2022. április 14., csütörtök

Az orvosok nem is tudják! Emberek milliói nyelik le a VENOM-ból származó gyógyszereket

Az orvosok nem is tudják! Emberek milliói nyelik le a VENOM-ból származó gyógyszereket, amelyeket viperákból, viperagyík szörnyekből, piócákból, csörgőkígyókból és halálos skorpiókból készítenek.

Amerikaiak milliói (és még többen a világon) nyelik le azokat a gyógyszereket, amelyek olyan méregpeptidekből készültek, amelyek gödörviperákból, csörgőkígyókból, mérgező kúpcsigákból, piócákból, Gila szörnygyíkokból és más gyíkokból származnak. A fejlesztés alatt álló gyógyszereket olyan élőlényekből állították elő, mint a halálosztó skorpió vagy akár a vámpírdenevérek.

Ez a felismerés most éri el az emberiség tudatát, és futótűzként terjed, Dr. Bryan Ardis és az ő ellentmondásos állítása által kezdeményezve, miszerint a covid-19 vakcinák és kezelések szándékosan kitehetik az embereket méregszerű peptideknek, amelyek mérgező hatásai erősen egybeesnek a "vakcina" mellékhatásaival és a covid-19 kezelés haláleseteivel.

Függetlenül attól, hogy az emberek mit gondolnak Ardis állításairól, az ő bátorsága, hogy előállt, újságírói kutatási hullámot indított el (legalábbis az indián médiában) a gyógyszerekben használt hüllőmérgekről.

Még egy teljes infografikát is közzétettünk, amely felsorolja az összes ismert, méregből készült gyógyszert (lásd alább).

Venomtech és ToxinTech

Saját kutatásaink során két olyan cégre bukkantunk, amelyek nagymértékben részt vesznek a gyógyszeripari cégek számára végzett méregkutatásban:

Venomtech (Egyesült Királyság)

ToxinTech (USA)

Mindkét vállalat hatalmas méregkönyvtárakat katalogizált több ezer különböző állatfajból, és ezeket a méregkönyvtárakat gyógyszergyártóknak licencelik gyógyszerkutatásra. A cél az, hogy ezekből magas profitot hozó, vényköteles gyógyszereket készítsenek, amelyeket az emberek lenyelnek, hogy elfedjék a betegség tüneteit.

A Venomtech céget most összekapcsolták Anthony Fauci "titkos szigetével", ahol majmokon és beaglikon végzett embertelen orvosi kísérletek zajlanak a Charles River Laboratorieson keresztül, amely gyógyszeripari vállalat bérelte a szigetet, és az Egyesült Államokban működteti azt. A részleteket lásd ebben a friss hírben: "A Venomtech kígyóméreggyártó cég bejelentette partnerségét a Charles River Laboratories-szal, amely Fauci "titkos szigetét", a majmokon és sasokon végzett orvosi kísérletek "titkos szigetét" működtette."

Ez azt jelenti, hogy a Venomtech licenceli a méreg peptidkönyvtárát ugyanannak a gyógyszergyárnak, amelyik segített működtetni azokat a létesítményeket, ahol Fauci gonosz "tudósai" kegyetlen, embertelen orvosi kísérleteket végeztek majmokon és beagleken. Fauci szintén kegyetlen orvosi kísérleteket végzett kisebbségi gyerekeken New Yorkban, amint azt RFK Jr. könyve, "Az igazi Anthony Fauci" dokumentálja.

Felmerül a kérdés: A Venomtech-nek vannak-e korlátai, hogy kinek ad licencet a technológiájára? Vajon a Venomtech kiadná a könyvtárát Dr. Josef Mengele modernkori változatának? Megkeressük a Venomtech-et, hogy feltegyük ezt a kérdést, és ha válaszolnak, elküldjük a választ. Összefoglalva, támogatja-e a Venomtech, hogy ügyfelei kegyetlen és embertelen orvosi kísérletekhez használják a méreg peptidkönyvtárát?

A ToxinTech a gyógyszeripari fejlesztésekhez használt állati toxinokra specializálódott.

Az Egyesült Államokban található ToxinTech vállalat méreg alapú toxinok / peptidek gyógyszeripari kutatásokhoz történő biztosítására specializálódott. A honlapjukról:

A designer toxinokat egy szabadalmaztatott technológiai platform segítségével állítják elő, amely az evolúció által tesztelt, célpont-alapú állati toxinok több ezer vagy millió új kombinatorikus variánsát, valamint egy szűrési platformot hoz létre, amely izolálja azokat a találatokat, amelyek az érdeklődésre számot tartó gyógyszeripari célpontokra aktívak a natív sejtszintű környezetükben vagy tisztított formában. A designer toxinok felhasználhatók a gyógyszerfejlesztéshez szükséges új találatok vagy nyomok azonosítására...

