KIVONAT

Térjünk vissza Rees-Joneshoz. Az ő sérülései sem illenek a történethez. Azt mondják, hogy az arca összezúzódott, ami teljes rekonstrukciót tesz szükségessé, régi fényképek alapján. 150 darab titániumot használtak fel hogy összetartsák a csontokat. Ennek ellenére az arca sosem nézett ki olyan rosszul, és "majdnem olyan volt, mint régen".
Egy év múlva már teljesen normális volt". Tényleg? Úgy néz ki, mint valaki, akinek teljesen újjáépítették az arcát?
...a fotók alapján?

Szerintem nem. Így nézett ki a 20-as éveiben:

Elképesztő, hogy az arca összezúzódott, de az orra egyáltalán nem sérült meg. A szája nem szenvedett semmit.
egyáltalán nem sérült meg. Az állkapcsát állítólag komoly helyreállításra kellett volna felújítani, de nem látjuk nyomát sem...
sérülésnek. Az egyetlen sérülés enyhe, a bal szemén. Ezt még a baleset előtt szerezhette, a hadseregben töltött idő alatt.

Szintén érdekes, hogy vannak képeink az utasokról közvetlenül a baleset előtt:

De ez csak a vicc folytatása. A sofőr grimaszol, és sem Diana, sem Dodi nem tudnak egyikükön sem lehet felismerni. Tényleg azt hiszed, hogy ezt az előttük haladó paparazzók készítették?
Én azt mondom, hogy megrendezett. Miért? Először is, mert még sosem láttam ilyen tiszta szélvédőt. Ez a felvétel...
de nem látunk egy porszemet, egy bogárfoltot, egy csíkot sem. Továbbá, nézd meg a motorháztetőt. A kocsinak egy fekete Mercedesnek kellene lennie. Nekem barnásnak tűnik.

Itt van egy ugyanarról a megrendezett fotósorozatról:
Ezt a National Enquirernél találtam, a baleset előtti képekként árulják. Henri Paul, a sofőr ugyanazt a ruhát és szemüveget viseli, és állítólag Diana ül hátul. De még egyszer, neked nem tűnik fel, fekete az a kocsi? És nézd meg közelebbről Dianát. Mi takarja el a kilátást.

Az arcát? Nem a visszapillantó tükör vagy az ülés. Úgy néz ki, mintha egy félsisakot viselne. Miért?
Figyeljük meg azt is, hogy Rees-Jones a sorozat minden egyes fotóján igyekszik balra fordítani a fejét.
Miért? Mert ez elrejti azt a tényt, hogy már van egy sebhelye ott........... fölött.

Azt mondják, Diana nem tudta megjátszani a halálát, mert azonnal boncolásra került sor, amikor a holttestét visszavitték Londonba. De azt a boncolást Dr. Robert Chapman végezte. Ez a név ismerősen cseng? Kellene, hiszen már sokszor találkoztunk vele ezekben a hamisított eseményekben..................

 

 

Dr. Chapman megállapította, hogy Diana nem volt terhes, míg Dodi apja, Mohammed Fayed igen, azt állította, hogy igen. Mivel még a mainstream idővonal szerint is, Dodi és Diana randizott... csak körülbelül egy hónapig jártak együtt, a terhességre vonatkozó állítás elég abszurdnak tekinthető. Hány apja van barátja tudna egy háromhetes terhességről? Ami csak megerősíti, hogy Mohammed csak füstöt fújt és fúj, hogy a haláleset valósnak tűnjön......

Nézzük meg Dodi Fayedet. Mi volt az ő szerepe ebben? Nos, úgy tűnik, hogy ő szintén meg akarta hamisítani a halálát. Hogy miért? Nos, mint kiderült, (állítólag) éppen egy nagyszabású perben. A menyasszonya milliókra perelte szerződésszegés miatt, mivel megígérte, hogy elveszi feleségül.

Majd állítólag megszökött Dianával az esküvő előtt. Lehet, hogy nem emlékszel a részletekre, de Dodi és Diana mindössze egy hónapja jártak. A mainstream sztori szerint júliusban jöttek össze, és augusztus végére mindketten meghaltak. Mindössze egy hónappal korábban, júniusban, Dodi állítólag eljegyezte Kelly Fishert. Az esküvőt augusztus 9-re tervezték. Remélem, hogy felismeri ezt a dátumot. Ez a Manson-gyilkosságok és Nixon lemondásának napja. Szóval, egy másik nagy piros zászló.

Ez számomra azt jelenti, hogy ez a történet is fedősztori. Szerintem Kelly Fisher és Dodi apja viszálya... megrendezett volt. Milyen célból? Hogy Dodi és Diana románcát valóságosnak tüntessék fel, pedig nem volt az. Szerintem ez is megrendezett volt. Dodi nem volt egy vonzó férfi, mivel alacsony, szőrös és hátborzongató volt. És tudjuk, hogy Dianának tetszettek az olyan daliás és vonzó férfiak, mint Oliver Hoare, Will Carling vagy David Waterhouse. Szóval... úgy gondolom, hogy Dodi nem szeretőként vett részt ebben, hanem rendezőként és producerként.

Ne feledje! mint Roman Polanski, Dodi is filmproducer volt. És nem akármilyen filmeket. Dodi volt az executive producer.
az F/X filmek és tévésorozatok esetében. Az F/X jelentése. ...speciális effektek. Meghamisított dolgok. Tudod, hogy mi a az F/X film alcíme? Gyilkosság illúzióval. Ott vagy még? Igen, ez a film arról szól, hogy megrendeztek egy gyilkosságról, hogy egy maffia informátort kihozzanak a célkeresztből. A film futási ideje... . 108 perc.
Ászok és nyolcasok. Mit tudsz te? Szerinted ez véletlen egybeesés? Az F/X2 futási ideje is 108 perc.

 

 

Fayed készítette a Tűzszekerek című másik híres propagandafilmet is. A régi ügynök, Eric Liddellt, akit korábban már bemutattam a Daisy Ridley-ről szóló írásomban. Bár a film úgy adja el őt, mint valami hősnek állítja be, a verseny mindig is gyanús volt, és valószínűleg a ................ volt rögzítve.

Ha Dodi nem azért színlelte a halálát, hogy elkerülje a kamu pert, akkor miért színlelte? I Csak találgatni tudok, de azt mondanám, hogy a szokásos okból tette: hogy csatlakozzon az MI6-hoz és beépüljön.

Ne feledjük, hogy Trevor Rees-Joneshoz hasonlóan Dodi is a Sandhurst-i Királyi Katonai Akadémiáról került ki.
Így van, tartsunk egy kis szünetet a hatás kedvéért. Dodi és Trevor is a Sandhurstből került ki. Coming Sandhurstből kikerülve, Dodit az Egyesült Arab Emírségek londoni nagykövetségére osztották be attasénak... egy szokásos kémfeladat. Ő nem az Egyesült Arab Emírségekből származott, hanem egyiptomi volt, így a megbízatásnak egyébként semmi értelme. Miért lett volna ez a milliárdos fia követségi attasé? Azt mondom, hogy valószínűleg mert a kezdetektől fogva MI6-os volt, és a fiatal ügynökök így vetik meg a lábukat. Azután Hollywoodba került, ami szintén a hírszerzés egyik alosztálya. De mire 42 éves lett, már készen állt. Egy komolyabb megbízatásra.

Belefáradt a flancolásba, és tovább akart lépni. Közel-keleti kinézete és és jellegtelen külseje miatt komolyabb projektekben is hasznos lehetett volna. Más szóval, nem volt nem csak Hollywood számára akart hamis projekteket, hanem valódi projekteket akart hamisítani. És nem akart a pálya széléről, mint ügyvezető igazgató, hanem a valóságban akarta csinálni. Szóval a Diana projekt volt az ő az első "igazi" projektje. Vagyis igazinak adták el, nem pedig fikciónak. Nem úgy adták el, mint egy kitalált történetet. Hollywoodban, hanem a mainstream médián keresztül valós történetként adták el. A siker Dodi sikerét jelentette. ugródeszkája volt a titkos műveletek világába.

 

 

Talán nem tudják, hogy Dodi bátyja, Omar is kém, bár ő egy kicsit visszafogottabban viselkedik. Ő készítette a 2015-ös The Sunshine Makers című dokumentumfilmet, amely meglehetősen későn népszerűsíti az LSD-t, de a hírszerzés évtizedekre visszanyúló drogterjesztésének büszke sorában foglal helyet. Emlékeztet minket arra, hogy az eredeti LSD-nyomogató az 1960-as években Augustus Owsley Stanley III volt, aki állítólag egy kentucky-i politikuscsaládból származott, de nyilvánvalóan egy másik pejoratív kölyök volt, aki a Káosz hadműveletet erőltette. A Stanley-k majdnem olyan gyakran bukkannak fel ezekben a projektekben, mint a Cohenek.

Ő hajtja előre ezt a förtelmes projektet.

De térjünk vissza Diana halálához. Az, hogy kitaláció volt, megmagyarázná a királyi család halála utáni gyenge színészi játékot is. Will és Harry sosem tűntek annyira zaklatottnak, ugye? És persze Charles mindig is úgy nézett ki, mint akit nem érdekli a dolog. Ami a királynőt illeti, alig tudta leplezni örömét.
Ugyanis az egészet azért gyártották le, hogy egyszer s mindenkorra megszabaduljanak Dianától. Egy évvel korábban már túl voltak egy csúnya és kínos váláson, és azzal nem sok mindent értek el, csak rontottak a helyzeten. Rosszabbá, mert mindenki Diana pártját fogta. Tehát a "megszabadulni tőle" alatt azt értem, hogy elterelni róla a közvélemény figyelmét, nem pedig megölni.

Lásd a képeket és a cikk többi részét a - https://mileswmathis.com/diana.pdf

https://www.pokolafoldon.hu/blog/szep-kepek