Csak egy gyors figyelmeztetés.

Biztos vagyok benne, hogy mások is látták a 2022-es nemzetközösségi játékok nyitóünnepségének kirívó rituáléját és szimbolikáját. Azt mondják, hogy háború van, azt mondják, hogy globális recesszió közeleg, azt mondják, hogy minden rossz és borús, és mégis fontmilliókat pazarolnak el erre a szemétre. Ha tényleg ennyire rosszul állnának a dolgok, akkor ezt a rendezvényt már törölték volna, és minden pénzt és erőfeszítést az élethez szükséges dolgokra fordítottak volna. Élelem, víz, energia és menedék.

Az én világomban a gyors futás és az ugrálás, vagy mások ilyesmire való figyelése nem alapvető fontosságú az élethez.

A tömegek számára a kognitív disszonancia teljes lendületben van. Az ébren lévők és a gyorsan ébredők számára a tantusz gyorsan kezd leesni. Amit mondanak nekünk és amit látunk, az két nagyon különböző dolog. Az élősködők egyre merészebbek és nyíltabbak a munkájukkal és működésükkel kapcsolatban. Bátran állíthatom, hogy ezek mágikus munkálatok. Crowley valóban büszke lenne rájuk.

Meghagyom valakinek, aki képzettebb, hogy dekódolja a teljes szertartást, mint például az Éber Polgár, de számomra a bika egy nagy árulkodó jel arra, hogy mit mondanak titokban. A bika a Bika, és ez egy nagyon fontos csillagkép az elit számára. Ismétlem, valaki, aki képzettebb, pontosan tudni fogja, hogy miről is van szó valójában.

 

 

Ha elolvasod Wayne Herschel munkáit, a szertartásnak teljesen értelme van. Ahogy a bika is. A játékok elkezdődtek, hamarosan éhesek leszünk és térdre esünk. Terrorizálnak minket a félelem, a hiány és a szűkösség révén, főként a mainstream médián keresztül, és egy bizonyos ponton a terroristák követeléseket fognak megfogalmazni.

Wayne Herschel - www.thehiddenrecords.com

Az uralkodó osztály, akár megválasztották, akár nem, nem felel nekünk, soha nem is válaszolt nekünk, és soha nem is fog nekünk válaszolni. Úgy tűnik, hogy folyton ezt mondogatják nekünk, de senki sem olyan vak, mint azok, akik nem látnak.

Ha valóban jobb életet akarunk, akkor el kell utasítanunk a nagy kormányt, el kell távolítanunk a hamis elitet, újra kell osztanunk a vagyont, és vissza kell térnünk azokhoz a dolgokhoz, amelyekre valóban szükségünk van ahhoz, hogy jó, boldog és teljes életünk legyen.

Élelem, víz, menedék, cél, szeretet.

"Abban a pillanatban, hogy elkezded azt csinálni, amit igazán akarsz, az már tényleg egy másfajta élet." - R. Buckminster Fuller

"Soha nem változtathatod meg a dolgokat úgy, hogy a meglévő valóság ellen harcolsz. Ahhoz, hogy megváltoztass valamit, építs egy új modellt, amely a meglévő modellt elavulttá teszi." - R. Buckminster Fuller

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/kezdodjek-az-ehezok-viadala