A Steaua Bukarest román futballklub tulajdonosa bejelentette, hogy többé nem engedik be a csapatba a kovid elleni védőoltással beoltott játékosokat, mivel azok hajlamosak "elveszteni az erejüket" vagy "meghalnak a kórházban".

Gigi Becali, a csapatot irányító üzletember és politikus szerint azért nem engednek több oltott játékost, mert megunta, hogy az egyébként nagyszerű játékosok elgyengülnek vagy meghalnak. Legjobb esetben is csak korábbi önmaguk árnyékává válnak, és ő ezt nem bírja tovább elviselni.

Elmondása szerint a rivális csapatok, például a CFR Cluj és a Rapid Bucuresti több játékosa is az oltás miatt küzd vagy halt meg. Egyikük a 36 éves szélső Ciprian Deac.

"Nevetni fogtok, de lehet, hogy igazam van" - mondta Becali Emanuel Rosu román újságírónak. "Az oltottak elveszítik az erejüket. Ez valami tudományos dolog".

"Nem láttad még a CFR-ben? A Rapidnál a játékosok mintha elájultak volna. A földön aludtak. Minden beoltott elveszíti az erejét! Én is látom az enyéimet, a beoltottakat. Egyeseket nem érint, de az idősebbeket igen. Nem láttad Deákot? Nincs többé vihar."

 

 

A román kormány elítéli Becalit, azt mondja, a focisták nem veszítik el az erejüket az oltás után

Egy másik játékos, a Steaua Bukarest támadója, Claudiu Keseru még augusztusban tért vissza a klubhoz, miután hat évet töltött a bolgár Ludogoretsnél. Mivel ő is megkapta az oltást, már nem tud olyan magas szinten játszani, mint korábban.

"Én adtam neki a pénzt, szerződésem volt vele, ő futballista volt, én voltam a tulajdonos" - mondta Becali a Sport.ro-nak Keseru visszatéréséről.

"Azt mondtam: 'Nem mehetsz tovább ezen a szinten. Romániában játszhatsz, de nem az FCSB-nél (Steaua Bukarest) és a CFR-nél!". Azt mondta, hogy megmutatja nekem, de nincs mit megmutatnia. Nem lehet többé ezen a szinten. Az oltás miatt lehetséges. Én azt mondom, amit gondolok. Nem akarom megbántani őt."

A román kormány elítélően reagált Becali kijelentéseire, hivatalos Facebook-oldalán bizonyítékok nélkül kijelentette, hogy:

"A beoltott focisták NEM veszítik el az erejüket, miután beoltották őket COVID-19 ellen!

Orvosi és tudományos szempontból nincsenek olyan tanulmányok, amelyek alátámasztanának egy olyan szingularitást, mint amilyet a közelmúltban a romániai Facebook-fiókokon népszerűsítettek.

 

 

A COVID-19 elleni védőoltás nem befolyásolja a focisták teljesítményét. Ezzel szemben elegendő tanulmány van arról, hogy a SARS CoV-2 fertőzésen való átesés hosszú távú következményeket hagy maga után (Long COVID), és ezek befolyásolhatják a sportolók teljesítményét."

Rosu azt is elmondja, hogy Becalinak van egy olyan szabályzata a csapatában, hogy csak azok játszhatnak, akik hamisan beoltatják magukat, így igazolják az erejüket. A beszámolók szerint azonban Rosu állítása továbbra sem megerősített.

A Newspunch kommentszekciójában egy személy azt írta, hogy a plandemikus injekciós csalás egyik célja, hogy "egereket csináljanak egészséges fiatal férfiakból, olyanokat, akik hosszú időre forradalmat csinálhatnak".

Ugyanez a kommentelő hozzátette, hogy mindenféle dolgokkal, többek között agykontrollal demaszkulinizálják őket. Különösen az Egyesült Államokban is sok évtizeden át kellett azt látnunk, hogy a férfiakat leépítették, a nőket pedig felhatalmazták, és a szerepek felcserélődtek a család és a társadalom minden szintjén.

Amerika örökös elnőiesedésének elkerülhetetlen következménye, amely a társadalmi, gazdasági, sőt még a vallási szférában is bekövetkezik, hogy a társadalom mára nagyrészt egy passzív, engedelmes csodabogár-show lett. És mindeközben a köztünk lévő legerősebbeket, beleértve a sportolókat és a katonákat is, a "tudomány" és az "orvostudomány" segítségével szisztematikusan kiiktatják.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/romania-legnagyobb-futballklubja-kitiltja-a-beoltott-jatekosokat-mert-folyamatosan-halnak-meg