Az Európai Unió országaiban "a Covid miatt" rendkívüli állapot van érvényben - lásd az Európai Bizottság nem megválasztott elnökének, Tömeggyilkos Bioterrorista Ursula von der Leyennek ezt a nyilatkozatát.

A hangsúly a "nem megválasztott" kifejezésen van. Mert a megválasztott Európai Parlamentnek alig van foga az Európai Unió döntéshozatali folyamatában. Miért nem vitatják meg ezt gyakrabban, vagy miért nem hozzák nyilvánosságra? Vagy mégis, de nem kap médiafelületet - így egyszerűen megszokásból és kopásból válik szabályossá. Az emberek kezdenek hozzászokni az uniós szörnyeteg egyre növekvő diktatúrájához, amely közel 500 millió embert irányít és kényszerít.

Népirtó Sátánfatty von der Leyen asszony a Világgazdasági Fórum (WEF) kuratóriumának is tagja; lásd ezt.

Miért fontos ez?

A Nürnbergi Kódex, mint minden emberi jogi törvény, minden olyan törvény, amely sérti a Nagy Újraindítást és az ENSZ Agenda 2030-at, nemzeti vészhelyzetek idején hatástalanítva van.

A Nürnbergi Kódex jelentőségéről lásd ezt.

Ezért ússza meg minden tömeggyilkos sátánista kormány a gyilkosságot, szó szerint gyilkossággal.

A halálos mérgek befecskendezése az emberi testbe, a "kovászoltások" ürügyén, orvosi kísérletek. Azt hivatottak megállapítani, hogy milyen mérgező anyagok fejtik ki a legnagyobb hatást az emberi szervezetre, és milyen körülmények között. Ezek orvosi kísérletek emberi beleegyezés nélkül.

A Nürnbergi Kódex további megsértése a szekta által inspirált hazugságok, félelem és egyéb pszichológiai eszközök záporozása, hogy az embereket "lent", sakkban és könnyen manipulálhatóan tartsák. Így félni fognak attól, hogy ne tegyék meg a kormányaik, vagy szükség esetén - egyre gyakrabban - a katonailag támogatott diktatórikus szabályok, gyakran az egészségvédelemmel hamisan indokolt egészségügyi szabályok parancsát.

 

 

Holott valójában éppen az ellenkezője igaz: ezek a szabályok negatívan hatnak az emberek egészségére és jólétére - maszkok viselése, társadalmi távolságtartás, bezárások, otthonról történő munkavégzés, mint az emberek egymástól való elválasztásának eszköze -, a társadalom felbomlasztása. Ezek olyan intézkedések, amelyek bizonyítottan negatívan hatnak az emberi egészségre.

Mindezek a szabálysértések a Nürnbergi Kódex szerint büntetendők.

A szükségállapottal ügyesen csinálták; a Globális Észak elegánsan szentesíti az emberiség ellen elkövetett legszörnyűbb bűnöket - szervezett eugenikát és a túlélők ebből következő behódolását -, amelyeket a történelem valaha ismert. A Hitler vezette Harmadik Birodalom hatalmas eugenikai programokat hajtott végre mindenféle fajú, fizikai és mentális betegségben szenvedő embereken. De Hitler atrocitásai, bár borzalmasak voltak, kicsinyesek ahhoz képest, amit az eugenisták ma a világ népességével művelnek.

És még csak a kezdeténél tartunk.

A Nagy Újraindítás, az ENSZ Agenda 2030 és a 2010-es Rockefeller-jelentés egy tízéves időszakról, a 2020-2030-as évtizedről beszél. Vagy ahogy a WHO már 2014-ben kijelentette: "A húszas évek a védőoltások évtizede lesz".

A Hitler-rezsim kegyetlenkedéseit az 1945. november 20. és 1946. október 1. között lezajlott nürnbergi perek ítélték el.

E nürnbergi perek alapján jött létre a Nürnbergi Kódex.

Ez megtilt minden orvosi és pszichológiai kísérletet embereken az előzetes beleegyezésük nélkül. A "beleegyezés" azt jelenti, hogy a személy(ek)nek, akin ilyen orvosi kísérleteket végeznek, meg kell értenie és tudatában kell lennie annak, hogy ezek a kísérletek miről szólnak és mit okozhatnak.

Nem ez a helyzet a Covid-intézkedésekkel, amelyeket a "Covid-19" 2020 eleje óta, de különösen 2020. március 11. óta, amikor a WHO főigazgatója, Dr. Tedros a Covid-19-et világjárvánnyá nyilvánította, az emberiségre kényszerítettek.

 

 

"Az Egészségügyi Világszervezet 2020. január 30-án nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetnek nyilvánította a járványt [83 PCR-pozitív eset Kínán kívül], 2020. március 11-én pedig világjárványnak [44 279 eset Kínán kívül, 6,4 milliárdos népesség mellett]".

