Nemzetgyilkos Népirtó Gavin Newsom kaliforniai kormányzó most írta alá azt az új jogszabályt, amely lehetővé teszi, hogy a holttesteket az egész államban komposztálják ahelyett, hogy eltemetnék vagy elhamvasztanák őket.

Eddig az Aranyállamban - a legtöbb államhoz és a világ többi részéhez hasonlóan - csak az elhunyt emberi maradványok eltemetését vagy elégetését engedélyezték. Most már lehetőség van arra, hogy a halottakat trágyává alakítsák a talaj számára. Washington államban már 2019-ben legalizálták az emberi komposztálást.

A 351. számú közgyűlési törvényjavaslat kifejezetten engedélyezi a "természetes szerves redukciót" (NOR), ahogyan ők nevezik, 2027-től kezdődően. Addig Kaliforniában a holttesteket továbbra is vagy el kell temetni, vagy el kell hamvasztani.

A NOR-eljárás során az emberi maradványokat egy újrafelhasználható tartályba helyezik, majd faforgáccsal veszik körül, és hagyják, hogy a mikrobák és baktériumok szaporodása érdekében levegőztessék. Körülbelül egy hónap elteltével már csak "föld" marad.

Szokás szerint az elhunyt emberek Soylent Green-é változtatásának szükségességét azzal magyarázzák, hogy a "felmelegedés" által sújtott bolygónak - mint mondják - árt a temetés és a hamvasztás.

"A hamvasztással ellentétben a folyamat során elkerülhető a fosszilis tüzelőanyagok elégetése és a szénmonoxid-kibocsátás" - állítja a San Francisco Gate. "A National Geographic becslése szerint csak az Egyesült Államokban a hamvasztások évente mintegy 360 000 tonna szén-dioxidot bocsátanak ki."

 

 

Cristina Garcia, a korrupt képviselőházi tag az emberi komposztálásról szóló törvény mögött (sok más ellentmondásos törvényjavaslat mellett).
Egy másik kifogás az, hogy a Covid-19 plandémia feltárta a meglévő törvényekkel kapcsolatos problémákat, mivel a temetkezési vállalatok túlterheltek olyan holttestekkel, amelyeknek a másik két ártalmatlanítási lehetőség valamelyikére volt szükségük.

"Az AB 351 egy további lehetőséget biztosít a kaliforniai lakosok számára, amely környezetbarátabb, és egy másik választási lehetőséget ad a temetéshez" - mondta Cristina Garcia képviselő, aki támogatja, hogy a hamvasztás és a temetés károsítsa az éghajlatot.

"Mivel az éghajlatváltozás és a tengerszint emelkedése nagyon is valós fenyegetést jelent a környezetünkre, ez egy olyan alternatív módja a végső elhelyezésnek, amely nem járul hozzá a légkörbe történő kibocsátáshoz."

Egy tweetben Garcia azt sugallta, hogy az emberek elhamvasztása vagy eltemetése hozzájárul "[a]z erdőtüzekhez, az extrém szárazsághoz (és) a rekordméretű hőhullámokhoz".

"... a klímaváltozás valós, és mindent meg kell tennünk a metán- és CO2-kibocsátás csökkentése érdekében" - tette hozzá, úgy téve, mintha tudná, miről beszél.

Garcia Kaliforniában elég jó hírnévnek örvend abban, hogy a bizarr, tudományellenes, fehérellenes, illemellenes törvények minden ízét ráerőlteti a társadalomra. Ő állt a Target hírhedt "nem-bináris folyosója" mögött; legalábbis részben ő találta ki a "korszakos szegénység" kifejezést; és köztudottan ő az egyik legkorruptabb tagja a kaliforniai közgyűlésnek.

"Miután 2018-ban állítólag az egész #MeToo bajnoka volt a kaliforniai közgyűlésben, szexuális zaklatással vádolták meg, rasszista megjegyzésekkel együtt" - írja továbbá a Red State.

 

 

"Elég nagy csomag, és teljesen a demokraták szupertöbbségének arca."

Garcia a kaliforniai 58. körzetből származik, amely South Gate és Santa Fe Springs között található Los Angelesben, Dél-Kaliforniában. A Red State munkatársa, Jennifer Oliver O'Connell így jellemzi ezt a körzetet:

"... a korrupció hírhedt folyosójának része - a választott tisztségviselők és a közműszolgáltatókon belüli bürokraták művészi formává teszik, hogy megerőszakolják az adófizetőket, miközben a saját fészküket gyarapítják".

"Szóval fogadni mernék rá, hogy ha beleássuk magunkat a Recompense, vagy bármilyen cég pénzügyi nyilvántartásába, amely ezt az új bóvlit fogja kezelni, valószínűleg Garcia piszkos kezét fogjuk találni" - teszi hozzá O'Connell.

Coloradóban az ember által komposztált "földet" nem lehet legálisan emberi fogyasztásra szánt élelmiszer termesztésére használni - bár állatok számára továbbra is felhasználható. Kaliforniában az AB 351 nem tiltja kifejezetten az emberi komposztált talaj értékesítését emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek termesztésére.

A cikk forrásai a következők:

RedState.com

NaturalNews.com

Forrás