Pokoli időket élünk. Az emberiség eljutott odáig, hogy az Igazságot, a Jogot és a Tudományt büntették és erőszakkal hazugságokra cserélték fel. Ez volt a COVID19 hamis “p(l)andémia”, a világszintű Nagy Hazugság, az emberiség történelmének mindeddigi legnagyobb gyalázata, átverése, amit világjárványnak, egy állítólagos új, légúti megbetegedést okozó koronavírus okozta világjárványnak hazudtak pont azok a tömeggyilkosok, akik mindezt évek, évtizedek óta tervezték, majd mihelyt a politikai helyzet,azaz az országok élére beejtőernyőzött báb-vezetők lehetővé tették, bevetették.


EMLÉKEZZÜNK CSAK VISSZA MENNYIRE JÓL MEGVOLT SZERVEZVE, FEL VOLT ÉPÍTVE EZ EGÉSZ PÁNIK-PROPAGANDA. A WUHANI HORRORPIAC MESÉJÉTŐL, A DENEVÉRLEVESEN ÉS A VILÁG ERŐSZAKOS KARANTÉNBA HELYEZÉSÉN ÁT, EGÉSZEN A NÉPIRTÁSRA TERVEZETT, ÁM A HISZÉKENY, MEGVEZETETT TÖMEGEKNEK “VÉDŐOLTÁSNAK” HAZUDOTT COVID19- MÉREGINJEKCIÓ GLOBÁLIS BEVETÉSÉIG.

AZ ÁLDOZATOK SZÁMA MÉG ISMERETLEN ÉS SOKÁIG AZ IS MARAD.

A DIGITÁLIS FEUDALIZMUS NÉPIRTÁSÁBAN MA MÁR PONT ÚGY SZÁMOLJÁK AZOKAT, AKIK A COVID MÉREGINJEKCIÓ MIATT HALNAK MEG,AHOGY SZÁMOLTÁK A KAMU PANDÉMIA ALATT A COVID-TÓL MEGHALTAKAT, VAGYIS AZOKAT, AKIKET A ROSSZ KEZELÉSEKKEL, A GYILKOS COVID PROTOKOLL ALAPJÁN JUTATTAK MÁSVILÁGRA A HALÁLKÓRHÁZAKBAN. MINDEZT EGYAZON GLOBÁLIS FORGATÓKÖNYV, „PROTOKOLL” ALAPJÁN.

Hát akkor itt a bizonyítékok sora! Az oknyomozások során előkerült hivatalos dokumentumok, szerződések igazolják, hogy nem összeesküvés-elméletről HANEM VALÓS A FÖLD LAKOSAI ELLENI ÖSSZEESKÜVÉSRŐL VAN SZÓ, AHOL MEGRENDELTEK A VAKCINA GYÁRTÓKTÓL EGY NÉPIRTÁSRA ALKALMAS BIOLÓGIAI FEGYVERT! Aki ezek függvényében még „konteósozni” merészel az vagy tényleg agymosott idióta vagy tömeggyilkos bűnöző!

 

Thanks for reading Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif! Subscribe for free to receive new posts and support my work.

Igazi népirtó tetemrehívás ez az egész, ami a megvásárolt és az emberiség ellen fordított fősodratú Mainstream sajtóban zajlik jelenleg.

 

Oknyomozói sorozatunkban, ahogy egyre több tényt tárunk fel, egyre több csontváz potyog ki a globalista gyilkosok „szekrényéből”.

 

 

Ami azonban az elmúlt napok nyomozásai között a legsúlyosabb, azok a dokumentumok, melyek bebizonyítják, hogy a védőoltásnak hazudott COVID19 injekciókat nem az állítólagos járvány okán hirtelen fejlesztette ki sem a Pfizer, sem a Moderna, sem a többi méregkeverő drog-nagyvállalat, hanem ezeket megrendelték tőlük. Megrendelték a népirtó injekciókat, ahogy az ember megrendel bármit.

Oknyomozások sorozata után ugyanis furcsa szerződésekre bukkantak amerikai kollégák, melyből bizonyítottan kiderült a Pfizer és a Moderna szerződést kötött jóval az állítólagos pandémia kitörése, azaz hazug kinyilatkoztatása előtt az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumával.

 

 

Magyarán ez azt jelent, semmilyen humanitárius, tudományos járványügy kutatás és nem folyt itt a COVID19 világjárvány féle globalista horror-komédia alatt, ugyanis már rég megvolt a megrendelt szer, csak el kellett játszani az egész világlezárásos sátáni bohózatot, hogy érdemi ürügyet tudjanak szolgáltatni arra, miért oltanak be embermilliókat egy ismeretlen szerrel, amit hiába hazudtak védőoltásnak, nem az, hanem egy emberirtó kísérleti szérum.

 

Hát akkor itt a bizonyítékok sora! Az oknyomozások során előkerült hivatalos dokumentumok, szerződések igazolják, hogy nem összeesküvés-elméletről HANEM VALÓS A FÖLD LAKOSAI ELLENI ÖSSZEESKÜVÉSRŐL VAN SZÓ, AHOL MEGRENDELTEK A VAKCINA GYÁRTÓKTÓL EGY NÉPIRTÁSRA ALKALMAS BIOLÓGIAI FEGYVERT! Aki ezek függvényében még „konteósozni” merészel az vagy tényleg agymosott idióta vagy tömeggyilkos bűnöző!

 

 

Mi magyarok belegondolhatunk abba a direkt nekünk előadott sátáni horror-komédiába s, mikor sztárolni kezdték a Karikó Katalin nevű  szélhámos gyógyszerügynököt mit egyfajta tudós hungarikumot például!

Gates és Karikó. Tömeggyilkosok báloznak, az emberek pusztulnak

 

Sokáig érthetetlen volt miért is nem akarják az oltások összetételét s mellékhatásait,a nemzetközi gyógyszer-forgalmazási törvények előírása szerint  nyilvánosságra hozni, s elsőnek azt feltételeztük, hogy azért, mert  így evidensé válik, hogy nem egy vírusfertőzés okozta légúti baj megelőzésére gyártott vakcináról van szó, hanem egy ismeretlen fémes, nanorészecskéket és grafénoxidot tartalmazó veszélyes kísérleti szerről, ami funkciója egyelőre nem tisztázott, csak annyit tudni pontosan, ezek nem akadályoznak meg semmilyen járványt, viszont könnyen megölik azt, akibe beadják.

HA NINCS EZ A PANDÉMIÁS HAZUGSÁG SOHA NEM LEHETETT VOLNA EMBERMILLIÓKAT RÁVENNI VAGY RÁKÉNYSZERÍTENI ARRA, HOGY BEADASSÁK MAGUKNAK EZT A KÉTES SZÉRUMOT, EZT A BIOFEGYVERT. És ezáltal részesei legyenek egy genocídiumnak számító globális és illegális emberkísértnek.

A NAGY KÉRDÉS MÁR CSAK AZ, HOGY VAJON AZ AMERIKAI HADÜGYMINISZTÉRIUMOT KIK UTASÍTOTTÁK ARRA, HOGY MEGRENDELŐI SZERZŐDÉST KÖSSENEK NAGY VAKCINAGYÁRTÓ CÉGEKKEL?

És ez a már nem „konteó” hanem tény, egyre súlyosabb és egyre horrorisztikusabb tény. A mellékelt dokumentumok nemzetközi oknyomozók kemény és kockázatos munkája által láttak napvilágot, és egyértelműen igazolják az emberiség ellenes bűncselekmény valóságát.

Nem volt itt semmilyen kemény harc semmilyen halálos vírussal, nem volt hirtelen (minden vakcina gyártó által furcsa mód egyszerre felfedezett) mRNS  oltás.

És ez nem jelent mást, mint azt, hogy mindazokban a kormányokban, akik alávetették magukat ennek a sátáni projektnek és hazudtak polgáriknak, azokban bizony egytől egyig nemzetáruló tömeggyilkosok, kormányoznak!

Az alábbiakban azokból a szerződésekből mutatunk be párat, melyek igazolják, az USA hadügyminisztériuma  adott megrendelést egy népirtásra alkalmas szerre, melyet a 2020-as világjárvány alatt „védőoltásnak” neveztek el.

A kormányok, a gyógyszeripari vállalatok (főleg a Pfizer és a Moderna) és az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma közötti szerződések képezik az alapját mindannak, amit COVID19 projektnek nevezhetünk, s ami nem más , mint egy előre megtervezett emberirtással ötvözött hatalmas emberkísérlet újfajta biológiai fegyverek, ez esetben a COVID-injekció, esetében. .

Összefoglalva: Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója 2020. január 30-án „ nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetnek” (PHEIC) nyilvánította a Covid-19-járványt .

E kötelezettségeknek megfelelően Alex Azar amerikai egészségügyi és humánszolgáltatási miniszter 2020. január 31 -én „közegészségügyi vészhelyzetnek” nyilvánította a Covid-19-et , 2020. január 27-én.

Tehát 2020. január 27-e az a dátum, amikor a Föld lakosai idegen, ilegitim és titkos erők általi megszállás alatt kezdtek élni.

Az alábbiak a nemzetközi oknyomozó csoport jegyzetei:

Következtetés:

Az üzleti szerződés évszázados erőfeszítések után szinte teljesen elhomályosította a társadalmi szerződést, szinte teljesen átalakította az emberi lények jogi státuszát egyedi teremtett lelkekből lélektelen árukká.

A biotechnológiai népirtás és az emberiség rabszolgasorba vonása projekt – napjaink ariánus eretneksége – leállítása valószínűleg magában foglalja a biotechnológiai gyártási és szállítási szerződések elolvasását és megértését, valamint azok érvénytelenítését az egyéni meg nem felelés miatt (ne fogadjon el semmilyen kormány által támogatott orvosi kezelést vagy gyógyszeripari termékekre, és mindaddig ellenállni, amíg a gyilkosok meg nem ölnek az ön akarata ellenére), valamint az új politikai vezetés , amely magasabb szintű törvényekre hivatkozik, mint a nemzetközi kereskedelmi megállapodások és a hazai kereskedelmi törvények, amelyek a jelenlegi népirtó rezsim alapját képezik.

A fentieket igazoló szerződések, illetve az oknyomozók következtetései lenti linkekben bárki számára olvashatóak:

COVID19-szerződések

Forrás – https://bailiwicknews.substack.com/p/biotech-idlatry-dod-pfizer-contracts

https://szmm.substack.com/p/a-covid19-nem-jarvany-hanem-egy-megrendelt