Az átlagember nem tudhatott a „hatalmi elit”, azaz „mélyállam” működéséről, sőt létéről sem a történelem évezredei során.

Az elmúlt egy-két év során mégis sok titkuk kiderült. Ezeket azért érdemes tudni, mert még most is ezek a titkos társaságok irányítják, vagy legalábbis befolyásolják a társadalmunk, országaink működését. Egy elnök, egy kormány a szervezetüknek csak a legalsó szintje, amely csupán végrehajtatja az elnyomó elit rendelkezéseit. A média és az internet lesz az utolsó, amely az alábbi kulcsfontosságú változásokról beszámol. Mindig is hazudtak neked. Ne lepődj meg, ha emiatt hihetetlen lesz az igazság.

Érvényét vesztette az a sokezer éves megállapodás, amely alapján a Föld működését és kiaknázását egy kiváltságos hatalmi elit végezheti. A hatalom csúcsa, azaz „a piramis szeme” távozott, illetve közülük sokan elhunytak. Az emberiség képviselőjeként Kimberly Ann Goguen számára adták át a Föld „vagyonkezelője” szerepét. Gyakorlatilag ő kapta meg egy személyben a korábbi Mélyállam, az alá tartozó trösztök, bankrendszer és hatalmi szervezetek teljes irányító hatalmát.

Ám a korábbi vezetés által irányított alacsonyabb szintű szervezetek, a világot uraló „sárkány családok”, „titkos társaságok” „a hatalmi elit” szervei, azaz a hatalmi piramis alsó részének tagjai nem akartak lemondani az előjogaikról. A világ minden országára kiterjedő korrupciós hálózatuk magába foglal minden pénzügyi és fegyveres szervezetet, minden sajtó- és médiaorgánumot, az elnököket, tudósokat, jogrendszert, bíróságokat, vállalkozókat, hírességeket, gyakorlatilag minden fontos személyt.

Donald. J. Trump átadta a hatalmat a kínai érdekeket szolgáló „Biden adminisztrációnak”. Ez nem egy személy, hanem egy külföldi érdekeltségeket szolgáló, vaskezű politikai csoport. (Biden szerepét több gumiálarcos színész tölti be, hiszen ő maga már 2020 óta nem él. A felvételek három filmstúdióban készültek róla, nem az „Ovális Irodában”.) Őt sohasem jegyezték be hivatalosan elnökként a Hall of Records nyilvántartásába (ez a hivatalos diplomáciai iratokat kezelő szervezet, melynek alárendelt tagszervezetei az egyes országok hivatalos Levéltárai). Tehát Biden nem elnök, ahogy a csoport által hamisított „elnöki rendeleteit” sem jegyezték be, tehát hivatalosan nem érvényesek. Bár a média, amely e hatalmi csoport központi (Reuters) irányítása alatt áll, ezt a látszatot próbálja fenntartani.

2020. márciusában a Trump-korány már javasolta a hadiállapot bevezetését, hogy az elnyomó elit kiterjessze hatalmát az okozott zűrzavar és rendkívüli állapotok révén, de ezt Kimberly Goguen,  elutasította. 2021-ben az ismételt indítvány alapján viszont már hivatalosan is hadiállapotot vezettek be az egész Földön. Ez érvényben marad a Földön a béke teljes helyreállásáig.

https://www.unn.today/press-releases

Csakhogy Trump irányítóinak terveivel ellentétben nem ő, hanem a korábbi Mélyállam irányító hatalmát átvevő legfelső vezető, Kimberly A. Goguen lett az ideiglenes államfő (Interim Head of State), aki egyben a Szárazföldi főparancsnok (Ground Command) posztot is megkapta.

(Hogy erről Te miért nem tudsz: a bevezetőben írtam, hogy a Mélyállamról eddig semmit nem tudhattál. Nem köti az orrodra a média. Sőt: még ők sem tudnak róla! Az ilyen információkat eddig csak védett diplomáciai vonalakon továbbították.)

