"Bízzunk a tudományban" - mondták nekünk.

2019 decemberében, három hónappal a koronavírus psy op kezdete előtt a WHO találkozott a Big Pharma cégekkel, hogy megvitassák a vakcinaüzletüket.

A konferencián kiderült, hogy az orvosok csak úgy tesznek, mintha "tekintélyt parancsolóan" beszélnének, amikor azt a pártvonalat papolják, hogy a vakcinák "biztonságosak" és "hatékonyak". A vakcinákat alátámasztó "tudomány" távolról sem "megalapozott", egyszerűen NEM LÉTEZIK, és ez teljesen megdöbbentő.

Az alábbiakban összefoglaljuk DEL BIGTREE fenti videóriportját.

2019 decemberében, még a népirtó COVID JAB bevetése előtt, a Globális Oltóanyag "Biztonsági" Csúcstalálkozó Genf-Svájcban ülésezett, hogy megvitassa az oltóanyaggal történő gyilkossági üzletágának kínos helyzetét, és hogy a jobb "kommunikáció" révén "bizalmat" építsen az oltóanyagok állítólagos "biztonságossága" és "hatékonysága" iránt.

larson.jpg2019. december 3-án Prof. Heidi Larson PhD, balra, a Genf-Svájcban tartott globális oltóanyag "biztonsági" csúcstalálkozón három hatalmas bombát dobott.

1) "A másik dolog, ami tendencia és probléma, az nem csak a szolgáltatókba vetett bizalom, hanem az egészségügyi szolgáltatókba vetett bizalom. Van egy nagyon ingatag egészségügyi-szakmai frontvonalunk, amely kezdi megkérdőjelezni a vakcinákat és a vakcinák biztonságosságát. Ez hatalmas probléma, mert az egészségügyi szolgáltató még mindig a legmegbízhatóbb személy... és ha ezt elveszítjük, akkor bajban vagyunk".

Már 2019 decemberében az ENSZ Legrosszabb Egészségügyi Szervezete (WHO) aggódott és nyugtalankodott amiatt, hogy sok orvos elvesztette minden bizalmát a vakcinák iránt. És ez még a COVID JAB bevetése előtt volt.

A következő, mondta Larson: "Az orvosi egyetemen szerencsés vagy, ha fél napot kapsz az oltóanyagokról, nem is beszélve arról, hogy mindezzel naprakészen tartsd magad".

Ez azt bizonyítja, hogy az orvosok csak úgy tesznek, mintha "tekintélyt" képviselnének, amikor azt a pártvonalat ismételgetik, hogy a vakcinák "biztonságosak" és "hatékonyak".

Heidi Larson professzor ezután egy harmadik hatalmas bombát dobott, amely megmutatta, hogy az oltásokat alátámasztó "tudomány" valójában nem "megalapozott", hanem még nem is létezik: "Sok biztonsági tudományra van szükség... nem lehet ugyanazt a régi tudományt újrahasznosítani, hogy jobban hangozzék, ha nem áll rendelkezésre az új problémára vonatkozó tudomány. Tehát sokkal több beruházásra van szükség a biztonságtudományba."

Prof. Heidi Larson elmarasztalta a szűkmarkú Big-Pharma-Mafia főnökeit, amiért nem fektetnek be eleget a "kommunikációba" (ezt nyilvánvalóan a propaganda kódszavaként érti), mert a vakcinák "biztonságossága" és "hatékonysága" olyan hazugság, amit a legtöbb frontvonalbeli orvos már nem is hisz el.

Ezután az FDA oltóanyag-kutatási hivatalának igazgatója, Dr. Marion Gruber, aki nemrég mondott le, mert ellenezte az emlékeztetőket, azt mondta, hogy a nagy gyógyszergyártóknak el kellene kezdeniük a kockázatkezelés bevezetését, mint az oltóanyagok ÚJ MÉRLEGÉT.

Nem borzasztó, hogy a Big Pharma maffia olyan alapvető biztonsági intézkedések bevezetésén gondolkodott, amilyenek eddig nem voltak? Ez egyenértékű azzal, mintha egy légitársaságnak hirtelen támadna az a "zseniális ötlete", hogy teszteljen egy olyan repülőgépet, amely már kereskedelmi céllal szállítja az utasokat az Atlanti-óceánon át.

Feltételezhetjük, hogy ha bármelyik kormányzat megfelelő biztonsági intézkedéseket követelne, akkor a Big Pharma Maffia egyszerűen "lobbizási" pénzeket használna arra, hogy megvesztegessen bármilyen bábjátékost, hogy az ilyen követelések "csendben eltűnjenek".

Ezután a WHO oltáskutatási kezdeményezésének koordinátora, Dr. Martin Howell Friede azt mondta: "Ha el lehet kerülni az adjuvánsok használatát, kérjük, tegyék meg; ha mégis használnak adjuvánst, akkor olyat használjanak, amelynek biztonságossága már bizonyított; egyébként pedig gondolják meg nagyon alaposan".

Az adjuvánsok teszik lehetővé a vakcinák tömeggyártását, mert bár a vakcinák eredeti történetében Edward Jenner orvosi csaló egy 8 éves gyereket beteg tehénpempővel injekciózott be, a történet soha nem szólt arról, hogyan lehet a vakcinában lévő beteg tehénpempőt frissen vagy "biztonságosan" tartani azáltal, hogy néhány hónappal később megbízható "felhasználhatósági idő" van megadva.

A Big Pharma maffia ezt a különleges "problémát" úgy oldotta meg, hogy a vakcinát nano-fémekkel, köztük nano-alumíniummal és nano-higannyal töltötte meg, amelyeket úgy terveztek, hogy gyorsan átjussanak a vér-agy-gáton, és az áldozatot autizmussal (gyermek esetében) vagy valamilyen kognitív hanyatlással járó betegséggel, például Alzheimer-kórral (felnőtt esetében) fertőzzék meg.

Így Dr. Martin Howell Friede,balra, azt tanácsolta a Big-Pharma-Mafia főnökeinek, hogy csak olyan adjuvánsokat használjanak, amelyeket a múltban a legtöbb esetben megúsztak. Végül is mindenki tudja, hogy ha valaha is sikerül valakinek bebizonyítania, hogy az áldozat Alzheimer-kórt vagy autizmust kapott a kérdéses vakcinától, akkor a Big Pharma Maffia kártalaníthat néhány konkrét személyt, és ezeket a kártérítési igényeket az "üzlet" költségeként írhatja le (a kérdéses üzlet az oltás általi gyilkosság).

Ezután Dr. Steven Evans, a gyógyszer-epidemiológia professzora azt mondta: "Számomra nem tűnik váratlannak, hogy az adjuvánsok megsokszorozzák az antigénnel összefüggő, de az eredeti vizsgálatokban a statisztikai erő hiánya miatt esetleg nem észlelt mellékhatások előfordulását".

Ez azt jelenti, hogy a Big Pharma Maffia elismeri, hogy az adjuvánsok nem kívánt hatásokat okozhatnak az emberi szervezetben (beleértve az autizmust, autoimmun betegségeket, Alzheimer), de ezt soha nem fedezték fel megfelelően, mert a Big Pharma Maffiát csak a profit érdekli és nem a biztonság.

A vizsgálatok jelenleg "jók" a helyi események, például a karban jelentkező fájdalom vagy a beadott injekció áldozatának hirtelen halála kimutatására, de pocsékul alkalmasak a szisztémás vagy hosszú távú események kimutatására.

Ezután Dr. Steven Evans elejtette azt a baklövést, hogy "először meg kell értenünk, hogyan működnek ezek a dolgok [az adjuvánsok], hogy értékelni tudjuk a plauzibilitást".

Az a tény, hogy a Big Pharma maffia még azt sem tudja, hogyan működnek az adjuvánsok, bizalmat ébreszt a világ "egészségügyi" rendszerében?

Itt a Big Pharma Maffia megerősíti, hogy NEM végeztek megfelelő tanulmányokat az adjuvánsokról.

Következő, Dr. David Kaslow azt mondta: "Ez egy igazi rejtély ... a megfelelő [vizsgálati] méret meghatározása ... a kis számok zsarnokságával való küzdelem ...".

Itt azt mondja, hogy jobb, ha a vizsgálat mérete kisebb, mondjuk száz áldozatból áll, mert a nagy, több ezer áldozatból álló méretek a mellékhatások "borzasztóan nagy számok zsarnokságát" hozhatják magukkal.

Újabb bombát dobott azzal, hogy rámutatott egy új "profitközpontra", amely a terhes nőket és magzataikat célozza meg: "Úgy gondolom, hogy az epidemiológiai alapvonalba való befektetés kritikusan fontos lesz, ha nem akarjuk kisiklatni néhány anyai immunizációs vakcinánkat, amint azok alacsony erőforrású környezetbe kerülnek".

