2022. április 14., csütörtök

Sanghaj káoszba süllyed, miközben a tajvani hadsereg túlélési kézikönyvet osztogat a polgároknak a kínai invázióra való felkészülés jegyében

A Sanghajból érkező jelentések szerint a kétségbeesett emberek között most zavargások törtek ki, amelyek ellen a rendőrség karantén koncentrációs táborokba kényszeríti az embereket.

A Sinovac COVID-19 vakcinák szörnyű mellékhatásai miatt az emberek állítólag röviddel az oltás után holtan esnek össze.

A közeli Tajvanon a hadsereg példátlan intézkedéseket tesz: egy 28 oldalas vészhelyzeti kézikönyvet osztogat, hogy felkészítse polgárait egy közelgő kínai invázió kezelésére. (Forrás.)

Eközben itt, az Egyesült Államokban a vállalati média továbbra is Ukrajnára koncentrál, míg az alternatív médiában sokan az elmúlt napokban a "kígyóméreggel" foglalkoztak, amely állítólag megfertőzte a városi vízkészleteket.

Sokan küldtek nekem e-mailt azzal a kéréssel, hogy foglalkozzak ezzel a történettel, de nem csak, hogy nem fogok foglalkozni ezzel a történettel, de még a videókat sem fogom megnézni, mert ez most nem több, mint egy hatalmas figyelemelterelés, mivel mindenkinek fel kellene töltenie az élelmiszer készletét és fel kellene készülnie arra, ami a következő lépés a Nagy Visszaállítás és az Új Világrend megvalósításában, ami a szemünk előtt bontakozik ki Kínában.

És ha azt hiszik, hogy túlzok, ez volt a címlapon a hét elején egy nagy német kiadványban, amely 23 millió olvasóval és havi 417 millió oldalmegtekintéssel büszkélkedhet. Figyelje meg a címsor pontos méretét és az „Apokalipszis” szó használatát.

Sanghaj Kína legnagyobb városa és legnagyobb kikötője, és ami ott történik, az hatással van a világ többi részére, különösen az összeomló ellátási lánc tekintetében.

Íme egy videóriport, amely a Bitchute csatornánkról származik. Az Odysee csatornánkon és a Telegram csatornánkon is megtalálható.

 

A lakóházaikba bezárt emberek cserekereskedelmi rendszert alakítanak ki, hogy megpróbálják elkerülni az éhezést.

 

 

Ami Sanghajban történik, annak mindenkinek ébresztőnek kellene lennie, hogy elkezdjenek felkészülni arra, ami ezután következik.

Tajvan ezt teszi azáltal, hogy információkat osztogat az embereknek, hogy készüljenek fel és készüljenek fel, de úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban az emberek figyelmét most elvonja az információ túláradása, és ha nem koncentrálsz arra, hogy felkészülj valamire, ami olyan mértékű, mint ami Sanghajban történik, az szó szerint az életedbe kerülhet.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/sanghaj-kaoszba-sullyed-mikozben-a-tajvani-hadsereg-tulelesi-kezikonyvet-osztogat-a-polgaroknak-a-kinai-invaziora-valo-felkeszules-jegyeben

Lásd még :

Videó: Tömeggyilkos Sátánfatty Fauci kijelenti: "Lezárásokat használnak, hogy beoltassák az embereket"

Nemzetgyilkos Anthony Fauci szerdán az MSNBC műsorában megjelent, és elárulta az igazságot a zárlatokról... hogy azok színházi céllal készültek, hogy az embereket rémületbe ejtsék, hogy beoltassák magukat.

Amikor a műsorvezető Andrea Mitchell a Kínában kibontakozó zárlatos pokoli helyzetről kérdezte, Fauci tulajdonképpen dicsérte a kommunista kormány akcióit.

Népirtó Fauci kijelentette: "Kínának számos problémája van, amelyek közül kettő az, hogy a teljes lezárás, ami az ő megközelítésük volt, a legszigorúbb lezárás, amit az Egyesült Államokban soha nem lehetne végrehajtani. Bár ez megakadályozza a fertőzés terjedését, emlékszem, hogy korán azt mondták, és azt hiszem, pontosan, hogy jobban csinálják, mint bárki más".

Aztán jött a csattanó, amikor Fauci kijelentette: "A zárlatokat arra használjuk, hogy az embereket beoltassuk, hogy amikor megnyitjuk, ne legyen fertőzéshullám".

Teljesen figyelmen kívül hagyva a természetes immunitás fogalmát, Fauci hozzátette: "Mert a vírus immunológiailag naiv populációjával van dolgunk, mivel a zárlat miatt nem voltak kitéve a vírusnak".

 

 

A továbbiakban kijelentette, hogy a kínai vakcinák nem elég jók.

"A probléma az, hogy az általuk használt vakcinák közel sem olyan hatékonyak, mint az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, az EU-ban és más helyeken használt vakcinák. Tehát nem rendelkeznek az optimális védettséggel" - állította Fauci.

Majd így folytatta: "Emellett sok az idősebb lakosság, akik a legveszélyeztetettebbek közülünk, így ez kettős negatívumot jelent. Egyrészt nincsenek védett embereik, másrészt azok, akiknek a legnagyobb szükségük lenne rá, nem kapják meg az oltást. Ez a probléma forrása Kínában".

Nézze meg!

NÉZZE - Fauci dicséri a kommunista Kína drákói zárlatát.

"Korábban [Kína] azt mondta - és szerintem pontosan -, hogy jobban csinálják, mint bárki más".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése