Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum elismerte, hogy a COVID vakcinával nyomon követhető jelzőanyagokat fecskendez be?

A Világgazdasági Fórum által népszerűsített cikk és videó, amelynek célja egy világszerte elfogadott "COVIDPass" javaslata és felvázolása, valójában megdöbbentő háttérbefolyásolásokat tár fel. [cikk itt - VIDEÓ alább]

A javaslat alapfeltevése egy globális COVIDPass, amely általánosan elfogadott lenne, és lehetővé tenné a beoltott emberek számára, hogy a világ minden tájára utazzanak, és beléphessenek minden olyan helyre és létesítménybe, ahol az oltás igazolását megkövetelik. Van azonban valami a javaslatban, ami önmagában is sokatmondó. Először is, NÉZZE MEG a videót: https://youtu.be/ABAvzAIAEag

Ne keveredjen bele a COVID útlevéllel kapcsolatos ezoterikus fejtörőkbe; és ne hagyja magát a beoltottak és nem beoltottak szempontjára összpontosítani. Továbbá, egyelőre ne koncentráljatok a magánélet szempontjaira vagy a nyomon követéssel vagy nyomon követéssel kapcsolatos kérdésekre. Ehelyett koncentráljon, mint egy lézer, valami sokkal kritikusabb dologra magának a javaslatnak a hátterében.

A Világgazdasági Fórum "COVIDPass"-jának egész előfeltevése azon alapul, hogy egy vérvizsgálattal azonosítani lehet, hogy valaki oltva volt-e vagy sem.

Gondoljuk végig ezt alaposan. Gondolkodjon el ezen alaposan.

Jelenleg minden oltási igazolvány, minden COVID-útlevél egy olyan regisztrációs folyamaton múlik, amely az oltás időpontjában zajlik az egyes országok egyedi egészségügyi rendszerében:

(1) Önt beoltják, regisztrálják egy olyan rendszerben, amely kimutatja, hogy beoltották; és így végül eljut egy olyan helyre, ahol létrehoz egy, az oltási regisztrációhoz kapcsolódó "QR" kódot - leggyakrabban a mobiltelefonján -, amely engedélyezi az engedélyezett belépést az ellenőrző pontokon vagy átjárókon.

-VAGY-

(2) Ön beoltatja magát, regisztrálják egy olyan rendszerben, amely kimutatja, hogy beoltották; és kap egy papíralapú oltási kártyát, amelyet magánál kell tartania, és amely engedélyezi a belépést az ellenőrzőpontokon vagy átjárókon.

Lényegében ez az egyetlen, jelenleg működő két regisztrációs rendszer a COVID útlevelek számára. Mindkettő az egészségügyi rendszernél vagy szolgáltatónál történő regisztrációtól függ, amely aztán megadja Önnek a papíralapú igazolványt; vagy elindítja az engedélyezési folyamatot, hogy az Ön oltási státuszát összekapcsolja egy olyan rendszerrel, ahonnan letöltheti a QR-kódot.

Függetlenül attól, hogy melyik folyamatot követik, a regisztráció az egészségügyi rendszerben történik.

Amit a Világgazdasági Fórum (WEF) leír, az NEM az...., és ez a kritikus pont.

A WEF javaslata szerint vérmintával vagy vérvizsgálattal kell igazolni, hogy valaki be van oltva. Ez csak akkor lehetséges, ha maga a vakcina valamilyen markert hordoz, amely tartósan (sejtszinten) a szervezetben marad, és amely aztán vérvizsgálattal kimutatható.

Ha a vakcina nem hagy azonosítható jelzőt vagy lenyomatot a vérében, akkor az oltott státusz vérvizsgálata nem lehetséges.

Ha megértette ezt a kritikus pontot, akkor olvasson tovább. Ha nem érti ennek a pontnak a jelentőségét, akkor jobb, ha itt abbahagyja.

♦ Ha most bemennél egy orvosi rendelőbe, vérlaborba vagy kórházba, és azt mondanád nekik, hogy szükséged van egy vérvizsgálatra, hogy bizonyítsd, hogy be vagy oltva, úgy néznének rád, mintha őrült lennél. A válaszuk az lenne, hogy forduljon az egészségügyi szolgáltatójához - ahol az oltást beadták -, hogy megkapja az igazolást vagy a duplikált hitelesítést, amire szüksége van, hogy bizonyítsa, hogy beoltották.

A Világgazdasági Fórum mégis valahogyan tud egy olyan eljárásról, amellyel a vérvizsgálat során megállapítható, hogy a vakcina jelen van-e?

Gondoljon csak bele.

Nevezzük "markernek" azt, ami a vérrendszeredben van, mert általánosságban nem tudjuk, hogy konkrétan mit keresnének, hogy a vért oltottnak -vs. nem oltottnak- minősítsék. Valamit keresnek, ezért nevezzük ezt markernek. Ez azt jelenti, hogy a következő pontok nyilvánvalóak:

  • Bármi is legyen ez a marker, annak a vakcina minden változatában jelen kell lennie.
  • Bármi is legyen ez a marker, állandóan jelen kell lennie.
  • Bármi is legyen ez a marker, a Világgazdasági Fórum már a javaslat előtt is tudta, hogy létezik.
  • Ha nincs mód a beoltott vér azonosítására, a WEF által javasolt COVIDPass teljes előfeltétele tárgytalan.

A kérdés tehát a következő: mi ez a marker?

Anélkül, hogy összeesküvés-elméletekbe vagy gyanús képzelgésekbe bocsátkoznánk, a WEF javaslatának alapvető pontja az, hogy tudatában vannak egy olyan vérvizsgálatnak, amely garantálja, hogy Önt beoltották. [A következő lépés, amikor a vértesztet összekapcsolják az Ön egyedi azonosításával, hogy a társadalomban hiteles legyen, már egy teljesen más tészta.]
KÖZÖS ÉSZAKÉRTELEM - Tény, hogy a COVIDPass teljes előfeltételét meghiúsítaná, ha az Ön egyedi azonosítóját nem követnék nyomon.
Ha például az Ön mobiltelefonjának QR-kódját használnám egy nemzetközi járat beszállókapujánál, akkor kellene lennie egy olyan keresztreferenciás adatbázisnak, amely az Ön egyedi azonosítóját lekérdezi annak érdekében, hogy megakadályozza, hogy az Ön oltott státusza alapján utazzak.

A globálisan elfogadott, vérvonal-hitelesített oltási azonosító koncepciója szerint léteznie kell egy központi adatbázisnak, amelyből az Ön oltási azonosítója - az Ön vére - az Ön konkrét személyiségéhez lett regisztrálva. De ez még messzebbre vezet a jövőben.

Egyelőre érdemes megjegyezni, hogy 2020 közepén, még a különböző vakcinák klinikai vizsgálatokban történő bevetése előtt a Világgazdasági Fórum tudta, hogy a COVID oltás vérvizsgálata a legjobb forgatókönyv az oltási útlevél azonosítására. [A cikk itt]

Gondolatok?

https://pokolafoldon.hu/great-reset/klaus-schwab-elismerte-hogy-a-covid-vakcinaval-nyomon-kovetheto-jelzoanyagokat-fecskendez-be