"Mára nyilvánvalóvá vált, hogy ezek a termékek a véráramban mérgezőek az emberre nézve"

A vakcinázási program azonnali leállítására van szükség, amíg független biztonsági elemzés készül a káros hatások teljes mértékének vizsgálatára, amelyek az Egyesült Királyság sárga kártyájának adatai szerint tromboembóliát, több rendszerre kiterjedő gyulladásos betegséget, immunszuppressziót, autoimmunitást és anafilaxiát, valamint antitest-függő fokozódást (ADE) foglalnak magukban." - tette hozzá. Tess Lawrie, Bizonyítékalapú orvoslással foglalkozó tanácsadó cég

"Mert nem test és vér ellen küzdünk, hanem e világ sötétségének urai ellen, a szellemi gonoszság ellen a magasban." Efézus 6:12

Kérdés- Az mRNS vakcinákat tesztelték-e állatokon?

Válasz- Igen, tesztelték.

Kérdés- Sikeresek voltak az állatkísérletek?

Válasz- Igen és nem.

Igen, az egereken végzett kísérletek azt mutatták, hogy a vakcina alacsony dózisa robusztus ellenanyag-választ vált ki a fertőzéssel szemben.

De nem, az antitestek nem voltak képesek megtámadni a vírus egy másik törzséből származó tüskefehérjét.

Kérdés - nem vagyok benne biztos, hogy ez mit jelent? Úgy érti, hogy a vakcina NEM nyújt korlátozott védelmet az eredeti (Wuhan) vírussal szemben, de nem feltétlenül nyújt védelmet a változatokkal szemben?

Válasz- Így van, de a dolog ennél egy kicsit bonyolultabb, mert - ahogy a vírus változik - az antitestek, amelyek segítettek az eredeti vírus leküzdésében, valójában fokozhatják a variáns "fertőzőképességét". Más szóval, az oltóanyag által generált antitestek átállhatnak a másik oldalra, és fokozhatják a betegség súlyosságát. Egyszerűen fogalmazva, betegebbé tehetnek vagy megölhetnek. A tudósok ezt már régóta tudják. Nézze meg ezt a kivágást egy 2005-ös kutatásból:

"Az egyik törzs elleni oltás ronthatja a fertőzést másokkal.....

A tanulmányban Gary Nabel, a Nemzeti Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének munkatársa egerekbe fecskendezett egy SARS vírusból származó tüskés fehérjét, amelyet egy 2003 elején megfertőződött emberi betegből vettek ki. Ezután összegyűjtötték az állatok által termelt antitesteket.

Laboratóriumi kísérletek során kimutatták, hogy ezek az antitestek nem képesek megtámadni a SARS egy másik, 2003 végén megfertőződött betegből izolált törzséből származó tüskefehérjét....A csapat ezután azt vizsgálta, hogy az antitestek megtámadják-e a cibetektől izolált két SARS-törzsből származó tüskefehérjét, amelyekből a vírus a feltételezések szerint eredetileg az emberre ugrott át. Ebben az esetben arra utaló jeleket találtak, hogy az antitestek valójában fokozták a vírus sejtfertőzési képességét....

Az eredmények azt mutatják, hogy a vírus idővel változik, így az egyik járvány kitörésekor felbukkanó törzs egészen más lehet, mint egy későbbi járvány kitörésekor. "Ez a vírus nem áll meg, és ezt figyelembe kell vennünk" - mondja Nabel.

Ez felveti annak a lehetőségét, hogy a SARS-vírus egy törzse elleni vakcina hatástalannak bizonyulhat más törzsek ellen. Ami még rosszabb, az egyik törzs elleni oltás akár súlyosbíthatja is a cibetektől vagy más fajoktól származó SARS-vírussal való fertőzést. "Ez nyilvánvalóan aggodalomra ad okot" - mondja Nabel.

Nem ez lenne az első eset, amikor egy vírustörzsnek való kitettség súlyosbíthatja egy másik vírustörzs fertőzését". ("Caution raised raised over SARS vaccine", Nature)

Kérdés - még mindig zavarban vagyok. Összefoglalná, hogy mit mondanak?

Válasz- Persze. Azt mondják, hogy a tudósok már közel két évtizede tudják, hogy a szűken csak egy fehérjére irányuló vakcinák biztosan kudarcot vallanak. Azt mondják, hogy a tüskefehérje rendkívül alkalmazkodóképes, és képes megváltoztatni az alakját, hogy túléljen. Azt mondják, hogy a tüskefehérjét célzó vakcinák elkerülhetetlenül olyan változatokat fognak előállítani, amelyek kikerülik a vakcina által generált antitesteket. Azt mondják, hogy azzal, hogy a gyógyszergyártók a vakcina fókuszát kizárólag a tüskefehérjére szűkítették, biztosították, hogy a korábban hasznos antitestek megfordulnak, és lehetővé teszik, hogy a vírus behatoljon az egészséges sejtekbe, tetszés szerint szaporodjon, és betegséget vagy halált okozzon. Azt mondják, hogy a jelenlegi vakcinák valójában a világjárványt állandósítják. És - mivel a tudomány az elmúlt 16 évben egyértelmű volt - még egy észrevételt hozzátehetünk a listához, mégpedig azt, hogy a tömeges oltások jelenlegi megközelítése nem véletlenszerű, átgondolatlan vagy véletlenszerű. Ez szándékos. Az oltási kampány vezetői szándékosan figyelmen kívül hagyják a tudományt, hogy fenntartsák az állandó válsághelyzetet. A tudományt manipulálják egy politikai cél elérése érdekében.

Kérdés- Szerintem túlzol, de a politikai viták helyett szeretnék visszatérni az állatkísérletekhez. Mint valószínűleg tudja, a médiában megjelent beszámolók nem egyeznek az Ön elemzésével, sőt, az MSM összes cikke szerint az állatkísérletek elsöprő sikert arattak. Itt van egy rövid hír, amit ma találtam, és ami megerősíti, amit mondtam:

"...a főemlősök mRNS vakcinával történő vakcinázása erős SARS-CoV-2 semlegesítő aktivitást és különösen gyors védelmet eredményezett a felső és alsó légutakban....." (Covid-19, NIH.gov)

Kérdés- Azt sugallja, hogy a szerzők hazudnak?

Válasz - Nem, nem hazudnak. Csak nem mondják el a teljes igazságot, és Önnek tudnia kell a teljes igazságot, hogy megalapozott döntést hozhasson. A vakcinák nyújtanak némi (átmeneti) védelmet. Ezt nem vitatjuk. Erős immunválaszt is kiváltanak. Ezt sem vitatjuk. De mit számít ez? Hadd magyarázzam el: Tegyük fel, hogy nagyon megfáztál, ezért beveszel egy új gyógyszert, amelyről azt hiszed, hogy enyhíti a fájdalmat. És - persze - egy órával a tabletta bevétele után - Presto - a torlódás és a fejfájás teljesen megszűnik. Ez fantasztikus, igaz? Tévedés, mert nem veszed észre, hogy a gyógyszerben lassan ható sztrichnin van, ami három nappal később megöl. Még mindig úgy gondolja, hogy jó ötlet volt bevenni a gyógyszert?

Persze, hogy nem. És ugyanez a szabály vonatkozik ezekre az oltásokra is, amelyek valóban felerősítik az antitesteket, és némi múló "védettséget" biztosítanak. De meg is ölhetnek. Nem gondolja, hogy ezt is figyelembe kellene venni a döntésében? Ne feledje, hogy emberek haltak meg 3, 4, 5 héttel az oltás után minden előzetes figyelmeztetés nélkül. Sokan közülük talán még az antitestektől is hemzsegtek, de akkor is halottak voltak. Látja a problémát?

Kérdés - Oké, de még mindig ott van ez az állatkísérletek kérdése. A média azt mondja, hogy a gyógyszergyárak végezték az állatkísérleteket, és azok sikeresek voltak. Nem ért egyet ezzel?

Válasz - Nem voltak sikeresek, és a "tényellenőrzők", akiket azért béreltek fel, hogy lejárassák az olyan oltáskritikusokat, mint én, szándékosan félremagyarázták a kísérletek során történteket. Itt van például egy tipikus "tényellenőrző" cikk, amelynek címe: "A COVID-19 vakcinák nem hagyták ki az állatkísérleteket az állatpusztulások miatt" a Reuters által. Íme egy részlet:

"Az olyan állítások, amelyek szerint a COVID-19 vakcina gyártói azért hagyták ki az állatkísérleteket, mert a kísérletekben részt vevő állatok elpusztultak, hamisak. A Pfizer-BioNTech, a Moderna és a Johnson & Johnson, amelyeknek az Egyesült Államokban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) sürgősségi engedélyt adott a felhasználásra, mindannyian végeztek állatkísérleteket, és nem volt jelentős biztonsági aggályokról beszámolniuk".

Megnyugtatóan hangzik, igaz? De aztán azt mondják:

"Az időkorlátok és a COVID-19 elleni vakcina megtalálásának sürgőssége miatt a Moderna és a Pfizer engedélyt kapott az állatkísérletek és a korai, embereken végzett kísérletek egyidejű lefolytatására, szemben az állatkísérletek teljes befejezésével, mielőtt az embereken végzett kísérletekbe kezdenének. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az állatkísérleteket kihagyták, vagy hogy a vakcinák biztonságossága veszélybe került volna."

Lássuk, jól értettem-e a dolgot: A gyógyszergyártók annyira siettek, hogy a minimalista állatkísérleteiket az emberi kísérletekkel egy időben végezték el (ami példa nélküli), majd az eredményeket elsiették az FDA-nak, hogy a sürgősségi felhasználási engedély alapján gumibélyegzővel lássák el és lengessék át őket?

Így történt?

Igen, így.

De ha néhány hónap alatt siettek át, akkor a "tényellenőrzők" hallgatólagosan elismerik, hogy nincsenek hosszú távú biztonsági adatok. És Nincsenek hosszú távú biztonsági adatok, és nem is próbálják megcáfolni a korábbi kísérletekből származó kutatásokat, ahol a görények, egerek és más állatok elpusztultak az mRNS-vakcinák beadása után. Nem tagadják, csak nem vesznek róla tudomást, mintha a szőnyeg alá söprés eltüntetné az egészet. Íme egy részlet abból a kutatási dokumentumból, amelyre a Reuters hivatkozik a cikkében:

"Bizonyítottuk, hogy a vakcina-jelöltek... erős antigén-specifikus immunválaszt váltanak ki egerekben és makákókban....Mindkét (vakcina) védett 2-4 éves makákókat a fertőző SARS-CoV-2-vel való megfertőzéssel szemben, és csökkent a vírus RNS kimutatása az immunizált makákókban a sóoldatot kapó makákókhoz képest." (Megjegyzés: Már elismertük, hogy a vakcinák valóban erős immunválaszt váltanak ki. Itt van még:)

"A neutralizáló GMT értékek az 56. napra (35 nappal a 2. dózis után) csökkentek, összhangban a kontrakciós fázissal; azonban jóval a humán szérumpanel GMT értékei felett maradtak. A vizsgálat időtartama nem volt elég hosszú ahhoz, hogy értékelni lehessen a csökkenés mértékét az antitestválasz platófázisában." ("BNT162b vakcinák védik a rhesus makákókat a SARS-CoV-2 ellen", Nature)

Látod, mi folyik itt? A kísérlet csak 56 napos volt, valójában egyik állatkísérlet sem tartott tovább 56 napnál. Gondolkodjon el ezen egy percig. Azért haltak el az állatok a korábbi kísérletek során, mert a (vad) vírus mutáns változatának voltak kitéve, amely végül megölte őket. Így működik az ADE (antitest-függő fokozás). Nem egyik napról a másikra történik, és nem 56 nap alatt. Ennél sokkal hosszabb időbe telik, amíg a vírus mutálódott változata megjelenik és újra megfertőzi a gazdatestet. Ezt a gyógyszergyártók is tudják. Nem hülyék. Tehát az a tény, hogy az állatok erős immunválaszt adtak, teljesen lényegtelen. Tudjuk, hogy erős immunválaszt adtak. Azt is tudjuk, hogy néhány hónappal később elpusztultak, amikor a vírus egy másik törzse megjelent. A lényeg: Az antitestek termelődése nem jelenti azt, hogy egy gyógyszer biztonságos.

A kísérletek nyilvánvaló célja az volt, hogy az oltóanyagokat átjuttassák a célvonalon, mielőtt bárki rájönne, mi folyik itt. Ugyanez az oka annak, hogy a gyógyszergyártók "feloldották" az embereken végzett kísérleteiket, miután a vakcinák zöld utat kaptak az FDA-tól. Röviddel a kísérletek befejezése után a placebo karban lévő emberek megkaphatták az oltást.

Miért tették ezt? Miért oltották be azokat az embereket, akik a közegészségügy érdekében önként engedték, hogy kísérleti nyulakká váljanak, csak azért, hogy röviddel ezután beoltják őket, és így minden esélyt kizárjanak arra, hogy kiderüljön, milyen hosszú távú biztonsági problémák merülnek fel? Ennek semmi értelme, ugye?

Nézze meg ezt a rövid klipet a British Medical Journalból, amelynek tudósai ugyanilyen értetlenül állnak a dolog előtt:

"A (gyógyszergyártó) cégek azt mondják, etikai kötelességük, hogy feloldják az önkéntesek vakcináját, hogy megkaphassák a vakcinát. Néhány szakértő azonban aggódik a kritikus információk "katasztrofális" elvesztése miatt, ha a kísérlet placebós ágában részt vevő önkénteseket nem vakkantják el...

Bár az FDA megadta az oltóanyag sürgősségi felhasználási engedélyét, a teljes engedélyezéshez két évnyi követési adatra van szükség. Ezek az adatok most valószínűleg szűkösek és kevésbé megbízhatóak lesznek, mivel a kísérleteket gyakorlatilag nem vakítják el.

Sheldon Toubman fogyasztóvédelmi képviselő, ügyvéd és az FDA tanácsadó testületének tagja szerint a Pfizer és a BioNTech nem bizonyította, hogy vakcinájuk megelőzi a súlyos kovid-19-et. "Az FDA szerint csak annyit tehetünk, hogy védelmet sugallunk a súlyos covid betegséggel szemben; tudnunk kell, hogy ez valóban így van" - mondta.

Ellentétben állította, hogy a más vakcinákkal szerzett tapasztalatok alapján a hathetes követési idő elég hosszú a biztonsági jelek észleléséhez. Toubman szerint hat hét nem biztos, hogy elég hosszú idő ehhez a teljesen új típusú, "nem tesztelt" [mRNS] vakcinához.

Goodman azt szeretné, ha minden vállalatra ugyanazokat a szabványokat alkalmaznák, és azt mondja, nem szabadna megengedni, hogy saját szabályokat alkossanak a vakcinázás feloldására vonatkozóan. A The BMJ-nek elmondta, hogy bár "nagyon optimista" az oltóanyagokkal kapcsolatban, a vizsgálatok "felrobbantása" a vakcina feloldásának engedélyezésével "de facto szabványt fog szabni az összes jövőbeli vakcinakísérlet számára". Ez pedig, mint mondta, "veszélyes".

("Covid-19: Should vaccine trials be unblinded?" The British Medical Journal)

Tetszik a szóhasználata: "a kísérletek felrobbantása"? Úgy gondolja, hogy ez méltányos leírása annak, amit a gyógyszergyártók tettek?

