Putyin ma reggel egy előre felvett beszédben szólt Oroszországhoz, amely az Ukrajnában zajló különleges katonai művelethez kapcsolódik.

Az MSM szalagcímek az orosz tartalékos katonai specialisták "részleges mozgósítására" és Putyin fenyegetésére összpontosítanak, miszerint "minden rendelkezésre álló fegyverrendszert" bevet, beleértve a tömegpusztító nukleáris fegyvereket is. De a beszédben sokkal több mindent megtudhatunk. Hatalmas pontok, amelyeket a mainstream szakírók figyelmen kívül hagynak.

Lássunk hozzá.

Kezdetnek, ha még nem olvasták a lefordított átiratot, akkor először azt kell megtenniük. Lásd itt TELJES TÖRVÉNY SZÖVEGE

Most, hogy elolvasták Putyin beszédét, elemezzük a legfontosabb részeket és kinyilatkoztatásokat.

"A beszéd témája a donbásszi helyzet és a Donbassz felszabadítására irányuló különleges katonai művelet menete a neonáci rezsim alól, amely 2014-ben fegyveres államcsíny eredményeként ragadta magához a hatalmat Ukrajnában".

Putyin nem kertel. Tűzbe jön a "neonáci rezsim" és a 2014-ben indított erőszakos puccs ellen. Egy puccs, amelyet Obama és az akkori alelnök, Biden segített elő. Ezért küld Biden továbbra is dollár százmilliárdokat Ukrajnának.

Védik a Deep State megbízottjukat.

Ezért látjuk Kínát és Oroszországot a hírekben közös nyilatkozatokat tenni a "nyugati színű forradalmak" megakadályozásáról. Oroszország visszavág az USA proxyja, Ukrajna ellen, és most Kína igyekszik eltávolítani az USA befolyását Tajvanon. A Kelet szembeszáll a Nyugattal.

Azonban a beszédben Putyin gondosan megfogalmazza, hogy ezeket az akciókat nem egy vagy több nemzet vagy nép hajtotta végre, hanem "néhány nyugati elit agresszív politikája".

 

 

Putyin és Oroszország a kezdetektől fogva tudatosan törekedett arra, hogy vádjait és nemtetszését a "nyugati elitre" irányítsa, és ne az USA egészére. Oroszország többször is azt állította, hogy az "USA Demokrata Pártja" Soros György és nem kormányzati szervezetek segítségével az USA védelmi minisztériumának pénzét Ukrajnába mossa, hogy egy nem hivatalos Mély Állam meghatalmazottat építsen ki, az USA kongresszusi felügyeletének hatókörén kívül.

Putyin így folytatja: "A Nyugat ezen részének célja, hogy meggyengítse, megosztja és végül elpusztítsa országunkat".

Észrevehetitek, hogy van különbség a Nép céljai és a "nyugati elit", konkrétan a DNC céljai között. Azt is észre fogod venni, hogy Putyin az egész helyzet során soha egy negatív dolgot nem mondott Trumpról.

Putyin egyértelműen Trump pártjára állt, és ellenezte "a Nyugat azon részét", azaz a mély államot.

Putyin a továbbiakban a nyugati elitek által okozott szörnyű valósággal foglalkozik, akik a befolyásukat arra használják, hogy 2014 óta szándékosan viszályt és káoszt szítsanak a térségben. Az ukrán népet "ágyútöltelékké" változtatják, és katonai erőt alkalmaznak a civilekkel szemben, valamint szervezett "népirtást" hajtanak végre.

"Ágyútöltelékké tették az ukrán népet, és beletaszították az Oroszországgal vívott háborúba, amelyet még 2014-ben szabadítottak el. A hadsereget használták a civilek ellen, népirtást, blokádot és terrort szerveztek azok ellen, akik nem voltak hajlandók elismerni az Ukrajnában államcsíny eredményeként létrehozott kormányt".

Az összes viszály, halál, betegség, szegénység, drogkereskedelem, emberkereskedelem, polgárháború stb. Ukrajnában az USA felesleges ukrajnai szerepvállalásának eredménye. Putyinnak itt 100%-ban igaza van. És ezt a nyugati média figyelmen kívül hagyja ezt a nyugtalanító valóságot.

 

 

Putyin tisztázza, hogy a különleges katonai művelet oka egy "megelőző intézkedés" volt, mivel a Nyugat/NATO nukleáris fegyvereket akart Ukrajnába vinni, az Ukrajnában már meglévő fegyvereken és tevékenységen (Biolab-hálózat) kívül.

Putyin a továbbiakban kitér a katonai művelet módszeres ütemére. Tisztázva, hogy az emberi életek megóvásának szándékával tevékenykednek, és felszabadítják a korábban orosz Donbászt a kegyetlen neonáci rezsim alól. Ez több csorbát ejt a nyugati média narratíváin, miszerint Putyin és Oroszország esztelenül gyilkolná a civileket. Most a média azt állítja, hogy Oroszország lassúsága azt jelenti, hogy Ukrajna győz. Ez ostobaság. Oroszország elismeri a civileket a csatatéren, és a megfelelő harci szabályok szerint cselekszik. Az MSM és a Big Tech kétségbeesetten próbálja elérni, hogy ezt ne tudd meg.

Putyin a továbbiakban tisztázza, hogy nem csak Ukrajna ellen harcolnak, hanem a "kollektív Nyugat teljes katonai gépezete" ellen.

A NATO és az USA fegyverekkel pumpálja Ukrajnát, és kiképzéssel látja el az ukrán katonákat, az ukrán nép vérét felhasználva a háború gyalogosainak. Ez nem egy háború Oroszország és Ukrajna között, ez egy proxy/gazdasági háború Kelet és Nyugat között. Ez a harmadik világháború.

És a 3. világháború nem lenne teljes atomfegyverek nélkül, igaz? Putyin ezt a bázist is lefedte. Miután felszólította a Nyugatot a zaporozsjei atomerőmű bombázása miatt, és nukleáris katasztrófát akar okozni, Putyin kijelenti, hogy kész bármilyen eszközzel felvenni a harcot a Nyugat fenyegetésével szemben.

"Szeretném emlékeztetni azokat, akik ilyen kijelentéseket tesznek Oroszországgal kapcsolatban, hogy hazánk is rendelkezik különböző típusú fegyverekkel, és némelyikük modernebb, mint a NATO-országok fegyverei. Az országunk területi integritását fenyegető veszély esetén, valamint Oroszország és népünk védelmében természetesen minden rendelkezésünkre álló fegyverrendszert be fogunk vetni. Ez nem blöff.

Oroszország polgárai biztosak lehetnek abban, hogy hazánk területi integritását, függetlenségünket és szabadságunkat - ismétlem - a rendelkezésünkre álló összes rendszerrel megvédjük. Akik nukleáris zsarolást alkalmaznak ellenünk, azoknak tudniuk kell, hogy a szélrózsa megfordulhat".

 

 

Jól hallotta Putyint. Azt állítja, hogy Oroszországnak fejlett nukleáris fegyverei vannak, amelyekről mi nem tudunk, és ő kész "minden rendelkezésére álló fegyverrendszert" használni.

Tehát akár Oroszországot, akár Ukrajnát támogatod, vagy a fejed szilárdan a homokba dugod; ennek a helyzetnek a bolygón minden egyes ember figyelmét fel kell hívnia.

Most, miután elemeztük a beszéd tartalmát, nézzük meg 40 000 láb magasból.

6 héttel a félidős választások előtt vagyunk, Trump összes narratívája igaznak bizonyult, Biden és a Mély Állam a földbe döngölte az országot, a normálisok tömegesen ébrednek, a Mély Állam bűntetteit leleplezik és üldözik, miközben beszélünk, és most úgy tűnik, hogy a világ a nukleáris csapás szélén áll. Ha van "szakadék", akkor ez bizonyára az.

"A pusztulás szélén állunk, de csak a szélén találják meg az emberek az akaratot a változásra. Csak a szakadék szélén fejlődünk."

-A nap, amikor a Föld megállt

Ne feledjük, hogy Putyinnak nincs vitája Trumppal. Ami azt jelenti, hogy ez az egész helyzet csak akkor oldódik meg, ha Trump visszaszerzi a Fehér Házat, és véget vet ennek, és felelősségre vonja a mély állam bűnözőit. A színpad készen áll arra, hogy Trump belépjen, és megmentse a világot a biztos nukleáris pusztulástól.

Nekem elég "bibliaian" hangzik.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/a-szakadekhoz-kozeledve