Bár a vagyon nagy része az övék, mégis mindent akarnak!!!

Úgy tekintenek ránk, mint földfoglalókra. Mi a közös a háborúban, a feminizmusban, a homoszexualitásban, a transzneműségben, a COVID-ban és a "vakcinákban"? DEPOPULÁCIÓ!

A második rész Istenről szól. Ezt azért teszem közzé, hogy emlékeztessem, hogy semmit sem vagyunk az Istennel való kapcsolatunk nélkül. Nem divat erről beszélni, mert sátáni megszállottak vagyunk. Arra születtünk, hogy Istent a magunk módján szolgáljuk. Ez az Élet célja. Nem csoda, hogy azt mondták, az életnek nincs célja.

Régebben csodálkoztam, hogy az USA miért nem ösztönzi a harmadik világ fejlődését. A klikknek az a célja, hogy az USA-t a Harmadik Világhoz hasonlóvá tegye, nem pedig fordítva".

A látszattal ellentétben az emberi faj nem hülye.

Egy apró klikk, amely a világ nagy részét birtokolja, de még többet akar, szabotál minket.

Egy becslés szerint 254 embernek annyi vagyona van, mint a világ lakosságának 47%-ának, vagyis mintegy hárommilliárd embernek együttvéve. Úgy tűnik, hogy egy feudális rendet hoznak létre, amely saját magukból, egy kis technokrata osztályból, valamint a jobbágyok és katonák tömegéből áll.

A modern vallás és kultúra gyenge és korrupt, mert ennek az erkölcstelen összeesküvésnek a függvénye.

Michel Chossudovsky közgazdász A szegénység globalizációja című könyvében azt írja, hogy a világ lakosságának 14,8%-a a gazdag országokban a világ jövedelmének 78,5%-át ellenőrzi. A Világbank és az IMF ennek a politikának az eszközei, amelyet Chossudovsky "gazdasági népirtásnak" nevez.

 

 

A nemzetközi bankárok pénzt adnak kölcsön korrupt uralkodóknak, akik vagy elherdálják, vagy ellopják azt. Ezután a nemzeti ékszereket - állami vállalatokat, szociális programokat és természeti erőforrásokat - felszámolják, hogy kifizessék a kamatokat. "Sok eladósodott harmadik világbeli országban a modern szektorban a reálbéres keresetek több mint 60 százalékkal csökkentek az 1980-as évek [eleje] óta." (38)

Régebben csodálkoztam, hogy az USA miért nem ösztönzi a harmadik világ fejlődését. A klikk napirendje az, hogy az USA-t a harmadik világhoz hasonlóvá tegye, nem pedig fordítva.

Oroszország kivételével már most is az USA-ban a legnagyobb az eltérés a leggazdagabb és a legszegényebb 10% között. 1983-ban az összes pénzügyi vagyon 54%-a a családok mindössze 2%-ának birtokában volt. A családok felső 10%-a birtokolta e vagyon 86%-át. (US Bishops Economic Justice 183, idézi a Federal Reserve Board 1983-as adatait).

Nemrégiben George W. Bush bejelentette, hogy a következő évtizedben 364 milliárd dollárnyi osztalékjövedelemre kivetett adót törölne el, hogy "élénkítse a gazdaságot". Ennek az adócsökkentésnek az ötven százaléka az adófizetők leggazdagabb egy százalékához fog folyni. A haszon másik negyede a felső öt százalék fennmaradó részéhez kerül. (The New Yorker, 2003. január 20., 29. o.)

 

 

VALLÁS ÉS KULTÚRA

A modern vallás és kultúra ehhez a napirendhez igazodik. Természetesen az uralkodó klikk nem akarja, hogy a tömegek transzcendens erkölcsi normákat kövessenek. Agymosást végeztek rajtunk, hogy elutasítsuk Istent. A Teremtő terve ütközhet a klikk tervével.

Abszurd dolog Teremtő nélkül gondolni a teremtésre.

Abszurd. Pontosan. Teremtő nélkül a létezés abszurd.

A klikk azt akarja, hogy ezt higgyük. Ez megkönnyíti a népirtást.

A modernitás az abszurditásunkba vetett hiten alapul. Isten (a tökéletesség) a mércéje minden dolognak. Mi úgy viselkedünk, mintha mi lennénk!

Istenbe vetett hit nélkül nevetségesek vagyunk. Haszontalan evők.

Azzal, hogy tagadják, hogy az ember Istenre törekszik, a modern művészek és értelmiségiek olyanok, mint a süketek, akik zongorát hangolnak. Egyszerűen nem értik.

Az én nemzedékemet arra indoktrinálták, hogy a saját valóságunkat teremtsük meg.

Paul Simon "Kathy's Song" (1965) című dala jó példa erre:

"És így látod, hogy kételkedni kezdtem abban. Mindent, amit valaha igaznak tartottam Egyedül állok hit nélkül Az egyetlen igazság, amit ismerek, az te vagy."

Hányan kerestük hiába a megváltást a kapcsolatokban?

Isten egy spirituális dimenzió: TÖKÉLETES Jóság, Igazság, Igazságosság, Szépség, Szeretet. Arra vagyunk hivatottak, hogy a magunk módján szolgáljuk ezeket az eszményeket.

Ez a Valóság, amely mindenki számára elérhető. Nem érezheted magad jól, ha nem vagy jó.

 

 

Isten azért adta nekünk a lelkünket, hogy megismerjük Őt.

Az Igazságnak egy bullshit detektor, a Jóságnak és Igazságosságnak egy lelkiismeret, a Szeretetnek és Szépségnek egy szív.

A nagy vallások megnyitják az ajtót ehhez a Dimenzióhoz. De mivel ez az út sokak számára el van zárva, ezért világi nyelven írom le.

Választhatunk. Beléphetünk a Valóságba, ha Istent életünk részévé tesszük. Vagy elhagyhatjuk, és felelősséget vállalhatunk saját irrealitásunkért és nyomorúságunkért.

Minden napunkat Istennek és az Ő akaratának szentelhetjük. Vagy szolgálhatjuk a mammont, és soha nem leszünk boldogok. Nem vetted még észre? A gazdag embereknek soha nincs elég. Mindig összehasonlítgatnak.

A kozmikus harc a Létezés (Valóság) és a nem-létezés között zajlik.

A kultúra egy folyamatos vita arról, hogyan és miért kell élni. A mi "kultúránk" a nem-létezésre irányul. A kulturális üzenet az, hogy a pénz és a szex boldogságot hoz.

Élő Isten nélkül nincs cél, nincs igazi vita és nincs közös kulturális bölcsesség.

Egy erkölcsi rend irányítja a világegyetemet. Isten mindenható

Sokan elgyengülnek a gonosszal szemben, de a Jó győzni fog, mert a gonosz végül egyszerűen nem működik.

Önmagát pusztítja el. Nem fog olyan gyorsan történni, mint ahogyan szeretnénk, különösen, ha mi nem vesszük ki a részünket belőle.

Istennek rengeteg ideje van. Nekünk nincs. A kérdés az: Akarjuk-e megtapasztalni szellemi születési jogunkat? Akarjuk-e, hogy gyermekeink megtapasztalják az övékét? Vagy meghunyászkodunk, miközben a bolygó egy új sötét korszakba lép?

Összefoglalva, a modern történelem központi témája a hatalom és a gazdagság néhány kézben való összpontosulása. Mivel ez a kisebbség irányítja az egyházakat, az oktatást és a tömegmédiát, a modern kultúrát a gyarlóság és a dekadencia jellemzi, amely ezt a napirendet hivatott előmozdítani.

Az egyetlen abszurditás az, hogy hagyjuk, hogy ez folytatódjon.

 

https://www.pokolafoldon.hu/blog/isten-nelkul-valoban-haszontalan-evok-vagyunk