2021. október 17., vasárnap

Andrew Moulden neurológust meggyilkolták, mert leleplezte az oltóanyag-üzletet

 Andrew Moulden kanadai neurológus, PhD. MD 1964-2013 itt mindent elmagyaráz 20 hatperces szegmensben. Azt mondták neki, hogy vagy játszik, vagy elveszik tőle a labdát. Nem akart labdázni, és megölték).

Egy sátánista szekta kihasználja és irányítja a tagjait azzal, hogy megbetegíti őket. Ez történik a beoltottakkal. Delores Cahill professzor szerint a korona vakcinák népirtóak. Kezdje a 31.20-nál.

Azt mondja, hogy a vakcinák "GMO emberi lényeket" hoznak létre, és a kihalás hat hónapon belül nyilvánvaló lesz.

Orwell disztópiája itt van. Az emberek választási lehetőséget kapnak. Bevesznek egy nem jóváhagyott "vakcinát", megbetegszenek és meghalnak; VAGY kirúgják őket.

Üldözni és levadászni fogják az oltatlanokat. Andrew Moulton nem élte meg, hogy lássa ezt a paródiát kibontakozni. De rávilágított arra, hogy a vakcinák valójában mennyire mérgezőek, és hogy a gyógyszeripar és a kormányzat már nagyon régóta mérgez minket.

Az egészségügy nagyobb üzlet, mint a háború. Nem bízhatják a betegségeket a véletlenre.

Gyakran előfordul, hogy egy üstökös száguld át az éjszakai égbolton, és mi lemaradunk róla. Andrew Moultont, az igazság és a szabadság igazi bajnokát tehát meggyilkolták és lehúzták az emlékezet lyukába, miközben a sarlatánokat és árulókat kitüntetik és gazdagon jutalmazzák. A társadalmunk nagyon beteg.

Andrew Mouldennek Nobel-díjat kellett volna kapnia azért, mert megmutatta, hogy az "egészségügyi ipar" hogyan mérgezi a lakosságot a vakcinákkal. Megmutatta, hogy a vakcinák miként felelősek a "mikroszkopikus stroke" okozásáért azáltal, hogy korlátozzák a véráramban a hajszálerekbe jutó oxigén áramlását.

A vactruth.com oldalon 2009-ben adott interjújában Moulden kijelentette: "Mostanra meggyőzően kimutattam, hogy MINDEN oltóanyag, a csecsemőkortól az időskorig, pontosan ugyanazokat az agykárosodásokat okozza, függetlenül attól, hogy milyen betegség vagy rendellenesség jön ki. A károk specifikusan a végtagi érrendszeri "mini stroke-ok", amelyek az idegrendszeri képalkotásunk felbontóképessége alatt vannak, de mérhetőek az oltás előtti/utáni protokollban. Közvetlenül mérhetők valós időben is - ez azonban olyan technikákat és technológiát foglal magában, amelyet még nem hoztam nyilvánosságra."

ÉS "A bizonyíték most már magától értetődő. Már csak annyi a dolgotok, hogy megkapjátok a szükséges oktatást, hogy értékeljétek és lássátok, ami a szemetek előtt van - laikusok és orvosok."

ÉS "Ez már nem vélemény, mivel most már meggyőző bizonyítékokkal rendelkezem, hogy MINDEN oltóanyag pontosan ugyanolyan károkat okoz mindannyiunknak, pontosan ugyanúgy, ahogy a vad gyermekbénulás vírus bénulást, légzési elégtelenséget, halált, agyvérzést és még sok mást okozott.""

Azért, mert feltárta az igazságot, és megpróbálta megmenteni ártatlan milliókat a betegségtől és a haláltól, ami az egészségügyi ipart és cinkosaikat a kormányban és a médiában gazdagítja, a baloldali Moulden 2013-ban állítólag öngyilkosságban idő előtt meghalt. Azt állították, hogy bipoláris volt, de a videók egy nagyon hozzáértő és hiteles fiatal neurológust mutatnak. Ő is csatlakozik az elmúlt években meggyilkolt holisztikus orvosok tucatjaihoz, akikről bejelentés érkezett.

Dr. Moulden egyik névtelenséget kérő kollégája arról számolt be a Health Impact Newsnak, hogy két héttel a 2013-as halála előtt kapcsolatba került vele. Dr. Moulden 2013 októberében közölte forrásunkkal és néhány megbízható kollégájával, hogy hamarosan megtöri a hallgatását, és olyan új információkat fog nyilvánosságra hozni, amelyek tönkretehették volna a betegségek kezelésének oltási modelljét, tönkretették volna a gyógyszeripar egyik fő finanszírozási forrását, és egyúttal súlyosan megrongálták volna a betegségek csíraelméletének alapjait. Kész volt visszatérni. Annak ellenére, hogy elhallgattatták, soha nem hagyta abba a kutatásait.

Aztán két héttel később Dr. Moulden hirtelen meghalt.

Tudom, hogy Moulden igazi kihívást jelentett, mert ebben a rationalwiki cikkben megbocsáthatatlanul rágalmazták:

Andrew Moulden (kb. 1964-2013) kanadai kuruzsló volt, aki az oltásellenesség egy szélsőséges formáját terjesztette, azt állítva, hogy a legtöbb betegség és betegség, köztük az autizmus oka az oltóanyag. Az oltásellenes ideológiáján kívül (amely gyakran még más oltásellenesek számára is túl szélsőséges) Andrew Moulden baktériumelmélet-tagadó, összeesküvés-elmélet-elmélet-elméletes, 9/11-hívő, bukott politikus és kígyóolaj-árus volt, aki olyan internetalapú mágikus eljárást kínált, amely a rázott baba szindrómától és a hirtelen csecsemőhalál szindrómától (SIDS) kezdve a demenciáig és az Alzheimer-kórig mindenre fényt derít. Moulden több egyetemi diplomát is magáénak mondott, köztük egy orvosi diplomát is, de sehol sem volt engedélye az orvosi hivatás gyakorlására. Sőt, úgy tűnik, távoltartási végzéssel tartották távol a fontosabb orvosi konferenciáktól - legalábbis szerinte.

Moulden nem gyakorolta az orvosi hivatást, mert neurológus volt. A cikk kétségbe vonja a bizonyítványát, de ezek mind hitelesek. Doktori és orvosi diplomával rendelkezett, és 20 éven át tanulmányozta a vakcinák agyra gyakorolt hatását klinikai környezetben.

Ezt írta: Mint sokan tudják, 2007-ben hivatalosan is abbahagytam orvosi pályafutásomat. Azért tettem ezt, hogy beutazzam Észak-Amerikát, hogy a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásokat végezzek, és hogy a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásaimat bemutassam Kanadában és az Egyesült Államokban. Csak az igazat mondtam. Nem fogadtak jól. Én csak segíteni próbáltam nektek, hogy megmentsétek magatokat attól, ahol most vagytok... A KÁROS ÚTON, amin vagytok. Mindannyian benne vagytok. Mint egy ketyegő bomba, mindjárt felrobban.

Hol voltam? 2010-11-ben visszatértem a doktori képzésemhez, hogy egy teljes éves akkreditált klinikai neuropszichológiai gyakorlatot végezzek a torontói Baycrest Center for Geriatric Care-ben. Ez idő alatt a torontói York Egyetemen is tanítottam egy egyetemi kurzust az egészségügyi orvostudományról. Nem beszéltem többet a kutatásomról és a vakcinákról...

A Közegészségügyi Hivatal azt szorgalmazta, hogy NEM térhessek vissza a klinikai orvoslásba, mivel felháborította őket az "eltűnésem" előtti előadásaim és tanításom üzenete (igazsága). Az egyetlen módja annak, hogy visszatérhessek a szervezett orvoslásba, hogy orvosi betegekkel dolgozhassak, az volt, hogy aláírtam egy szerződést, amelyet a közegészségügyi osztály készített, és amely kimondja: 1) mentálisan beteg vagyok, és ezért a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásaim és tanításaim téveszmék voltak. 2) Semmilyen módon nem beszélhetek, vagy nem mutathatom be a vakcinák biztonságával kapcsolatos kutatásaimat vagy nézeteimet, nyilvánosan, egyáltalán nem, ami feltétele annak, hogy visszatérhessek a klinikai orvosláshoz, hogy megkapjam az orvosi engedélyt, és hogy az engedélyt fenntartsam.

Ezen a ponton a szerződés, amelyhez a Közegészségügyi Hivatal hozzábilincselt (olyan, mintha az elmém, az akarat-, gondolat- és szólásszabadságom börtönben lenne), kimondja, hogy elvehetik az orvosi engedélyemet, és kizárhatnak az Orvosi Főiskoláról, ahol dolgozom. Azon vagyok, hogy megtörjem a hallgatásomat. Annak érdekében, hogy előhozzam az igazságomat, az Önök számára, ismét, formálisan állást foglalok. CSAK az Igazság mellett fogok kiállni és az Igazságot fogom kimondani, Isten engem úgy segéljen.

A Rationalwiki azt állítja, hogy Moulden nem mutatott be bizonyítékot, holott valójában egy hatórás előadást tett közzé.

(Del Bigtree a Vaxxed producere és rendezője) Nézze meg itt.

Azt írja: "Koncentrált és kitartó kutatásaim végeredménye, amelyek csak egy olyan elméből születtek, amely "élvezi a neurobiológiai rejtélyek megfejtését", nem csak az oltások által kiváltott autizmus és más orvosi betegségek okának felfedezése volt, hanem az eszköz, amellyel ezt mindenki számára esetről-esetre be lehet bizonyítani. Ezen túlmenően a felmerült válaszok számos más orvosi rejtélyt is megoldottak, és Louis Pasteur és a mai nyugati stílusú allopátiás gyógyszerek teljes orvosi modelljének - az emberi betegségek "csíraelméletének" - újrafogalmazásában csúcsosodtak ki. Mint kiderült, azért csináltunk "zűrzavart" az egyméretű oltóanyagokkal és általában az antibiotikumokkal és a gyógyszeres ellenintézkedésekkel, mert a csíraelmélet csak egy elmélet volt, amelyről kiderült, hogy alapvető dolgokban téves. Alig várom, hogy megosszam a világgal, amit felfedeztem.

"Az orvosi intézményrendszer nagyon védi az "alapvető dogmákat", és vonakodik és lassan fogadja el a változásokat. Ezt felismerve úgy döntöttem, hogy rövid időn belül - 2008 augusztusától kezdődően - nyilvánosságra hozom felfedezéseimet a laikus és a tudományos közösségek, valamint a büntető igazságszolgáltatási rendszer számára. A VILÁG NEM LAPOS!

"Az elfogadás és a változás hulláma lassú lehet. Azonban Kolumbusz magabiztosságával most már határozottan állíthatom, hogy "az emberi betegségek világa "kerek", nem lapos, és nem annyira a testbe helyezett anyag okozza a betegséget. Figyelemre méltó, hogy függetlenül a kiváltó "anyagtól", toxintól, fémtől, részecskétől, élő vagy halott "bogártól", vagy ezek részeitől, a szervezet válasza számos betegségkategóriában és végül orvosi diagnózisban ugyanaz, és figyelemre méltó módon a csecsemőkortól a felnőttkorig - a patofiziológiai mechanizmus ugyanaz.

"Miután megoldotta ezt az orvosi rejtélyt, eredményezte a megoldást nem csak az autizmus okára, sok más emlős betegségre, "betegségre" , és a mechanizmusra, amellyel számos fertőző betegség, beleértve a tetanuszt, himlőt, spanyolnáthát, rubeolát, kanyarót és másokat, kárt és betegséget okoz az emberi szervezetben. Mint kiderült, nem a baktériumok voltak az ellenség, amelyek ellen vakcinákkal és gyógyszerekkel "támadunk", hanem valami a testek védekező rendszerében magában. Alig várom, hogy ezt az eddig sötétségbe burkolt orvosi rejtélyt feltárhassam a világ előtt. Én látom az igazságot. Jöjjön és győződjön meg róla maga - ilyen egyszerűvé tettem az Ön számára.

KÖVETKEZTETÉS

Kérem, hogy nézzék meg ezt a videót is, mert ez mutatja be Moulden tudatosságát az Új Világrendről. Tudta, hogy a központi banki csalás minden más csalást szül, beleértve a háborút és az egészségügyet is. Meg kell betegíteniük és rabszolgasorba kell taszítaniuk minket, hogy megvédjék ezt a hitelmonopóliumot. Moulden számos politikai pártban tevékenykedett, amelyek bankreformot kíséreltek meg.

A tanulság az, hogy a világ megoszlik a központi banki csalásból profitáló viszonylag kis számú ember és az általa kizsákmányolt birkák között. Az előbbiek közé tartoznak az áruló politikai, kulturális és üzleti vezetőink. Legyen szó migrációról, cukorról, chemtrailről, nemi diszfóriáról vagy vakcinákról, megmérgeznek minket. Egy olyan sátáni szekta, mint a nyugati társadalom, úgy irányítja és használja ki tagjait, hogy elferdíti, megrontja és megbetegíti őket.

Moulden Larry McDonaldra emlékeztet, a John Birch Társaság dinamikus vezetőjére, aki meghalt, amikor 1983-ban a Korean Air egyik járatát lelőtték az oroszok. Amikor nem az indokolatlan háborúkban öldösik őket, akkor ezt teszik az igazi hazafiakkal, akik potenciális vezetők.

https://pokolafoldon.hu/blog/andrew-moulden-neurologust-meggyilkoltak-mert-leleplezte-az-oltoanyag-uzletet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése