Az immunrendszeri funkciók minden héten 5%-kal csökkennek azoknál, akiket beoltottak.

Az Egyesült Királyság PHE oltásfelügyeleti jelentésének legfrissebb adatai szerint a Wuhan koronavírus (Covid-19) ellen "teljes mértékben beoltott" emberek immunrendszerének mintegy öt százalékát veszítik el hetente.

A 40 és 70 év közötti, kétszeresen beoltott emberek már az oltás beadásától kezdve körülbelül 40 százalékot veszítettek immunrendszerük kapacitásából. Ezután idővel fokozatosan egyre többet veszítenek belőle, és az immunrendszer-vesztés csúcspontja sokaknál várhatóan karácsonyra érkezik el.

"Ha ez így folytatódik, akkor a 30-50 évesek immunrendszere karácsonyra 100%-ban leépül, a vírusvédelem nulla lesz, és minden kétszeresen beoltott 30 év feletti ember jövő év márciusára elveszíti az immunrendszerét" - számol be a The Exposé.

Az adatok alapján tagadhatatlan, hogy a teljesen beoltott emberek mostanra már a szerzett immunhiányos szindrómának, közismertebb nevén AIDS-nek tűnő betegségben szenvednek. Immunrendszerük elhalványul, amire sokan figyelmeztettek, hogy ez lesz a helyzet.

"A 40-69 éves emberek már elvesztették az immunrendszerük képességének 40%-át, és hetente 3,3-6,4%-os ütemben fokozatosan veszítik el azt" - írja a The Exposé.

Érdekes módon a legrosszabb helyzetben a 40-49 évesek vannak, akik körülbelül kilenc hét alatt szenvedik el az immunrendszer teljes elvesztését. A legjobban a 18-29 év közötti fiatalabbak járnak, akiknél ez az állapot körülbelül 44 hétig tart.

A 80 év feletti idősek körülbelül 20 hétig bírják, míg az 50-59 éves korosztály csak körülbelül 15 hétig. A többi korcsoport 12 és 25 hét között van.

"Mindenki, aki 30 évesnél idősebb, 6 hónapon belül elveszíti teljes immunrendszerének 100%-át (a vírusokkal és bizonyos rákos megbetegedésekkel szemben)" - figyelmeztet a The Exposé.

"A 30-50 évesek karácsonyra elvesztik azt. Ezeknek az embereknek akkor gyakorlatilag teljes immunhiányos szindrómájuk lesz, és tönkreteszik az NHS-t (Nemzeti Egészségügyi Szolgálatot)"."

Az "emlékeztető" oltás csak felgyorsítja a halál folyamatát.

Nem csak arról van szó, hogy az oltások nem nyújtanak az állítólagos védelmet a Fauci-féle influenza ellen. Tény, hogy hosszú távon egyáltalán nem nyújtanak védelmet, és valójában tönkreteszik az ember immunrendszerét.

"A Pfizer eredetileg 95%-os hatékonyságot állított a vakcinájukra (a fenti utolsó oszlopban szereplő számítás szerint). A fenti számok azt mutatják, hogy a számadataik közvetlenül az oltás után (a fiatalabb korosztályok kapták a legrövidebb ideig a vakcinát) talán helytállóak voltak" - magyarázza a The Exposé.

"De a fenti számok azt is mutatják, hogy a vakcinák NEM pusztán veszítenek hatékonyságukból idővel egészen a nulla hatékonyságig, hanem fokozatosan károsítják az immunrendszert, amíg negatív hatékonyságot nem érnek el. Jelenleg minden 30 év feletti embert rosszabb helyzetben hagynak, mint az oltás előtt".

Azok az emberek, akik a Biden "Booster" oltásokat szedik, csak felgyorsítják ezt a folyamatot azzal, hogy még több immunromboló vegyi anyagot juttatnak a szervezetükbe. A lefelé tartó spirál még gyorsabban fog haladni, más szóval, minél több oltást kap valaki.

"Ha nem teszünk semmit ez ellen, akkor ez csak sokkal rosszabb lesz, mint amit valaha is el tudtunk képzelni" - írta az Exposé egyik kommentelője. "Én a magam részéről nagyra értékelem mindazokat, akik ellene álltak és állnak ennek a zsarnokságnak."

"A spike fehérje eltéríti a mitokondriumokat ... örökre" - írta egy másik. "A mitokondrium az immunrendszered szíve. Lényegében átveszi az immunrendszered irányítását. A spike fehérjék a biofegyverek. A saját immunrendszered halálos fegyverré válik. Ez a HIV szteroidokon."

Mások ugyanezeket az érzéseket visszhangozták, megjegyezve, hogy fájdalmasan nyilvánvaló, mi a napirend. Rejtély, hogy valaki hogyan érvelhet komolyan azzal, hogy mindez a "közegészségügy" érdekében történik.

https://ordogugyvedje.hu/egeszseg/a-covid-vakcinak-aids-et-okoznak-az-embereknek