Boris Johnson, az ukrajnai háború kirobbantásában segédkező férfi és főnöke, Lord Jacob Rothschild

1864-re a szabadkőműves zsidó központi bankkartell már a kezükben összpontosította a világ vagyonát. A nyugati imperializmus (pl. Ukrajna) csak álca a központi bankkartell tervéhez, hogy a világ összes vagyonát ellenőrzése alá vonják.

"Ez a londoni pénznegyed pénzhatalma az egyetlen nagy, kiemelkedő imperializmus, amely a földön létezik".

Az L.B. Woolfolk által 1889-ben kiadott "The Red Dragon" című könyv szerint a brit (és az amerikai) imperializmus a zsidó bankárok és szabadkőműves flunke-jeik azon igényéből ered, hogy a semmiből (a hitelek feletti ellenőrzésüknek köszönhetően) létrehozott pénzt valódi vagyonná, azaz világtulajdonná alakítsák át.

Amikor ezek a bankárok 1694-ben megszerezték a hitelmonopóliumot Angliában, egy olyan szörnyeteggé váltak, amely mostanra eltérítette az emberiséget.

A londoni székhelyű bankkartell szó szerint bekebelezte a bolygót, és addig nem lesz elégedett, amíg minden a tulajdonába nem kerül, és leigázza az emberiséget, ha nem is fizikailag, de szellemileg és lelkileg. Dióhéjban ez az Új Világrend. Ez az Oroszország elleni támadás az ukrajnai háború hátterében áll.

 

 

Az orosz Biztonsági Tanács helyettes titkára, Medvegyev úr tegnap azt mondta, hogy az "angolszász perverzek piszkos álma", hogy az ukrajnai háborúval "megbénítsák" a megszálló nemzetet (Oroszországot.) Természetesen túl diszkrét ahhoz, hogy ezeket a perverzeket a valódi sátánista zsidó nevükön nevezze.

Ma a cionista imperializmus a vallás, a nemzet, a faj és a család elpusztításán keresztül a bankárok "világkormányzási" tervét nyilvánítja meg. Ez az imperializmus nem fejezi ki az egyszerű angol, amerikai vagy zsidó emberek érdekeit vagy kívánságait, akiket maguk is gyarmatosítottak.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-zsidok-iranyitjak-a-brit-birodalmat-mondta-az-1889-es-konyv