A Mélyállam felszíni és föld alatti létesítményinek (katonai mélybázisainak) felszámolása már évek óta zajlik. A média ezekről nem számol be, és hazugságokkal leplezik az esetleges feltűnő eseményeket (például a bombaraktár megsemmisítését Bejrút alatt). Ezek csak a kis mélységű (0-20 km) „bányarobbantások” nyomon követésével figyelhetők meg földrengési portálokon.

https://www.emsc-csem.org/Earthquake/Map/gmap.php

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/?extent=19.89072

Az elnyomó elit szervezetei az év során számtalan sikertelen kísérletet tettek a világ sok helyén zűrzavar keltésére és a 3. Világháború kirobbantására, hogy ezzel magukhoz ragadják a hatalmat. Sikertelenül. A béke fenntartásáról főként a fejlett technológiát alkalmazó Life Force Enforcement űrhadereje gondoskodik. (Ez nem azonos a Trump által felállított szakadár Space Force haderővel.)

Hivatalosan ratifikálták az eddig érvényben lévő alapszerződés: a Szövetség (Covenant) érvénytelenítését, és békés fejlődést lehetővé tevő új Szövetség dokumentum érvénybe lépését a Hall of Records iratai között. Ezzel a Mélyállam elveszítette minden legális alapját az összes vezető pozícióban. Az emberek érdekeit szolgáló új Szövetség dokumentumot megkapta minden ország Levéltára, azaz hivatalosan érvénybe lépett.

Ezzel jogilag megszűntek olyan szervezetek, mint a titkos társaságok, az ENSZ, NATO, ezek minden alszervezete, az összes hírszerző szervezet, minden ország katonasága és fegyveres erői, stb. Az ilyen szervek (például ENSZ Békefenntartók) bármely fegyveres fellépése innentől kezdve „terrorista akció”, és ennek megfelelően szankcionálható.

Csakis a Life Force Enforcement hadereje és a Global Intelligence Agency működhet hivatalosan.

Már korábban megszűnt a Federal Reserve Bank működési engedélye, nem adhat ki kölcsönökre feljogosító kötvényeket. Csakis valós érték alapú pénzkibocsátás lehetséges. Mivel a bankok és kormányok nem tudnak tényleges új értéket a pénz biztosítékaként letenni (például arany, ásványkincsek…), ezért mostanra a Föld minden bankja csődbe ment. Július 11-én hivatalosan visszavonták a működési alapjukat jelentő alapokiratokat (charter), és ezzel ezek elveszítették az ügyfeleik pénze, vagyona fölötti „gyámság” (custodian) jogát.

Ezzel egyidőben minden kormány felügyeleti, gyámsági joga is megszűnt, azaz többé nem rendelkezhet az állampolgárok vagyona, tulajdonai fölött!

A megszűnt ENSZ, ennek szerepkörét a Tagállamok globális béke és helyreállítási konzorciuma (Global Peace and Restoration Consortium of Member States) vette át.

Ugyanakkor eltörölték a WHO működési engedélyét is, és a helyét az újonnan ratifikált Globális egészség és jólét csoport (Global Health and Wellness Team) szakértői csoport tölti be. Jelenleg a sok méreganyagot (nehézfémek, alumínium, grafén, stb.) tartalmazó oltószerek betiltásán dolgoznak.

Szintén eltörölték a korábbi szabadalmi rendszert. A szerepkörét a Tagállamok globális béke és helyreállítási tudományos konzorciuma (Global Peace and Restoration Scientific Consortium of Member States) veszi át. A korábbi eltitkolt találmányok ezentúl elérhetők lesznek az emberiség számára, és az új találmányok szerzői jogát mostantól alanyi jogon biztosítja a jogrend úgy, hogy a találmány azonnal bárki számára felhasználható.

Ezen az (előfizetős) hírcsatornán friss információkat kaphatsz arról, amit a média elhallgat:

https://www.unitednetwork.news/news/breaking-news-and-special-reports

Korábbi fontos információk:

https://projectspeak.net/documents

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilag-rendje-ma-avagy-az-igazi-deep-state