24 percnél kezdődik).

Dr. Young az US11107588 B2 szabadalomra utalt: Methods and Systems of Prioritizing Treatments, Vaccination, Testing And Or Activities While Protecting the Privacy of Inpiduals.

Letöltöttük a szabadalmi dokumentum másolatát ITT, és az alábbiakban csatoltuk.

 

 

US11107588-Patent-Document Letöltés

A szabadalmi bejelentők és feltalálók Gal Ehrlich és Maier Fenster az Ehrlich & Fenster izraeli szabadalmi és védjegyjogász cégtől. Dr. Young szerint a szabadalmat a Pfizer részére adták ki. Nem sikerült megtalálnunk a szabadalmi ügyvivők és a Pfizer közötti kapcsolatot, amit itt megoszthatnánk. Megtaláltuk azonban az alábbi videoklipet, amelyből kiderül, hogy a Pfizer célja, hogy több legyen, mint egy egyszerű gyógyszergyártó szervezet.

Pfizer – Pfizer Connect

A Bio IT Worldnek 2021 júliusában adott interjúban a Pfizer vezető alelnöke, Bill Leister azt mondta: "A digitális társak segíthetnek az oktatásban, a terápia megfelelőségének javításában vagy a terápia megfelelő betartásában...".

További források:

Karen Kingston biotechnológiai elemző a 2021. március 18-i szabadalmi bejelentési dokumentumot a Stew Peters Show-ban vitatta meg, nézze meg ITT. Az alábbiakban "idézetként" beillesztett részleteket jegyeztünk meg a kérelemből, Kingston ezekkel kapcsolatos megjegyzéseit pedig "KK" jelöléssel láttuk el.

Megjegyzés: Ellenőriztük a pályázati dokumentumból idézett részeket a Dr. Young által említett jóváhagyott dokumentummal, és az absztrakt és a bekezdések hivatkozási számainak néhány megfogalmazásától eltekintve megegyeznek.

A rendszer több elektronikus eszközt tartalmaz, amelyek utasításokat tartalmaznak egy azonosító létrehozására, és amikor egy másik ilyen elektronikus eszköz közelében vannak, az egyik vagy mindkét elektronikus eszköz továbbítja/fogadja az azonosítót a másik elektronikus eszköz felé/től.

 

KK: Tehát a Covid injekció koordinálja az elektronikus eszközöket önmagában és másokban.

Ezután egy pontszámot generálnak az ilyen fogadott azonosítók többsége alapján.

KK: Ezek [az alábbi képek] mutatják az emberek hálózatát, és azt, hogy ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz.

Legalább egy szerver, amely utasításokat tartalmaz a több elektronikus eszköznek történő információküldésre a vonatkozó kezelési utasítások megjelenítésére; ahol a legalább egy szerver vagy az elektronikus eszközök utasításokat tartalmaznak a kórokozót átvivő alany valószínűségének előrejelzésére, az alany pontszáma alapján.

KK: Ha újra megnézzük a fenti ábrákon látható konfigurációt, láthatjuk, hogy az emberek csoportokban kapcsolódnak egymáshoz.

 

KK: És a csoport közepén, ha a következő diára [lásd fent] megyünk, talán van valaki, akinek alacsony vagy magas a fertőzésre való hajlamának pontszáma, vagy esetleg nincs beoltva, és a csoportot úgy koordinálják, hogy megértsék, ennek a személynek szüksége lehet a védőoltásra. És ez a pontszám a következőkön alapul: elektronikus információ; földrajzi információ; kormányzati információ; és emberi információ.

KK: Adnak egy valós életből vett példát, és szeretném, ha figyelnétek a szavakra, amelyeket használnak.

 

 

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 37

KK: A "próféta" szót használják, és három emberrel állnak elő: John Doe; Jane Smith; és Mark Lite. És egy héten keresztül látod a tevékenységeiket, és a tevékenységeik és a más emberekkel való interakcióik alapján kapnak egy pontszámot.

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 37

KK: Más dolgokat is figyelembe vesznek, figyelembe veszik az életkorukat, a szakmai tapasztalatukat, az egészségi állapotukat. Sajnos Jane esetében figyelembe veszik, hogy vallási összejövetelre megy. Tehát Jane, aki Mark alatt volt az oltás beadatását illetően, nos, kapott néhány pluszpontot azért, mert elment egy vallási összejövetelre, és most már Mark előtt van az "oltás szükségessége" tekintetében.

 

Egy további kiemelendő pont a szabadalom "oltás" fogalmának meghatározása. Ez magában foglalja a "mikroorganizmust vagy vírust gyengített, élő vagy elölt állapotban", amely toxinokat is termelhet. A "profilaktikus" meghatározása szintén aggályos, mivel az egy "betegség vagy más nem szándékos következmény" megelőzésére szolgáló intézkedés.

 

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 15

A szabadalomban szereplő valamennyi oltóanyag az Egészségügyi Világszervezet által nyilvánosságra hozott valamennyi oltóanyag.

Egyes megvalósítási módokban a vakcinák mindegyike az Egészségügyi Világszervezet honlapján ( https : // www [ dot ] who [ dot ] int / publications / m / item / draft - landscape - of - covid - 19 - candidate - vaccines ) , amelyek mindegyike hivatkozással szerepel a jelen dokumentumban , és amelyek opcionálisan ( pl. készletként ) az itt leírtak szerinti szoftverrel és/vagy az itt leírtak szerinti használati utasításokkal vannak ellátva a potenciális szuperterjesztőket célzó, például az itt leírt módszerek és készülékek segítségével felderített , és a következőket tartalmazzák :

United States Patent US 11107588 B2, p28 para.30

És figyelemre méltó, hogy a kezelés lehet "hidroxiklorokvin és azitromicin plusz cink", és a "közölt kezelés biztosítása" érthető "profilaktikus és/vagy védőoltásként".

United States Patent Application: US 2021/0082583 A1, EHRLICH et al., Page 26

Kingston néhány nappal később visszatért a Stew Peters Show-ba egy frissítéssel, hogy további bizonyítékokat vitasson meg: "Az amerikaiak azt hitték, hogy az oltással visszakapják a jegyüket a szabadságukhoz, pedig valójában ez egy kapu egy engedelmességi platformhoz, és potenciálisan egy kivégzési platformhoz, ha nem vagy engedelmes a pontszámod alapján" - mondta Kingston.

 

Stew Peters Show: Patent Proves Vaxx is Obedience Training Platform, 11 October 2021 (18 mins)

"Nézd meg a tényeket. Nézd meg a bizonyítékokat. És értsd meg, hogy amikor valakinek rosszindulatú szándéka és szociopátiája van, akkor nem azt mondja neked, hogy ártani és erőszakoskodni fog veled. Azt mondják neked, amit hallanod kell ahhoz, hogy elérjék a céljukat" - tanácsolta Kingston.

Dr. Vladimir Zev Zelenko egy Telegram-posztban nyújtja értékelését: "Ébredjetek fel, hülye kis báránykák! A vágóhídra vezetnek benneteket".

 

 

Dr. Zelenko bejegyzésében szereplő linkek:

 

  1. Video: Implanted Microchip, Klaus Schwab, World Economic Forum and The Great Reset
  2. Patent Grant 11107588: Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of inpiduals
  3. Dr. Robert Young: Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene Oxide in CoV-19 Vaccines

További források:

https://pokolafoldon.hu/pandemia/szabadalmat-adtak-ki-a-vilagszerte-beoltott-emberek-nyomon-kovetesere-ebreszto-hulye-kis-baranykak-a-vagohidra-vezetnek-benneteket