2022. szeptember 4., vasárnap

COVID-19 - az idős emberek meggyilkolása

Az 1973-as Soylent Green című filmben egy New York-i rendőrnyomozó felfedezi, hogy a város hatalmas túlzsúfolt, szegénységben élő lakossága - akiket a kormány által feldolgozott, Soylent nevű élelmiszerrel tartanak el - tudtukon kívül megeszi az elhunyt embereket.

Ez az, amiből a Soylent Green készül. Ez a szörnyű titok. Most mi a titok? Minden benne van a nyílt forráskódú irodalomban...

A SARS-CoV-2 vírus nem létezik.

Az állítólagos diagnosztikai tesztek értelmetlenek.

Az esetszámok értelmetlenek.

A meghalt emberek több okból haltak meg, amelyek közül egyiknek sincs köze a SARS-CoV-2 vírushoz.

Az elmúlt évben több mint 300 cikket írtam, amelyekben meggyőző bizonyítékokat szolgáltattam a fenti állításokra.

Vannak "olyan emberek, akik meghaltak, akiket COVID-halálozásnak bélyegeztek". Vagyis a "hivatalos valóság". Vagyis "hivatalos hazugságok".

Kik ezek az emberek? Nagyjából kik ők?

Itt van két nyilatkozat.

A Kaiser Family Foundation, 2020. július 24: "A 65 éves és idősebb felnőttek teszik ki az USA lakosságának 16%-át, de az USA-ban a COVID-19 halálesetek 80%-át...".

AARP, 2021. április 1.: "Az USA-ban a COVID-19 halálesetek 95 százaléka 50 éves vagy annál idősebb emberek között következett be."

Biden koronavírus munkacsoportjának egyik tagja, Dr. Zeke Emanuel egyszer kijelentette, hogy nincs ok arra, hogy az emberek 75 éves koruknál tovább akarjanak élni. Csak menjetek nyugodtan a jó éjszakába.

 

 

Nos, amit COVID-nek hívnak, azok az öreg emberek.

Az első támpontom az idősekkel kapcsolatban az olasz Nemzeti Egészségügyi Intézet által a "világjárvány" kezdeti napjaiban közzétett jelentésből származik. Ebben az állt, hogy az országban a COVID-ben elhunytak átlagéletkora 79,5 év volt. Ez a nyom akkora volt, mint egy repülőgép-hordozó, ami a háza előtt parkol.

Nem sokkal az olasz jelentés után az Egészségügyi Intézet elsötétült. Több kutatást nem adtak ki. Semmi frissítés. Kimondták az iskolából, és valaki fejbe vágta őket.

Nyílt forrású sajtójelentésekből kiderült, hogy a 2020-as "többlethalandóság" nagyrészt az idősek otthonaiban elhunyt idős emberekből eredt.

Ennek semmi köze a vírushoz.

Olyan betegekhez van köze, akik már TELJESEN hosszú egészségügyi lejtmenetben vannak. Nekik ELŐRE többféle egészségi állapotuk van. Évek, sőt évtizedek óta mérgező gyógyszerekkel tömik őket, ami legyengíti a szervezetüket és tönkreteszi az immunrendszerüket...

És AZTÁN egy önkényes és hamis COVID-19 diagnózis rémével sújtják őket...

Majd elszigetelik és elzárják őket a családjuktól és barátaiktól - olyan intézményekben, ahol a durva elhanyagolás és közöny túl gyakran a "szokásos ellátás". Majd olyan mérgező és pusztító gyógyszerekkel kezelik őket, mint a Remdesivir és a Midazolam.

A halál a közvetlen következmény.

Kényszerített korai halál.

Ezek a betegek csak összecsuklanak és meghalnak.

A világjárványról szóló információk kezelői a nagy hazugságot mondják. Meséket gyártanak arról, hogy "a vírus" nagyobb hatással van az idősekre.

Nem, a vírusról szóló TÖRTÉNETnek van hatása. A terrornak van halálos hatása. Az elszigeteltségnek van halálos hatása. A terror és az elszigeteltség adja a végső csapást.

Megdöbbentő mértékben a COVID-19 egy GONDOZÓHÁZI KATASZTRÓFA.

 

 

Kegyetlen tömeggyilkosság.

Emlékeztető a pénzügyi nyomozóknak: Számoljátok ki, hogy a kormány és a magánbiztosítók mennyi pénzt takarítanak meg, mert nem kell tovább fizetniük az öregek hosszú távú ápolásáért, akik idő előtt halnak meg az idősotthonokban. A pénzszám megdöbbentő lesz.

Tony Fauci ismeri a csalást. Tudja, hogy a COVID-19 az idős emberekről szól. Emberek halnak meg az általa hirdetett félelemtől. Fauci nem szégyelli magát. Ő egy szócső, akit Bill Gates és David Rockefeller állított ki.

A gonoszság áthatja a COVID műveletet. Az idősek otthonaiban élő idősek az elsődleges célpontok. A taktika az, hogy korábban haljanak meg, hogy a hamis COVID halálozási számokat felpumpálják.

E hamis számok nélkül az egész "világjárvány" egy óra alatt lelepleződne.

Azt mondtam, hogy két kulcsfontosságú esemény volt az egész ördögi COVID-család kitalációjának előidézésében: a kínai rezsim 50 millió állampolgárt zárt le egyik napról a másikra mindenféle orvosi ok nélkül, zöld utat adva az Egészségügyi Világszervezetnek és a CDC-nek, hogy "kövessék az új modellt"; és a Bill Gates által finanszírozott számítógépes halálozási előrejelzés, amelyet Neil Ferguson állított össze, aki hazudott, amikor azt állította, hogy 2020 nyaráig félmillió ember halhat meg az Egyesült Királyságban és kétmillió az USA-ban - így adva a végső "indokot" a bezárásokhoz.

A harmadik kulcsfontosságú esemény az idősek elleni folyamatos támadás volt és maradt.

Öld meg ezeket az embereket terrorral és elszigeteléssel, és a halálozási számok eszkalálódjanak.

2020. május 22-én a Forbes arról számolt be, hogy "...abban a 43 államban, amely jelenleg ilyen adatokat jelent, a COVID-19 halálesetek elképesztő 42%-a történt az idősotthonokban és a támogatott életmódot nyújtó intézményekben".

Washington Post, 2020. május 18: "Az Egészségügyi Világszervezet szerint az európai covid-19 halálesetek fele ilyen létesítményekben történt".

Ugyanennek a Post-cikknek a címlapja: "Kanada idősotthoni válsága: A koronavírus okozta halálesetek 81 százaléka [az országban] a hosszú távú gondozási intézményekben történt."

The Guardian, 2020. május 16: "A Svédországban koronavírusban elhunyt 3700 ember mintegy 90 százaléka 70 év feletti volt, és fele idősotthonokban élt - derül ki a svéd Nemzeti Egészségügyi és Jóléti Hivatal április végén készült tanulmányából."

"Az országot [Spanyolországot] március végén sokkolta, amikor a védelmi miniszter nyilvánosságra hozta, hogy a lakóotthonok fertőtlenítésére behívott katonák néhány idős embert magára hagyottan és holtan találtak az ágyukban."

"...Madrid és Katalónia regionális kormányai közzétették saját számadataikat az idősotthonokban elhunyt emberekről..."

"Madridban a március 8. óta bekövetkezett kovidózisos vagy kovidózis-gyanús halálesetek száma csütörtökön 5886 volt. Katalóniában ez a szám 3375 volt. A két régióban a gondozóházi halálesetek együttesen az ország összes koronavírusos halálesetének több mint egyharmadát teszik ki."

A témában pedig rengeteg korai figyelmeztetés volt, ha valaki a közegészségügyi szervek közül oda akart figyelni - The Guardian, 2020. április 13: "Úgy tűnik, hogy a Covid-19 halálesetek mintegy fele a gondozó otthonokban történik egyes európai országokban... A különböző hivatalos forrásokból származó pillanatfelvételes adatok azt mutatják, hogy Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Írországban és Belgiumban a vírus okozta halálesetek 42 és 57%-a otthonokban történt - derül ki a London School of Economics (LSE) akadémikusainak jelentéséből.".

Ezek az idősotthoni adatok csak részleges képet adnak. Gondoljunk csak az idős, már beteg emberek NAGY SZÁMÁRA, akik alapvetően ugyanabban a helyzetben vannak OTTHON - a COVID propaganda által megrémítve, bezárva, elszigetelve; és aztán meghalnak - és azokra is, akiknek sikerül kórházba jutniuk, ahol lélegeztetőgépre teszik őket, erősen nyugtatózzák őket, és megölik őket.

A The Hill, dátum nélkül (2020. április vége), "a Northwell Health, New York állam legnagyobb kórházi rendszere által gyűjtött adatokról" számolt be. A Journal of the American Medical Association (JAMA) című szaklapban megjelent tanulmány 5700, a New York-i régióban koronavírus-fertőzéssel kórházba került beteget vizsgál, 2634 beteg végső kimenetelét rögzítve. A betegek átlagéletkora 63 év volt... A következő legidősebb korcsoportban, a 66 éves és idősebb korosztályban a gépi lélegeztetésben részesülő betegeknél 97,2 százalékos halálozási arányt regisztráltak".

 

 

És mégis folytatódik a lélegeztetőgépes halál-kezelés. Ahogyan a remdesivirrel, egy rendkívül mérgező gyógyszerrel való kezelés is.

A New York Times (2020. június 27.) arról számolt be, hogy az összes amerikai COVID-halálozás 43 százaléka idősotthonokban és más, idősek számára fenntartott hosszú távú ellátást nyújtó intézményekben következett be. Legalább 24 államban az összes COVID-halálozás több mint 50 százaléka ezekben az intézményekben történt. A Times nem említette az idősek kórházakban vagy otthon, a családtól és barátoktól elzártan bekövetkező haláleseteit. A helyzet sokkal rosszabb, mint amilyennek a Times beállította.

A COVID az idős emberekről szól. A halálba taszítva.

Ez tömeggyilkosság.

A politikusok és a közegészségügyi tisztviselők ó, oly gondoskodó irányelvei, követelései, nyilatkozatai és kijelentései mögött ez tömeggyilkosság.

Képzeld el, hogy TE 80 éves vagy. Évek óta több súlyos egészségügyi problémától szenved. Az orvosok évek óta sok mérgező gyógyszert adnak neked, feldarabolva az immunrendszeredet, legyengítve a testedet, befolyásolva az ítélőképességedet. Jön egy hamis történet egy halálos vírusról. Minden alkalommal, amikor bekapcsolja a televíziót, ott van ez a félelmetes történet. Meg vagy rémülve. Lehet, hogy a vírus meglátogat téged. Aztán egy nap az orvosod elvégzi a tesztet, vagy egyszerűen csak szemügyre veszi a klinikai tüneteidet, és azt mondja, igen, megvan. A vírus. Megfertőződtél. A rettegésed fokozódik. A legrosszabb rémálmod vált valóra. És hirtelen elszigetelődsz otthonodban, egyedül, vagy bezárkózol a szobádba egy idősek otthonában, elzárva családodtól és barátaidtól. Napról napra, hétről hétre. Mit tennél?

Valószínűleg nem látná értelmét az életnek. Feladnád és meghalnál.

A COVID nevű művelet az idős emberekről szól. Öreg embereket ölni.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-19-az-idos-emberek-meggyilkolasa

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése