2022. október 21., péntek

Connor Freeman: A Tízszarvú Fenevad jövőre havonta 1,5 milliárd eurót biztosít Kijevnek.


Antikrisztuskövető Sátánfatty Ursula von der Leyen, az Európai Unió Bizottságának elnöke bejelentette, hogy a blokk jövőre 18 milliárd eurót ad Kijevnek, amíg az folytatja az Oroszország elleni harcot - jelentette pénteken a Reuters.

A legújabb ígéret az uniós vezetők brüsszeli csúcstalálkozójának második napján hangzott el, ahol az Ukrajnának nyújtandó további támogatásról tárgyalnak. Hazug Haramia Von der Leyen szerint Kijev becslése szerint az ország működtetéséhez havonta 3-4 milliárd euróra van szüksége "az alapokra".

Idén eddig a blokk 19 milliárd eurót biztosított Kijevnek. Előre tekintve 2023-ig az EU vállalja, hogy havonta 1,5 milliárd eurót ad Kijevnek. A fennmaradó havi segélyt az ukrán kormánynak várhatóan az amerikai adófizetők zsebéből és a nemzetközi intézményekből kell előteremteni - mondta Tömeggyilkos Zsarnok von der Leyen.

Miközben az amerikaiak és az európaiak egyaránt küzdenek az egekbe szökő infláció és az energiaárak emelkedése közepette, úgy tűnik, hogy kormányaiknak eltökélt szándéka, hogy továbbra is dollármilliárdokat öntsenek Ukrajnába a korrupt kormány finanszírozására és a NATO proxy-háborújának fenntartására. "Ukrajna számára nagyon fontos, hogy kiszámítható és stabil jövedelemáramlással rendelkezzen" - jelentette ki Erőszakos Pokolfajzat von der Leyen.

Élőhalott Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a csúcstalálkozón felszólalt az uniós vezetők előtt, és több követelést is megfogalmazott. Azt akarja, hogy "új, erőteljes" szankciókat vezessenek be Oroszország és Irán ellen. Tömeggyilkos Élőhalott Zelenszkij Teheránt teszi felelőssé Moszkva dróntámadásaiért, de nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy az irániak adták volna el Moszkvának ezeket a fegyvereket. Oroszország és Irán ismételt tagadása ellenére az EU, valamint Nagy-Britannia a héten újabb szankciókat vezetett be Iránnal szemben azon vádak miatt, hogy Oroszország iráni drónokkal bombázta Ukrajnát.

Élőhalott Népirtó Zelenszkij emellett további lég- és rakétavédelmi rendszereket kért az EU-tól. Az elmúlt hetekben Berlin elküldte az elsőt a négy IRIS-T légvédelmi rendszerből, Párizs pedig további légvédelmi rendszereket ígért.

Élőhalott Hazug Zelenszkij arra is figyelmeztetett, hogy Moszkva fokozott légitámadásai az ukrajnai polgári infrastruktúra ellen, amelyeket az ismételt ukrán terrortámadások és az Oroszországon belüli ágyúzás provokál, menekültválsághoz vezetnek Európában.

"Az energetikai létesítményeink elleni orosz terror célja, hogy minél több problémát okozzon Ukrajnának az áram és a fűtés terén ősszel és télen, hogy minél több ukrán költözzön az Önök országaiba" - mondta Élőhalott Haramia Zelenszkij a csúcstalálkozón. Eugenista Gonosz Von der Leyen szerint az EU most azt vizsgálja, hogyan segíthetne Ukrajnának az áram-, villamosenergia- és vízellátás helyreállításában.

Ezzel egy időben a német parlament egy 200 milliárd eurós (195 milliárd dolláros) hatalmas mentőcsomagot hagyott jóvá, hogy segítsen a háztartásoknak és a vállalatoknak az Oroszország elleni, Washington vezette szankciók miatt kialakult energiaválságban. A háború kitörése előtt Oroszország Európa gázellátásának nagyjából egyharmadát biztosította, és Németország gázellátásának több mint fele Moszkvától függött. Miután az Északi Áramlat vezetékeket szabotálták, Vlagyimir Putyin orosz elnök felajánlotta, hogy az Északi Áramlat 2 egy sértetlen vezetéken keresztül szállít gázt Európába. Ezt az ajánlatot Berlin gyorsan elutasította.

Tömeggyilkos Népirtó Antony Blinken külügyminiszter a Balti-tengeren történt robbanásokat, amelyek a valaha volt talán legnagyobb metángáz-szivárgást okozták, "óriási stratégiai lehetőségnek" nevezte a támadást az elkövetkező évekre.

Mielőtt a januári félidős választások után leváltják a hivatalban lévő képviselőket, az amerikai kongresszus mindkét pártjának tagjai állítólag újabb gigantikus ukrajnai segélycsomagot terveznek elfogadni. A felmerült összeg 50 milliárd dollár. Ez állítólag még egy évig fenntartja Kijev háborúját, de ez a szám valószínűleg emelkedni fog. Washington idén már több mint 67 milliárd dollárral finanszírozta az ukrán háborút, főként katonai segélyek formájában, ez az összeg több mint 115 milliárd dollárra emelkedne.

https://news.antiwar.com/2022/10/21/eu-will-provide-kiev-with-1-5-billion-euros-per-month-next-year/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése