A dél-afrikai társadalmi összeomlás második napja újabb szörnyű képeket és videókat hoz arról, hogy mi történik a társadalom összeomlásával:

Fosztogatókat lőttek le videón, közvetlen közelről, élve elégették, megverték és elvéreztették őket az utcán. Több ezer üzletet fosztottak ki, óriási gyárak, sőt még farmok is égnek.

Az éjszaka folyamán tucatnyi városban és a külvárosokban folytatódott a széles körű fosztogatás.

Olyan sok az erőszak, olyan nagy a káosz, hogy már lehetetlen minderről beszámolni. Dél-Afrika társadalmi összeomlása mostanra több tucat városra és a külvárosokra is kiterjedt. Az ország szinte MINDEN pontján nem lehet elmenekülni előle.

Mindezek között azonban volt egy nevetés is. Az egyik boltot, amelyet nem fosztottak ki, a rendőrség egyenruhás tagjai közölték, hogy erőszakkal bezárják, mert a vásárlók sora, akik arra várakoztak, hogy megpróbálják megvenni azt a kevés élelmiszert, ami az üzletben volt, nem volt szociálisan távolságtartó!

Elmebénult robotok, akik valaki más forgatókönyvét futtatják ... ... képtelenek önállóan gondolkodni, csak azt teszik, amit mondanak nekik.

Isten segítse az emberiséget.

A fosztogatás mindenütt jelen van:

Felkavaró képek és videók itt!

Az olvasóknak, akik otthonuk kényelméből és biztonságából látják az ilyen erőszakot, nehéz megérteniük, hogy miért olyan szörnyűek a dolgok. De mi nem vagyunk ott. Nem vagyunk "benne".

Azok az emberek, akik ilyen rendkívüli erőszakot alkalmaznak a lázadókkal, fosztogatókkal és gyújtogatókkal szemben, végignézik, ahogy az országukat szétverik, kifosztják és felgyújtják.

Azt nézik, ahogy a szomszédaikat megerőszakolják, megverik és megölik a tömegek.

Végignézik, ahogy egész közösségeiket porig égetik.

Az életüket fenyegetik ezek a lázadó csőcselékek - és az átlagpolgár most látja, hogy személyes mentális állapota civilizáltból háborúsba változik.

Nehéz ezt észben tartani, miközben kávét kortyolgatunk, ebédelünk vagy vacsorázunk, és békében és biztonságban tévézünk, de EZ az, amivé a valódi élet válik, amikor a barbárság támad.

Kaptunk egy kis ízelítőt ebből tavaly nyáron, amikor lázadások és fosztogatások sújtották az USA nagyvárosait. Szerencsére a rendőrségünk képes volt helyreállítani a rendet, és tömeges letartóztatásokat hajtott végre... csakhogy az olyan radikális kerületi ügyészek, mint Cyrus Vance New Yorkban, minden vádat elutasítottak, és szabadon engedték a lázadókat/fosztogatókat.

Most, hogy a világ látja, hogy Dél-Afrika hogyan kezeli a zavargásokat, gyújtogatásokat és fosztogatásokat, talán legközelebb, amikor ilyen dolgok törnek ki Amerikában, az olyan fickókra, mint Cyrus Vance, emlékezni fognak ... és az amerikaiak nem fognak újra bízni a bíróságokban és a törvényben?

Talán legközelebb, amit fentebb látunk, hogy a polgárok a fosztogatók után mennek, lelőnek és agyonverik őket, talán itt, Amerikában is megtörténik.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/del-afrika-osszeomlasa-2-nap-lelottek-elve-elegettek-megvertek-es-elvereztettek-az-utcan-a-lazadokat-gyarak-uzletek-farmok-felgyujtva