NASA VEZETŐ TUDÓS: "Musknak köszönhetően kiborgokká válunk, a természetes evolúciónak vége." és folytatta...

Dennis Bushnell megint megcsinálta! A NASA vezető tudósa igazi megújuló forrása a szaftos idézeteknek és kinyilatkoztatásoknak.

Amit a főcímünkben kiragadtam, az csak egy apró töredék epikus idézetek hosszú folyamából, akár egyet akarunk velük érteni, akár nevetségessé akarjuk tenni őket.

Rendszeres olvasóink Bushnell-lel ebben a régebbi riportban ismerkedtek meg, ha nem korábban:

VIGYOROGTÁL A BORG UTALÁSAIMON? 2001-ES NASA FÁJL KÍSÉRTETIES RÉSZLETEKBEN JÓSOLJA MEG A NAGY VISSZAÁLLÍTÁST AVAGY AZ ASSZIMILÁCIÓT

Erősen ajánlom, hogy ti is ott kezdjétek ezt az utazást.

 

 

Aztán nem győzöm eléggé ragaszkodni ahhoz, hogy nézd meg az egészet! Időnként annyi libtard trópust öblöget, hogy úgy érzed, soha nem lesz vége, de szinte minden második percben valami meglepő beismerést, érvet vagy kinyilatkoztatást tesz, ami elgondolkodtat, hogy vajon azért van-e ott, hogy a katonai biotechnológiai komplexumot képviselje, vagy azért, hogy ellene fújjon.

A záró kérdés-felelet pedig a hab a tortán!

Dennis Bushnellnek amellett, hogy briliáns tudós, megvan az az előnye, hogy sasszemmel láthatja a legtöbb izgalmas új technológiát, amelyek az óceánok alatt, az alacsony Föld körüli pályán, a Holdon, a Marson és a mélyűrben versengenek egymással. Ezen a beszélgetésen közelebbről megvizsgálja a közeljövő kihívásait és az általa javasolt technikai megoldásokat, amelyekkel túlléphetünk rajtuk. -

Jövő áttekintése 2022

BONUSZ
Ez lassan kezdődik, de egyre jobb és jobb lesz, és a csúcspontja kb. min. 37. percben, amikor újra elkezd szónokolni az agychipekről és a kiborgokká válásról. A transzhumanizmus csúcspontja és a Nagy Újraindulás 2011-ben!

 

 

Dennis Bushnell, a NASA Langley tudományos főmunkatársa előadása az emberiség és a társadalom előtt álló főbb problémákról, jelezve, hogy a víz hol helyezkedik el, és kifejtve a vízzel kapcsolatos megoldási lehetőségeket és a lehetséges csodafegyvereket, beleértve a határon átnyúló/forradalmi energetikát, a fejlett nanotechnológiát és a sót kedvelő növények, a halofiták használatát a globális élelmiszertermelésben.
BlueTech, 2012. február 10.