Igen, így van.

És milyen indítéka lehet a gyógyszergyártóknak arra, hogy felrobbantsák a kísérleteket? Csak két lehetőséget látok:

1. Úgy gondolják, hogy az oltóanyaguk annyira fantasztikus, hogy a placebocsoportban lévő emberek közül sokak életét meg fogja menteni.

2. Arra számítanak, hogy az oltóanyag-csoportban lévők nagy százaléka súlyosan megbetegszik vagy meghal, ezért el akarják rejteni az oltóanyaggal összefüggő károsodások bizonyítékait.

Melyik az?

Tudja a választ. Mindenki, aki ezt a bohózatot nézi, tudja a választ.

Kérdés - Oké, akkor térjünk a lényegre: A vakcinák biztonságosak vagy sem?

Nem, nem biztonságosak. Úgy döntjük el, hogy egy gyógyszer biztonságos-e vagy sem, hogy szigorú tesztelési folyamaton és klinikai vizsgálatokon megy keresztül. A tesztelés után az adatokat továbbítják orvosoknak, statisztikusoknak, vegyészeknek, farmakológusoknak és más tudósoknak, akik áttekintik az adatokat, és megteszik ajánlásaikat vagy kritikáikat. A Covid vakcinák esetében ez nem történt meg, sőt, a "sürgősség" nevében minden szokásos szabványt és protokollt felfüggesztettek. Sokan azonban úgy vélik, hogy a "sürgősséget" azért gyártották, hogy olyan vakcinákat is keresztülvigyenek, amelyeket saját érdemeik alapján soha nem hagytak volna jóvá. Elég csak átnézni az oltási sérülésekre vonatkozó adatokat (VAERS), és láthatjuk, hogy ez minden idők leghalálosabb orvosi beavatkozása, és mégis, a közegészségügyi szakértők, a média és a kormány folyamatosan azt harsogja, hogy ezek az oltások "biztonságosak és hatékonyak". Ez képtelenség, és a gyógyszergyártók tudják, hogy ez képtelenség, ezért utasítanak el minden felelősséget azokért az emberekért, akiket megölnek ezek a "mérgező-halálos oltások".

Tudja, hogy mi történik a szervezetében, miután beadták Önnek az egyik ilyen "génalapú" vakcinát?

Amint a vakcina bejut a véráramba, behatol az ereket bélelő sejtekbe, és arra kényszeríti őket, hogy tüskés fehérjéket termeljenek, amelyek milliónyi mikroszkopikus tüskeként nyúlnak ki a véráramba. Ezek a tüskék aktiválják a vérlemezkéket, amelyek véralvadást indítanak el, amit nem sokkal később egy immunválasz követ, amely elpusztítja a fertőzött sejteket, így gyengítve az érrendszert, miközben elszívja a gyilkos limfociták készletét. Ily módon a vakcina kettős támadást indít a szervezet kritikus infrastruktúrája ellen, ami kiterjedt szövetkárosodást okoz az egész keringési rendszerben, miközben az immunrendszer kevésbé lesz képes a jövőbeni fertőzések kivédésére.

Ha most azt hiszed, hogy hosszú-hosszú ideig boldog lehetsz működő keringési rendszer nélkül, akkor mindez nem számít. De ha elég okos vagy ahhoz, hogy felismerd, hogy az érrendszered megrongálása a gyors út a temetőbe, akkor valószínűleg megérted, hogy ezeknek a "méreg-halál injekcióknak" a beadása különösen rossz ötlet.