Napjainkban az állati mérgek toxinjai számos jelentős gyógyszer forrását képezik, köztük első osztályú hatóanyagokat, amelyek a szív- és érrendszeri rendellenességektől kezdve az anyagcserezavarokon át a krónikus fájdalomig számos betegségben alkalmazhatóak. Emellett a méreganyagok számos diagnosztikai és gyógyszerkozmetikai hatóanyag forrása.

A ToxinTech cég úgy tűnik, még azt a tényt is ünnepli, hogy az állati mérgek "másodpercek alatt megölik a zsákmányt", és "a neuromuszkuláris, kardiovaszkuláris, vérzéscsillapító és egyéb életfunkciók szempontjából kulcsfontosságú létfontosságú receptorokat képesek megcélozni".

A cég azt is állítja, hogy mérgeik "kémiailag stabilak", ami természetesen azt jelenti, hogy nem bomlanak le egyszerűen a vízben. Néhány tudományosan analfabéta befolyásoló az alt médiában abszurd módon azt állította, hogy a kígyóméreg peptidek vízben megsemmisülnének. Mint általában, fogalmuk sincs arról, hogy miről beszélnek.

A ToxinTech.com honlapról:

A ToxinTech honlapja ezt a példát kínálja arra, hogy a Mokatoxin-1 nevű specifikus toxin skorpiókból származik, és káliumcsatorna-gátlóként működik (így mérgezi és öli meg a zsákmányt):

Emberek milliói nyelik le a VENOM-ot, miközben az orvosok azt mondják nekik, hogy ez "gyógyszer".

A ToxinTech-et Takacs Zoltán molekuláris biológus alapította, aki farmakológiából doktorált (és további kutatásokat végzett a Yale Egyetemen), valamint elnyerte a Columbia Earth Institute ösztöndíját és a National Geographic Society Emerging Explorer díját.

A jegyzőkönyv kedvéért: nem tulajdonítunk semmilyen rosszindulatú szándékot Takacs Zoltánnak vagy a ToxinTech-nek. Kétségtelen, hogy Takacs zseniális kutató, és egy meglehetősen lenyűgöző méregmodellező rendszert épített fel, amelyet "Designer Toxins" néven ismerünk.

Mindezt csak azért említjük, hogy rámutassunk arra, hogy az állati mérgeket és toxinokat a gyógyszergyártó cégek rutinszerűen használják fel a gyógyszerfejlesztésben. Az eredmény az, hogy csak Amerikában naponta emberek milliói nyelik le a hüllőmérgeket. Véleményünk szerint ezek a mérgek elfedik a betegségek tüneteit, és lehetővé teszik a gyógyszergyárak számára, hogy hatalmas profitra tegyenek szert, miközben elfedik a tüneteket és elkerülik a betegségek mögöttes okait.

Például a magas vérnyomást úgy lehet "kezelni", hogy lassan mérgezik a szívet méreggel, ami a vérnyomás csökkenését és a "magas vérnyomás" tünetének megszüntetését eredményezi, de ez nem oldja meg a mögöttes problémákat, hogy miért van az embernek eleve magas a vérnyomása: Elhízás, táplálkozási szokások, a fizikai erőnlét hiánya, feldolgozott, egészségtelen ételek fogyasztása stb. Ily módon a méreg alapú gyógyszerek azt a hamis benyomást kelthetik, hogy egy betegség állapotát "kezelik", miközben valójában csak elfedik. Pedig ez a Big Pharma elsődleges működési módja - a tünetek elfedése a profit érdekében, ahelyett, hogy a betegeket a kiváltó okok megoldására szolgáló megoldásokkal ruháznák fel. (Hány orvos mondja a rákos betegeknek, hogy fogyasszanak D-vitamint? Majdnem nulla...)

Mindazonáltal szívesen fogadjuk a ToxinTech válaszát, és még egy interjút is szívesen látnánk Takacs Zoltánnal, ha el szeretné magyarázni a toxinkönyvtárának alkalmazásait, és válaszolna az állati mérgek gyógyszerekben való felhasználásával kapcsolatos kérdésekre. A ToxinTech-nek meg kell jegyeznie, hogy mi magas IQ-val rendelkező, tudományos gondolkodású újságírók vagyunk, nem pedig a szokásos butított, tudományosan írástudatlan idióták, akik a mainstream médiát benépesítik. És nyitottak vagyunk az új molekulák valóban terápiás célú felhasználásának magyarázataira, például a krónikus fájdalom kezelésére.

Az állati méregből származó gyógyszerek listája

A ToxinTech táblázatot ad az állati mérgekből származó gyógyszerekről. Az alábbi táblázatot újraalkottuk, a ToxinTech-re mint közvetítő forrásra hivatkozva, és az eredeti forrásra is hivatkozva, amely a következő: Takacs & Nathan (2014) Animal Venoms in Medicine. In: Encyclopedia of Toxicology, 3. kiadás, 1. kötet. Elsevier, Academic Press, 52.

Ez a táblázat bemutatja, hogy a Big Pharma gyógyszerei hogyan származnak skorpiókból, Gila-szörnyekből, csörgőkígyókból, piócákból, kúpcsigákból, gödörviperákból és más mérget termelő állatokból: (osszátok meg bátran ezt az infografikát a saját történetekben vagy közösségi média fiókjaitokban).

Nagyobb felbontású kép itt látható.

A mágikus kúpcsigából készült Prialt drog hallucinációkra, zavarodottságra, öngyilkosságra és megváltozott tudatállapotokra figyelmeztet (de nem említi a kúpcsiga mérgének eredetét).

Az egyik méregből származó gyógyszer a Prialt nevű, a TerSera therapeutics által gyártott gyógyszer. A gyógyszer marketinganyagát a www.Prialt.com oldalon tekintheti meg.

Ebben a gyógyszer nem tesz említést a méreg eredetéről. Semmi sincs a mágikus kúpcsigáról vagy a méreg eredetéről.

A gyógyszerfelügyelet által megkövetelt módon azonban a Prialt gyógyszer sokkoló tüneti listát tár fel, beleértve a hallucinációkat (ami miatt a kúpcsiga biztosan "mágikus"):

A PRIALT súlyos mellékhatásokat okozhat, beleértve a pszichiátriai (mentális) tüneteket és gondolkodási problémákat (zavartság, memóriazavarok, beszédzavarok). Az orvost azonnal hívni kell, ha a PRIALT szedése alatt Ön:

- zavarodott vagy dezorientált
- kevésbé éber
- nem valós dolgokat lát vagy hall (hallucinációk)
- hangulati vagy tudatállapot-változásai vannak

Kezelőorvosa leállíthatja a PRIALT-kezelését, más gyógyszereket adhat Önnek, vagy kórházi kezelést igényelhet, ha ezen tünetek bármelyikét tapasztalja.

Egy intelligens ember azt gondolhatja, hogy ha valaki "nem valós dolgokat lát vagy hall", akkor biztosan a CNN ukrajnai tudósítását nézi. De ezt a Prialt is okozhatja, amely arra figyelmeztet, hogy bizonyos emberek soha nem szedhetik a Prialtot, beleértve azokat, akiknek "pszichózisnak nevezett mentális betegségük van (a valósággal való kapcsolat elvesztése, amely általában téveszméket (téves hiedelmek arról, hogy mi történik vagy ki az illető) vagy hallucinációkat (nem valós dolgok látása vagy hallása) foglal magában".

Ebbe valószínűleg beletartozna minden olyan demokrata is, aki szerint az inflációt Putyin okozza, nem pedig az amerikai kincstár pénznyomtatása, de ez már egy másik történet.

"A PRIALT leggyakoribb mellékhatásai közé tartozik a szédülés, hányinger, zavartság és a kontrollálatlan szemmozgások" - teszi hozzá a Prialt honlapja. A gyógyszer teljes - valóban sokkoló részleteket tartalmazó - betegtájékoztatóját elolvashatja a Tersera.com weboldalról származó PDF dokumentumban.

Valójában azért ilyen súlyosak ezek a mellékhatások, mert a Prialtot a mágikus kúpcsiga idegmérgező mérgéből állítják elő. Ha az orvosok (vagy a betegek) tisztában lennének a gyógyszer eredetével, talán kétszer is meggondolnák, hogy használják-e, vagy talán jobban tudnák, honnan származnak a neurológiai mellékhatások.

A tanácstalan orvosok vakon írják fel a mérget a betegeknek, nem tudván, honnan származik.

A helyzet az, hogy az orvosoknak fogalmuk sincs arról, hogy mérget írnak fel a betegeknek, amikor kiírják a gyógyszerrecepteket. Ez azért van, mert a legtöbb orvos megdöbbentően el van szigetelve az általuk nyomott gyógyszerek tényleges eredetétől, így előfordulhat, hogy csörgőkígyóméreg (vagy más toxinok) szedésére utasítják a betegeiket, és fogalmuk sincs arról, hogy valójában hüllőméreg peptideket osztogatnak, amelyeket az FDA által jóváhagyott gyógyszereknek címkéznek át.

Meglepő-e, hogy az Amerikai Orvosi Kamara logóján egy hüllőszerű kígyó látható, amely egy hatalmi botot vesz körül? (Értsék meg a szimbólumokat, emberek. Mindent a szemetekbe mondanak...).

https://www.pokolafoldon.hu/blog/az-orvosok-nem-is-tudjak-emberek-millioi-nyelik-le-a-venom-bol-szarmazo-gyogyszereket

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése