Ha valakinek bizonyítékra lenne szüksége arra, hogy az Ovális Irodában ülő agyatlan idióta mögött álló hatalom teljes mértékben támogatja a Világgazdasági Fórum/az ENSZ biogyógyászati zsarnokság és a transzhumanizmus menetrendjét, akkor nem kell tovább keresnie, mint a Népirtó Zsarnok Joe Biden által szeptember 12-én, hétfőn aláírt végrehajtási rendelet.

Azzal, hogy Tömeggyilkos Haramia Biden csendben aláírta ezt a dokumentumot, a kezelői talán az eddigi legveszélyesebb jelét adták annak, hogy egy technokrata egyvilági fenevadrendszer küszöbén állunk. Készüljetek fel a kiállásra, mert a helyzet hamarosan sokkal intenzívebb lesz.

A dokumentum orwelli címe, "Végrehajtási rendelet a biotechnológiai és biogyártási innováció előmozdításáról a fenntartható, biztonságos és biztonságos amerikai biogazdaság érdekében" biztosítja, hogy a dokumentum jelentősége a média 99 százalékának, még a konzervatív médiának a feje fölött is elsiklik.

Elolvassák és ásítozni fognak. Könyörgöm mindenkinek, aki ezt a cikket olvassa, hogy ne kövesse el ugyanezt a hibát.

Mivel ez a dokumentum olyan titokzatos tudományos nyelven íródott, még azok többsége sem fogja teljesen felfogni, hogy mit rendel el a Fehér Ház, akik időt szánnak az elolvasására és tanulmányozására (biztosíthatom Önöket, hogy Hazug Sátánfatty Biden nem).

Ebben igyekszünk segíteni.

Karen Kingston, a Pfizer egykori alkalmazottja, jelenleg a gyógyszer- és orvostechnikai iparágak elemzője segít megfejteni, hogy mi áll ebben a végrehajtási rendeletben.

Kingston egy Twitter-bejegyzésben nyilatkozott:

"Hadd olvassak a sorok között Amerika számára. Biden 2022. szeptember 12-i végrehajtási rendelete kijelenti, hogy az amerikaiaknak le kell mondaniuk minden olyan emberi jogról, amely a transzhumanizmus útjában áll. A klinikai vizsgálatok biztonsági előírásait és a tájékozott beleegyezést kiirtják, mivel ezek az emberek és az M.I. egyesítéséhez szükséges génszerkesztési technológiák általános elterjedésének útjában állnak." Az Új Világrend társadalmi céljainak elérése érdekében az emberiség elleni bűncselekmények nem csak legálisak, hanem kötelezőek is".

 

 

Íme az egyik legnyugtalanítóbb részlet Biden rendeletéből:

"Ki kell fejlesztenünk a géntechnológiai technológiákat és technikákat, hogy képesek legyünk a sejtek áramköreit megírni és a biológiát kiszámíthatóan programozni, ugyanúgy, ahogyan szoftvereket írunk és számítógépeket programozunk... beleértve a számítástechnikai eszközöket és a mesterséges intelligenciát...".

Patrick Wood közgazdász, a technokráciáról szóló számos könyv szerzője négy évtizede követi a transzhumanista és a globális technokrácia mozgalmakat. Elmondta nekem, hogy Kingston nem túlozza el a kérdést.

Szerinte ez az E.O. a bizonyíték arra, hogy a végrehajtó hatalmat immár teljes egészében a biomedicinális/gyógyszeripar birtokolja. Katy lesz az ajtó zárja az ajtót innentől kezdve.

"A transzhumanisták a Big Pharma-n belül teljesen átvették a kormányzati politikát és az adófizetők pénzét, hogy saját emberellenes programjukat támogassák, az élet szoftverének feltörését" - mondta Wood. "Ez is világosan megmutatja, hogy kié a hatalom, és ki határozza meg a politikát Amerikában."

Az mRNS-injekciók, amelyek már az amerikai felnőttek legalább 70 százalékának (és a gyermekek kisebb százalékának) szervezetébe kerültek, a "transzhumanizmus kapuját" jelzik. Ezt már Kingston, valamint a néhai Dr. Zev Zelenko és Dr. Robert Malone, az mRNS platform egyik feltalálója is elmondta nekünk.

A LeoHohmann.com volt az egyik első olyan oldal, amely leleplezte a Moderna korábbi vezető orvosigazgatóját, Tal Zaksot, aki 2017 decemberében egyenesen azt mondta a világnak, hogy "feltörtük az élet szoftverét", és hogy ezt az mRNS génszerkesztő biotechnológiát beépítik majd a vakcinákba, hogy mindenféle betegséget kezeljenek és megelőzzenek. Láthattuk, milyen jól működnek: milliók betegedtek meg, és tízezrek haltak meg, miután két vagy több adagot kaptak a Moderna és a Pfizer által kínált Covid injekcióból. Mivel az FDA és a CDC most már teljesen a fedélzeten van, ez az mRNS-technológia számos más vakcinába is bekerül, beleértve az influenza elleni oltásokat is.

A szeptember 12-i végrehajtási rendeletet kétségtelenül az emberi lakosságon végzett további kísérletek fedezésére hozták, és arra számítok, hogy az oltóanyagipar ezt maximálisan ki fogja használni. Hamarosan újra látni fogjuk az oltási kötelezettségeket, ezúttal még kegyetlenebbül ellenőrizve és érvényesítve, mint korábban.

Ezt az E.E.O.-t legalábbis részben az új világjárványügyi egyezményt megelőzve időzítették, amelyet a Biden-kormányzat remélhetőleg jövőre az ENSZ Egészségügyi Világszervezetén keresztül akar elfogadtatni. Ez a szerződés az "egészségügyi vészhelyzetekkel" kapcsolatos kérdésekben a nemzeti szintről a WHO-ra ruházza át a szuverenitást.

Wood szerint az E.O. tervezett következménye az, hogy kitolja az összes élőlény és különösen az ember génmódosításának határát. Úgy véli, hogy ez végső soron a modern történelem legnagyobb közvéleményi visszahatását fogja kiváltani.

"Biden nem csak finanszírozást ígér, hanem az egész kormányzat átalakítását, hogy ezt az emberellenes tervet tetőtől talpig támogassa" - írja Wood. "Emellett automatikusan megakadályozza, hogy bármely ügynökség vagy minisztérium ellenvéleményt fogalmazzon meg."

 

 

Az alábbiakban csak néhány, közvetlenül a dokumentumból idézett kiemelést közlünk:

A "biotechnológia" kifejezés olyan technológiát jelent, amely az élettudományi innovációra vagy termékfejlesztésre vonatkozik vagy azt lehetővé teszi.

A "biogyártás" kifejezés a biológiai rendszerek felhasználását jelenti termékek, eszközök és eljárások kereskedelmi léptékű fejlesztésére.

A "biogazdaság" kifejezés az élettudományokból származó gazdasági tevékenységet jelenti, különösen a biotechnológia és a biogyártás területén, és magában foglalja az iparágakat, termékeket, szolgáltatásokat és a munkaerőt.

A "biológiai adatok" kifejezés a biológiai rendszer(ek) szerkezetéből, működéséből vagy folyamatából származó, elemzés céljából mért, gyűjtött vagy összesített információkat, beleértve a kapcsolódó leírókat is.

A "kulcsfontosságú K+F területek" kifejezés magában foglalja az újonnan megjelenő biotechnológiák alapvető K+F-jét, beleértve a mérnöki biológiát; az összetett biológiai rendszerek előrejelző mérnöki tervezését, beleértve teljes élő sejtek, sejtkomponensek vagy sejtrendszerek tervezését, építését, tesztelését és modellezését; a kvantitatív és elméletvezérelt multidiszciplináris kutatást az egyéb alaptechnológiákkal való konvergencia maximalizálása érdekében; és a szabályozási tudományt, beleértve a szabályozási döntéshozatal tájékoztatását és segítését szolgáló új információk, kritériumok, eszközök, modellek és megközelítések kifejlesztését. Ezeket a K+F prioritásokat a prediktív modellezés, az adatelemzés, a mesterséges intelligencia, a bioinformatika, a nagy teljesítményű és más fejlett számítástechnikai rendszerek, a metrológia és az adatvezérelt szabványok, valamint más, nem élettudományi alaptechnológiák terén elért eredményekkel kell összekapcsolni.

Az "élettudományok" kifejezés minden olyan tudományt jelent, amely élő szervezeteket, vírusokat vagy azok termékeit tanulmányozza vagy használja, beleértve a biológia valamennyi tudományágát és a biológiai tudományok valamennyi alkalmazását (beleértve a biotechnológiát, a genomikát, a proteomikát, a bioinformatikát, valamint a gyógyszerészeti és orvosbiológiai kutatást és technikákat), de nem tartoznak ide a radioaktív anyagokkal vagy a nem biológiai eredetű mérgező vegyi anyagokkal, illetve a toxinok szintetikus analógjaival kapcsolatos tudományos vizsgálatok.

Ez azt jelenti, hogy az embereket a legszemélyesebb tulajdonuk, a DNS-ük és genomiális tulajdonságaik alapján fogják adatbányászni, és a kormány nem nyújt védelmet.

 

 

Ezt valójában bátorítani fogják, és zöld lámpának fogják tekinteni az orvosbiológiai szakemberek világszerte. Az Agenda 2030 technokrata tulajdonosainak célja, hogy katalogizáljanak, feltérképezzenek és megfigyeljenek minden élőlényt a Földön.

Ezt a 2000-es évek elején Rosa Koire néhai kutató, Rosa Koire fejtette ki, és 2011-ben könyv alakban is megjelentette "Behind the Green Mask: U.N. Agenda 21" című könyvében. Koire demokrata volt, de megértette, hogy Amerika, sőt, a korábban szabad világ minden nemzetének leigázását nem a bal- vagy a jobboldal fogja végrehajtani, hanem nemzetek feletti globalisták, akik nem kötődnek egyetlen nemzethez sem. Valójában ezek a globalisták gyűlölik a nemzetállami modellt, amely évezredek óta uralta a világot. Céljuk a "globális kormányzás", és ezt hangosan ki is mondják a saját dokumentumaikban.

Ne féljetek.

Ne hagyjátok magatokat megfélemlíteni.

Az igazságot nem fogják legyőzni.

Az emberiség győzni fog ezekkel az emberellenes eugenista szörnyetegekkel szemben, mert élő lelkünk van, és a Szent Isten képmására vagyunk teremtve, egyéni szabad akarattal.

Emiatt mi, emberek képesek vagyunk arra, hogy személyes kapcsolatban legyünk Jézus Krisztussal és a Biblia egy és egyetlen háromszemélyű Istenével. Azok, akik bekapják a globalisták csaliját, és behódolnak a világrendszernek, lényegében átadják emberségüket a biztonság és a biztonság üres ígéreteiért cserébe. Transzemberekké válnak, és így egy bizonyos ponton lemondanak arról a képességükről, hogy kapcsolatba kerüljenek Istennel. Ez egy nagyon nagy lépés, és egy olyan döntés, amellyel előbb-utóbb minden ember szembesülni fog, ahogy ez a technológia felgyorsul. Az önök lelke függ majd a döntésüktől. Istent követed, vagy az embert?

Ez mindenekelőtt egy lelki csata.

Továbbra is le kell lepleznünk a baljós transzhumanista napirendet, amelyet ezek a globalista ragadozók mindent megtettek, hogy tudományos nyelvezetben rejtsenek el, amelyről tudják, hogy lenyűgözi és misztifikálja az átlagembert. Ebben a cikkben megfejtettük ezt nektek a téma két legjobb keresztény szakértőjétől, akik ma a világon elérhetőek a témában - Karen Kingston és Patrick Wood.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/biden-alairja-a-transzhumanista-poklot-amerikara-es-a-vilagra-szabaditani-hivatott-vegrehajtasi-rendeletet