Lásd itt a WHO 2020. március 11-i sajtótájékoztatójának részleteit, amikor a világméretűnek tűnő kovászos halálesetek száma más tömeges megbetegedésekhez képest jelentéktelen volt. Ezt tükrözi Nemzetgyilkos Sátánfatty Tedros főigazgatóságnak ez a nyilatkozata: "Jelenleg több mint 118 000 eset van [Kínával együtt] 114 országban, és 4291 ember vesztette életét".

Ezzel a Világgazdasági Fórum (WEF) irányításával a WHO zöld utat adott a meg nem választott Európai Bizottságnak (EB) az egészségügyi vészhelyzet kihirdetésére, amelyet az EU összes tagországának követnie kellett. A Globális Észak, amelybe az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália, Japán, Új-Zéland és Dél-Korea is beletartozik, ugyanezt a "szabályt" követte. Egészségügyi szükségállapotot hirdettek, és ezzel felszámolták az általunk ismert "jogállamiságot".

Az új "szabályt" (szükségállapotot) csendben fogadták el, vagy az országok parlamentjei, vagy rendelet útján. Ezt az eseményt nem hozták nyilvánosságra, és a média sem tudósított róla. Ezért a lakosság nagy része nem tudja, hogy szükségállapotban él, amely természeténél fogva kiiktat minden jogállamiságot - és a legtöbb esetben felfüggeszti az ország alkotmányát.

Svájcban a szükségállapotot 2031 közepéig vezették be, ami jól lefedi az ENSZ 2030-as menetrendjét, és szükség esetén könnyen meghosszabbítható.

Ezért a Nürnbergi Kódex - valamint minden más, a sötét sátánista szektaelit aljas céljaival szemben álló törvény - alkalmazására vonatkozó jogalapot már előre kiiktattak, a Covid egészségügyi vészhelyzetként való kihirdetésével. A globalizációellenes lépéseket, valamint a nemzeti szuverenitás és a helyi autonómiák megőrzésére irányuló akciókat szégyentelenül elnyomhatja a katonai hatalom.

Ezért, és a még távolabbi zavargásokra számítva, amelyek valószínűleg idén ősszel kezdődnek a mesterségesen létrehozott élelmiszer- és energiahiánnyal - a Nürnbergi Kódex súlyos megsértésével -, számos uniós ország, különösen Németország és Franciaország hadserege városi hadviselésre készül, hogy megfékezze az esetleges zavargásokat. Lásd ezt.

 

 

Beszélhetünk jogi lépésekről az eugenisták, az emberi társadalom halálos elkövetői ellen - ez nem fog megtörténni. Egyetlen bíró sem fog hozzányúlni a Nürnbergi Kódex ügyéhez, vagy bármely olyan ügyhöz, amely ellentmondhat a szekta napirendjének. A bírák és az ügyvédek élete veszélybe kerülhet.

Mi a teendő?

Először is, tájékoztatni a lehető legtöbb embert az állapotukról - arról, hogy szükségállapotban élnek, amikor a törvényességnek, ahogy mi ismerjük, alig vagy egyáltalán nincs jelentősége. Szélsőséges esetben a rendőrség magyarázat nélkül betörhet az Ön otthonába, és átkutathatja, zaklathatja vagy akár le is tartóztathatja Önt, ahogy éppen kényelmes.

Ezt nem azért mondják, hogy félelmet keltsenek. Éppen ellenkezőleg, a tájékozott polgárok tudják, hogyan készüljenek fel a "legrosszabb forgatókönyvekre".

Másodszor, meg kell szerveződnünk; a gondolkodó embereknek meg kell találniuk egymást - csoportokba vagy az összetartozás közösségeibe kell szerveződniük - mint az ellenállásban, az erőszakmentes ellenállásban.

Harmadszor, soha nem szabad elveszítenünk a reményt, soha nem szabad feladnunk, és soha nem szabad gyűlölnünk "őket", mivel a gyűlölet elősegíti a negatív rezgéseket, "lent tart minket" az ő szintjükön, és ők a mi negatív energiánkból táplálkoznak.

Ezoterikusan hangzik? Talán. De nyugodtan olvass utána egy kvantumtudománynak, amely a nyugati világban rejtve van, de keleten, a keleti filozófiákban, azaz a hinduizmusban és a buddhizmusban mindenütt jelen van.

Legyetek mindig tudatában annak, hogy nem csak mi vagyunk sokan, és ők kevesen, hanem mi a napra, a fényre törekszünk - és a fény legyőzi a sötétséget.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hamis-covid-19-veszhelyzet-nurnberg-codex-miert-nem-veszik-ma-semmibe-es-miert-nem-tortenik-semmi