Az a tény, hogy az FBI utasította a Facebookot, hogy elhallgassa a Hunter Biden laptop botrányát, minden híradóban vagy újságban címlapon kellene, hogy szerepeljen.

Nem? Miért nem? Mert a média is eladta magát. Amikor a média és az igazságszolgáltatás átlépi ezeket a VÖRÖS vonalakat, Amerika elbukott.

A kommunizmus a pusztításról szól.

Van egy olyan érzésem, hogy visszalépnek a COVID átverési stratégiától, mert az Oroszország-NATO proxy háború ugyanazokat a célokat szolgálja a gazdasági következményei révén.

Mike Adams - "A bukott hírszerzési mélyállami rezsim kétségbeesetten próbálja menteni magát egy fegyveres felkelés kiprovokálásával, amit a konzervatívokra és Trump támogatóira lehet fogni. Szükségük van erre a lázadásra, hogy eltemethessék azokat az elítélő tényeket, amelyek most kerülnek elő az FBI választási beavatkozásáról (Hunter Biden laptopja), az embereket megölő kovid vakcinákról (a holttestek száma túl sok ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk) és a megdöbbentő igazságról az élelmiszer-, energia- és ellátási láncok világméretű, mesterséges összeomlásáról.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/allamcsiny-amerikaban