1932-33-ban a kommunista zsidók mintegy tízmillió ukrán parasztot és családjukat éheztették halálra a "holodomor" néven ismert népirtás során.

A Deagle.com szerint az USA lakossága az előrejelzések szerint 2025-re 225 millióval fog csökkenni. Kanada, Franciaország és Olaszország lakossága körülbelül 30%-kal fog csökkenni, de Oroszországot, Kínát, Iránt és Indiát ez alig fogja érinteni. Németország és az Egyesült Királyság 28 millió, illetve 15 millió főre csökken.

A Rothschildok leltárt készítenek mindenről a bolygón, hogy a tulajdonukba kerülhessen. Ebbe beletartozik az élelmiszer is. Celeste Solum volt FEMA elemző arra utal, hogy ez a leltár megkönnyítheti az élelmiszerhiányt, azaz az "ellátási lánc megszakadását".

Az okosabb fegyveres élelmiszerek új korszaka

Celeste Solum

Még 2005-ben vezették be a Mark előfutárát, mint a tulajdon és az állatok nyomon követési mechanizmusát. Nemzeti Állatazonosító Rendszer néven ismerték. Három pillére volt:

Minden tulajdon a kormány tulajdonát képezi, és egy alfanumerikus országkódot kap.

Az említett ingatlanon található valamennyi élőlény elektronikus azonosítása, amelyek mindegyike alfanumerikus országkódot kap.
24/7 felügyelet

Bátor magánszemélyek és államok állami jogszabályokat hoztak, hogy megakadályozzák ezt a beavatkozó szabályozási javaslatot. A széleskörű ellenállás ellenére a törvényt elfogadták. Néhány évvel később kötelezővé vált. Ahogy az kormányzati körökben szokás, amikor kötelezővé vált, a program a nevét Nyomonkövethetőségre változtatta, hogy harmonizáljon az ENSZ nemzetközi megbízatásával. Ez a program a kezdetektől fogva az emberekre vonatkozott, mivel őket állatoknak tekintik, kivéve a kivételt megállapító dokumentumokban.

Íme, az Élelmiszerbiztonsági Hírek újraközlése, amely a programról tájékoztatja Önt. Nagyon fontos, hogy szemmel tartsuk ezt, mivel a globalisták januárban elrendelték és követelték, hogy ez év végéig minden kereskedelmi forgalomban kapható élelmiszerre fegyveres élelmiszert alkalmazzanak.

-- "A nyomonkövethetőség kihívása"

"A technológiai nyomon követhetőség - az élelmiszer gyors nyomon követésének képessége az élelmiszer-rendszerben, attól kezdve, hogy elhagyja a forrását, egészen addig, amíg a tányérjára kerül - az egyik alapvető központi eleme a New Era of Smarter Food Safety tervezetnek.

"Az élelmiszerek teljes körű nyomon követhetőségének megvalósítása az ellátási láncban mindenkit érint - a forrástól az asztalig. A részvétel e szintjének eléréséhez hozzáférhető nyomon követési megoldásokra van szükségünk az emberi és állati eredetű élelmiszerekkel foglalkozó, bármilyen méretű vállalatok számára.

"Arra kérjük az élelmiszer-technológiai megoldások szolgáltatóit, a közegészségügyi érdekvédőket, a vállalkozókat és az innovátorokat az emberi és állati élelmiszer-ellátási láncban, hogy mutassanak be olyan élelmiszer-nyomkövetési megoldásokat, amelyek megfizethetőek, közös értéket teremtenek, és így a széles körű bevezetés érdekében skálázhatók.

"Ha élelmiszer eredetű megbetegedések törnek ki, kritikus fontosságú, hogy gyorsan azonosítsuk, honnan származik a fertőzés. Ez nemcsak abban segít, hogy megelőzzük a további megbetegedéseket és potenciálisan életeket menthetünk, hanem lehetővé teszi számunkra, hogy jobb gyökérelemzéseket végezzünk, hogy megakadályozzuk az ilyen járványok megismétlődését. Emellett részletesebb vagy specifikusabb információkkal is szolgálhat a fertőzés forrásáról.

"A COVID-19 világjárvány során azt is megtanultuk, hogy a digitálisan nyomon követhető élelmiszerrendszer további lehetővé tétele segíthet megteremteni azt a fajta átláthatóságot, amely szükséges ahhoz, hogy előre jelezzük és megelőzzük az ellátási lánc megszakadását egy közegészségügyi vészhelyzetben, ezáltal rugalmasabb élelmiszerrendszert eredményezve.

"A kihívásra olyan technológiai megoldásokat várnak, amelyek az elsődleges termelők (például a mezőgazdaságban, halászatban és állattenyésztésben részt vevő szervezetek), importőrök, gyártók és feldolgozók, forgalmazók, kiskereskedők és élelmiszer-szolgáltatók nyomon követhetőségi igényeire és kihívásaira irányulnak.

https://pokolafoldon.hu/hihetetlen/celeste-solum-kommunistak-tervezik-az-amerikai-holodomort