Ez ismét azt mutatja, hogy a Big Pharma maffiának egyszerűen fogalma sincs az oltóanyagok magzatokra vagy terhes nőkre gyakorolt hatásairól, mert nem állnak rendelkezésre adatok. Ráadásul az "anyai immunizáció" eufemizmusa sokkal inkább a Föld újszülöttek elleni immunizálását jelenti, minthogy bármi köze lenne az emberek "védelmének" segítéséhez.

Ezután a nigériai Dr. Bassey Okposen nagyon nyugtalannak tűnt a hihetetlen hozzá nem értés láttán, amit az összegyűlt "szakértők" körében észlelt, ezért úgy döntött, hogy megkérdezi, milyen káros keresztreakciókra lehet számítani a különböző antigének, adjuvánsok és tartósítószerek között, ha és amikor a különböző gyártók oltóanyagait ugyanannak a személynek adják, és hogy léteznek-e átfogó tanulmányok az ilyen káros keresztreakciókról.

Dr-.-Robert-Chen-Chief-Vaccine-Safety-CDD.pngEzekre egy "szakember", Dr. Robert Chen egy nagyon hosszadalmas választ ad a Big Pharma maffia számára, ami így foglalható össze: "[Nem tudunk válaszolni a kérdéseire, mert még rengeteg adatra van szükségünk], hogy STARTOLHASSUNK az Ön által felvetett kérdések megválaszolásához".

Tehát ismét NINCS ADAT és nincsenek olyan tanulmányok, amelyek a különböző gyártók különböző adjuvánsokat, tartósítószereket és antigéneket tartalmazó oltóanyagaiból eredő keresztreakciókra vagy kereszthatásokra vonatkoznak. És ez ismét azt bizonyítja, hogy az oltásokat alátámasztó "tudomány" egyszerűen NEM LÉTEZIK.

Végül Dr. Soumya Swaminathan, a WHO vezető tudósa egy vidám reklámfilmet mutatott be, amely a vakcinák "robusztus" "biztonsági" rendszereit magyarázta el, amelyek lehetővé teszik az "egészségügyi dolgozók" és "szakértők" számára, hogy "azonnal" reagáljanak minden felmerülő problémára.

A "vidám reklám" azonban nem említi, hogy az "egészségügyi dolgozók" és a "szakértők" hogyan "reagálnak" "azonnal", amikor a vakcina áldozata meghal egy mellékhatás miatt, mint ahogy az a COVID JAB bevezetése óta több milliószor megtörtént.

Egy kis morbid humor hozzáadásaként pedig Dr. Soumya Swaminathan látható, amint azt mondja a "szakértőknek", hogy a WHO-nak egyszerűen NINCS semmilyen felügyeleti rendszere a biztonság ellenőrzésére. És ez teljesen rendben is van, mert ez azt jelenti, hogy a WHO pontosan azt teszi, amire tervezték, vagyis azt, hogy a világon minél több embert népirtással gyilkoljon meg az oltás általi gyilkossággal, hogy a cionista szabadkőművesek Agenda 21 nevű projektje számára irányítsa a népességet.

AZ EGYIK DOLOG, AMIT DEL BIGTREE ELMULASZT MEGEMLÍTENI, AZ AZ, HOGY A NAGY GYÓGYSZERMAFFIA-BŰNÖZŐK MENNYIRE BŰNÖSNEK TŰNNEK, MIKÖZBEN A KOLLÉGÁIK BESZÉLNEK.
TALÁN UGYANÍGY FOGNAK KINÉZNI, AMIKOR VÉGRE ELJÖN A NÜRNBERG 2.0 A NAGY GYÓGYSZERMAFFIA ÉS AZ ÖSSZES "SZAKÉRTŐ" SZÁMÁRA, AKIK UTASÍTOTTÁK AZ ORVOSOKAT, HOGY UGYANAZT A HAMIS DUMÁT PAPOLJÁK, MISZERINT A VAKCINÁK "BIZTONSÁGOSAK" ÉS "HATÉKONYAK" (A NÉPIRTÁSBAN HATÉKONYAK, CSAK ÚGY ÉRTETTÉK).

Biztos vagyok benne, hogy megnyugtatja Önöket, hogy ezek a bűnöző idióták irányítják a világ "egészségügyét", és hogy végső soron a Big-Pharma-maffia főnökeiknek adnak tanácsot, hogyan lehet még több pénzt keresni az Önök "egészségén".

https://ordogugyvedje.hu/blog/2019-es-konferencian-kiderult-hogy-a-vakcina-tudomany-nem-letezik