2022. június 4., szombat

Nemzetközi Kla.TV reklám trailer / A Kla.TV Önt keresi !

A Kla.TV téged keres: Beszél idegen nyelvet? Tudsz fordítani szövegeket, vagy szeretsz javítani? Érdekli a cenzúrázatlan tudósítás? Új, izgalmas kihívást keres? Akkor a legjobb helyen jársz! Egyre több ember jön rá, hogy a tömegtájékoztatási eszközök és a politikusok nagyon gyakran elferdítik az igazságot, vagy egyáltalán nem közölnek fontos tényeket. A Kla.TV-t Svájcban alapították, és független, cenzúrázatlan híreket tesz közzé: Itt minden országból minden személy panaszt tehet. Cenzúrázatlan tényeket, szakértelmet és szakértői véleményeket keresünk a világ minden embere számára.
Íme két példa: Corona - globális járvány? Vagy tervezett válság? Oltások, amelyek segítenek és védenek? Vagy ezek a vakcinák mindannyiunkra veszélyt jelentenek? A Kla.TV számos ország szakértőinek szakértelmét terjeszti.
9/11 - muszlim terroristák támadása? Vagy az amerikai kormányzat felrobbantása piszkos háborúk folytatására? A Kla.TV fizikusok, építészek, építőmérnökök és sok más szakértő szakértelmét közvetíti.
Célunk: Minden információ könnyen és érthetően hozzáférhetővé tétele minden ember számára, hogy különbséget tudjanak tenni, gondolkodni és saját véleményt tudjanak alkotni.
A Kla.TV jelenleg 84 nyelven és több mint 200 országban jelentkezik. Eddig több mint 19 500 programot készítettünk (2021 októberében). Naponta több mint 100 000 ember látogatja meg weboldalunkat. Legtöbbjük érti a német nyelvet. Sok nyelvből azonban még mindig hiányoznak a segítők. A fordítási szoftver segíthet. De a részleteket néha rosszul fordítják le, vagy nem hangzik szépen. Ezért van szükségünk a segítségére:
Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, ha beszél egy másik nyelvet, és segíteni szeretne. És terjessze a program hírét. Ti vagytok a növekedés és a szabad emberiség kulcsa!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése