A WEF szerint minden nagyszerűen ment Srí Lankán, de mit látunk négy évvel később: csőd, infláció, fizetésképtelenség, élelmiszerhiány, áruhiány, üzemanyaghiány és erőszak az utcákon.

Srí Lanka miniszterelnöke szükségállapotot hirdetett, miután Rajapaksa elnök és felesége a Maldív-szigetekre menekült néhány órával azelőtt, hogy le kellett volna mondania. Az ország a legsúlyosabb gazdasági válsággal néz szembe azóta, hogy 1948. február 4-én elnyerte függetlenségét a britektől.

A globális gazdasági elit számára Srí Lanka Ázsia gyöngyszeme volt - magyarázza Glenn Beck. A Világgazdasági Fórum 2018-ban egy cikkben dicsérte az országot: Így fogom gazdaggá tenni Srí Lankát 2025-re. Nem meglepő módon a cikket is csendben eltávolították. Ahogyan eltávolították a Vlagyimir Putyinhoz fűződő dicséretüket és kapcsolatukat is:

 

 

 

 

 

"Ez négy évvel ezelőtt volt, és most csődbe mentek" - magyarázza Beck. "Szóval mi történt?
Nos, a szokásos baromság, amit a davosi nagyuraktól hallunk... Sri Lankának a szociális gazdaságra kellett volna koncentrálnia, milliókat költve egy újfajta kapitalizmusra való átalakulásra. Megduplázták volna a zöld energiát, ismerősen hangzik mindez?"

Mi a helyzet ezzel Sri Lanka csökkentette az adókat, de a kiadásokat sem csökkentette. Sőt, hogy a gazdaságuk nagy újjáépítését táplálják, soha nem látott mértékű pénznyomtatásba kezdtek. Mivel zöld gazdaságuk volt, csak ki kellett szolgálniuk.

És mivel minden zöld lett, és most azonnal szükségük volt rá, felforgatták a mezőgazdaságukat és a mezőgazdasági termelésüket. Ismerősen hangzik mindez valakinek? Mindennek organikusnak kellett lennie, és mindent új szabályok szerint kellett termeszteni.

 

 

A Világgazdasági Fórum szerint minden rendben volt, de mit látunk négy évvel később: csőd, infláció, fizetésképtelenség, élelmiszerhiány, nyersanyaghiány, üzemanyaghiány és erőszak az utcákon.

És most, hogy az országuk összeomlóban van, a szervezetek, amelyek támogatták őket és ebbe az irányba terelték őket - a szervezetek, amelyek ezt az "átalakulást" sürgették és támogatták, beleértve az IMF-et (Nemzetközi Valutaalap) és a Világgazdasági Fórumot, egyszerűen elsétáltak.

Beck figyelmeztet mindenkit, hogy emlékezzenek arra, mit tettek a globalisták Srí Lankával. "Ha legközelebb azt halljátok, hogy Klaus Schwab azt mondja, most van itt az ideje a Nagy Újraindításnak. Amikor ezt hallják tőle, amikor a Build Back Betterről hallanak, amikor arról hallanak, hogy a mezőgazdasági iparunknak zöldülnie kell, amikor arról hallanak, hogy Oroszország okozza a gázárakat, azt akarom, hogy Sri Lankára gondoljanak"."

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-globalistak-unneplik-sri-lanka-tokeletesen-kivitelezett-elpusztitasat-az-on-orszaga-a-kovetkezo-video