Mellesleg ezeket a hibrid injekciókat "vakcináknak" nevezni eléggé túlzás. Körülbelül annyi közös vonásuk van a hagyományos oltóanyaggal, mint a pitonnak a dohányzóasztallal. Semmi. A "vakcina" elnevezést azért választották, hogy a közvélemény bizalmát erősítsék, ennyi az egész. Ez egy marketingstratégia része. Nincs valódi hasonlóság. Az emberek többsége bízik a vakcinákban, és az orvosi teljesítmény ragyogó példájának tekinti őket. A gyógyszergyártók ezt a bizalmat akarták kihasználni és saját céljaikra használni. Ezért nevezték el "vakcinának" a "génterápia" helyett, ami pontosabban leírja, hogy "mit csinál". De - mint mondtuk - ez csak egy marketing stratégia.

Elgondolkodott már azon, hogy a gyógyszergyártók hogyan voltak képesek a saját-individuális vakcináikat hetek különbséggel bevezetni? Ez egy elég jó trükk, nem gondolja; különösen mivel a vakcinák kifejlesztése általában 10-15 évig tart. Mit gondol, hogyan sikerült nekik ez? Itt egy részlet egy cikkből, amely egy kis hátteret nyújt a témához:

"A kínai Wuhanban kezdődött járvány mögött álló vírust január 7-én azonosították. Kevesebb mint egy héttel később - január 13-án - a Moderna és az NIH kutatói rendelkeztek egy ellene kifejlesztett mRNS-vakcina javasolt szekvenciájával, és - ahogy a cég kormányzati dokumentumokban írta - "mozgósítottunk a klinikai gyártás felé". Február 24-én a csapat már a massachusettsi Norwoodban található üzemből szállította az injekciós üvegeket a Bethesdában (Md.) található National Institute of Allergy and Infectious Diseasesbe, a biztonságosságot tesztelő tervezett klinikai vizsgálathoz". ("A kutatók sietnek a koronavírus elleni vakcina embereken való tesztelésével anélkül, hogy tudnák, mennyire működik jól az állatokon", Stat)

Megértetted? "A vírus Wuhanban tört ki... január 7-én, és kevesebb, mint egy héttel később a Moderna rendelkezett egy javasolt szekvenciával az ellene kifejlesztendő mRNS vakcinához????

Tényleg? Ez ugyanaz a Moderna, amelyik több mint egy évtizeden keresztül játszadozott az mRNS-sel, de soha nem volt képes sikeresen piacra dobni egy vakcinát?

Igen, ugyanaz a cég. Itt van még:

"És február 24-én a csapat már szállította az injekciós üvegeket egy Norwood-i üzemből, Massachusettsből?"

Hűha! Egy újabb Covid csoda! Szinte ostorcsapást kap az ember, ha látja, hogy ezek a cégek rekordgyorsasággal gyártják a "csodaszereket".

Ne feledjük, hogy a vírus nagy valószínűséggel ember által létrehozott (más szóval biofegyver), és azok az emberek, akiket a biofegyver finanszírozásában és létrehozásában vontak felelősségre, szintén szoros kapcsolatban állnak a nagy gyógyszergyártó cégekkel, amelyek rekordidő alatt állították elő az ellenszert, amely máris több tízmilliárd dolláros profitot hozott egy olyan gyógyszerből, amelyhez nem volt megbízható állatkísérlet, nem voltak hosszú távú biztonsági adatok, és nem volt hivatalos hatósági engedély.

Tehát újra megkérdezem: Nem hangzik mindez egy kicsit gyanúsan?

Tényleg olyan nehéz észrevenni, hogy itt egy politikai napirend körvonalai rajzolódnak ki? Végül is, a gyógyszergyártók nem a szabályozó ügynökségekkel dolgoznak együtt, amelyek együttműködnek a közegészségügyi tisztviselőkkel, amelyek együttműködnek a médiával, amelyek együttműködnek a korrupt politikusokkal, amelyek együttműködnek az Intel ügynökségekkel, amelyek együttműködnek a beavatkozó globalista milliárdosokkal, amelyek együttműködnek az óriási magántőke cégekkel, amelyek felügyelik az egész műveletet, és szükség esetén megmozgatják a megfelelő szálakat?

Nagyon úgy néz ki.

És az elmúlt egy évben tapasztalt tektonikus társadalmi változásoknak nem inkább a "parazita osztály" által az emberiség többi része ellen indított széleskörű, felperzselt föld elleni kampányhoz van köze, mint egy meglehetősen enyhe vírushoz, amely főként idős és gyenge, többszörösen beteg embereket öl meg?

Igen, megint. Valójában sokan már a kezdetektől fogva észrevették a repedéseket a világjárvány mesterkedésén, ahogyan sokan rámutattak arra is, hogy a vírus-mém csak a maszk, amely mögött az élősködők folytatják globális átrendeződési projektjüket. Röviden, az egész a politikáról szól; a puszta kézzel való, nem foglyul ejtett NWO politikáról.

Válasz - Ön számos kérdést tett fel az állatkísérletekről, de egyet sem a biodisztribúciós és a farmakokinetikai vizsgálatokról, amelyeket egyidejűleg végeztek. Miért van ez így? (Megjegyzés: Farmakokinetika; "a farmakológiának a gyógyszereknek a szervezeten belüli mozgásával foglalkozó ága").

Kérdés- Nem is tudtam, hogy vannak ilyenek. A média beszámolt róluk?

Válasz: Nem, nem számoltak be róla. Teljesen figyelmen kívül hagyták őket, annak ellenére, hogy a Pfizer készítette őket, és lényeges információkat szolgáltatnak arról, hogy az oltóanyagban lévő anyag hová kerül a szervezetben, milyen mennyiségben és mennyi ideig. Azáltal, hogy tudjuk, hogyan oszlik el a hatóanyag, megalapozott feltételezéseket lehet tenni a szervekre és más szövetekre gyakorolt hatásáról. Más szóval, ezek a vizsgálatok felbecsülhetetlen értékűek. A Doctors for Covid Ethics alapos kutatást végzett a vizsgálatokról, és írt egy jelentést "A Pfizer mRNS vakcina: farmakokinetika és toxicitás" címmel. Íme néhány részlet, amely segít szemléltetni a vakcinák veszélyeit:

"Mint minden gyógyszer esetében, a COVID mRNS-vakcinák toxicitásának egyik legfontosabb szempontja az, hogy pontosan hol és mennyi ideig maradnak a szervezetben. Az ilyen kérdéseket, amelyek a farmakokinetika tárgyát képezik, általában alaposan megvizsgálják a gyógyszerfejlesztés során. A farmakokinetikára és a toxicitásra vonatkozó kezdeti vizsgálatokat állatokon végzik... ennek a dokumentumnak meglehetősen messzemenő következményei vannak: azt mutatja, hogy a Pfizer - valamint az ezekről az adatokról értesült hatóságok - már a klinikai vizsgálatok megkezdése előtt fel kellett, hogy ismerjék a vakcinázás utáni mellékhatások súlyos kockázatát. Ennek ellenére a Pfizer saját klinikai vizsgálatai során elmulasztotta az ezen adatokból egyértelműen látható klinikai kockázatok ellenőrzését, a szabályozó hatóságok pedig nem érvényesítették a megfelelő felügyeleti normákat. Ez a kettős mulasztás okozta a legsúlyosabb károkat a nyilvánosságnak....

Mit sejtetnek a Pfizer állatkísérletes adatai az emberre gyakorolt biológiai hatásokról?

A spike fehérje gyors megjelenése a keringésben.
Toxicitás a várhatóan nagy felszívódási arányú szervekben, különösen a méhlepényben és a méhlepényben.
szoptatós emlőmirigyek
Egyes szervekbe való behatolás nagyobb lehet a valódi vakcinával, mint ezzel a vakcinával.
A modellvakcinának a keringésbe való gyors bejutása azt jelenti, hogy számolnunk kell azzal, hogy a spike fehérje a keringésben, különösen az endotélsejtekben kifejeződik. ( Endothelial- Az ereket bélelő vékony sejtréteg) Korábban már láttuk, hogy ez a vérlemezkék közvetlen aktiválásán keresztül a véralvadás aktiválásához vezet, valamint, ami valószínűleg még fontosabb, az endothelsejtek elleni immunrendszeri támadáson keresztül.....

Összefoglaló

A Pfizer állatkísérletes adatai egyértelműen előrevetítették a következő kockázatokat és veszélyeket:

  • vérrögképződés röviddel a vakcinázás után, ami szívrohamhoz, stroke-hoz és vénás trombózishoz vezethet.
  • a női termékenység súlyos károsodása
  • súlyos károk a szoptatott csecsemőkre nézve
  • halmozott toxicitás többszöri injekció beadása után

A női termékenység kivételével, amelyet egyszerűen nem lehet értékelni a vakcinák használatának rövid ideje alatt, a vakcinák bevezetése óta a fenti kockázatok mindegyike bizonyított - a különböző mellékhatás-nyilvántartásokban szereplő jelentésekben mind szerepelnek. Ezek a nyilvántartások igen jelentős számú, röviddel az oltás után bekövetkezett abortuszokról és halvaszületésekről szóló jelentést is tartalmaznak, amelyeknek sürgős kivizsgálásra kellett volna késztetniük.

Különösen nagy aggodalomra ad okot a toxikus kationos lipidek nagyon lassú kiürülése. Az ezeket a lipideket tartalmazó mRNS-vakcinákat ismételten beadott személyeknél... ez halmozott toxicitást eredményezhet. Valószínű, hogy a kationos lipidek felhalmozódnak a petefészekben. A női termékenységre jelentkező súlyos kockázat a nyilvánosság és az egészségügyi hatóságok legsürgősebb figyelmét követeli meg.

Mivel az úgynevezett klinikai kísérleteket ilyen hanyagsággal végezték, a valódi kísérletek csak most zajlanak - tömegesen és pusztító eredményekkel. ... Ennek a sikertelen kísérletnek a lefújása már régóta esedékes. E mérgező vakcina használatának folytatása, sőt kötelezővé tétele, és a látszólag küszöbön álló teljes engedély kiadása az emberiség elleni bűntett." ("A Pfizer mRNS vakcina: farmakokinetika és toxicitás", The Doctors for Covid Ethics)

Nem gondolja, hogy az embereknek joguk van tudni, hogy a kormány mit akar a testükbe fecskendezni? Nem gondolja, hogy joguk van tudni, milyen hatással lesz ez az immunrendszerükre, létfontosságú szerveikre és általános egészségükre? Nem gondolja, hogy joguk van ahhoz, hogy maguk döntsenek arról, hogy milyen gyógyszereket szedjenek, és melyeket utasítsák vissza?

Ha valakit arra kényszerítenek, hogy olyan gyógyszert szedjen, amit nem akar, az nem csak helytelen. Ez Amerika-ellenes. Éppen ezért az embereknek elvből el kellene utasítaniuk az oltási kötelezettségeket. Ezek támadást jelentenek a személyes szabadság, alkotmányos rendszerünk alapja ellen. Ez egy olyan elv, amiért érdemes meghalni.

Ami a tömeges oltási kampányt illeti, ez a legmániákusabb géngyilkos projekt, amelyet valaha is kitalált az ember. Egyszerűen nem lehet kiszámítani, hogy mennyi szenvedés és halál vár ránk azért, mert olyan emberekben bízunk, akiknek politikáját nyilvánvalóan az emberiség iránti hígítatlan gyűlöletük alakította. Ahogy Dr. Sucharit Bhakdi német mikrobiológus mondta:

"A végén tömeges megbetegedéseket és haláleseteket fogunk látni olyan emberek körében, akiknek normális esetben csodálatos élet állt volna előttük".

Ez egy nagy tragédia.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/minden-ertelmet-nyer-ha-rajossz-hogy-meg-akarnak-olni-minket