Emlékeznek még a weimari bíróra Christian Dettmarra, aki két gyermek ügyében 2021 április 8-án azt az ítéletet hozta, hogy a gyermekek maszkhordása egészségkárosító és jogellenes?

Az ítélet linkje: https://orvosokatisztanlatasert.hu/szenzacios-birosagi-itelet-nemetorszagbol/

Az ítéletet szakértők meghallgatása után hozta. Csak az érintett két gyermek édesanyja részéről érkeztek szakértők, a másik oldal, azaz az ügyben érintett iskola nem tudta az álláspontját szakértői véleménnyel alátámasztani. Néhány héttel később házkutatást tartottak a bírónál, megpróbálták tönkretenni, állásából felfüggeszteni. Jogferdítéssel vádolták meg, de a Karlsruhei Bíróság a 2021. májusi döntésében nem találta bűnösnek (mivel nem is volt bűnös).

Két hónappal később a szakértőknél is házkutatás volt. (Prof. Christof Kuhbander pszichológusnál és prof. Ines Kappstein virológusnál és prof. Ulrike Kämmerer biológusnál)

Június 2-ai hír, hogy az államügyészség most vádat emelt a bíró ellen az egy évvel ezelőtti ítélet miatt. A Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates által finanszírozott Spiegel azt írta, hogy akár 5 évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Link: https://www.spiegel.de/panorama/justiz/weimarer-richter-nach-umstrittener-aufhebung-der-maskenpflicht-wegen-rechtsbeugung-angeklagt-a-9cb6b1b8-a899-416a-8189-8c76c9961c17

Szemét Antikrisztuskövető banda! Mindenkit megpróbálnak kicsinálni, aki útjukban van.


Biró Éva