2015. június 4., csütörtök

Nyalókakirály győzelmet jelentett!

mart

Donbassz Donyeck-régiója szó szerint fortyog. Mára virradóan szakértők egybehangzó véleménye szerint Debalcevo óta a legsúlyosabb harcok robbantak ki, és nagy valószínűséggel “debalcevoi” vereséget mér a “tűzszünet” ideje alatt önmagát rosszul erősítő, és rosszul pozicionáló kijevi bűnbandákra.
A latortüzérség Avgyejevkába telepített “Grad” ütegei kétségbeesetten lőtték tegnap délután óta Donyecket. Az egyik déli “előváros” Tyeksztilscsik lakónegyedeit, rendkívül heves latortüzérségi attak érte. Ugyan a lakosság elmenekült a rakéta és gránátzápor elől, ám így is legalább tucatnyi a civil áldozata mára virradóan a latorterrornak. Mintegy nyolcvanra tehető a súlyosan sebesült civileg száma.
A Marinykáért vívott harcokban hat népköztársasági harcos esett el, ám a valcmanista bűnbanda egyedvesztesége horrorisztikus méretű. Csak Marinykánál a gyorsbecslések alapján száznál is több lator harapott fűbe, technikai veszteséégeikről nem is szólva.

Tegnap este Nyalókakirály is megszólalt a Donyeck körül kirobbant heves harcok miatt. “Aprócska GYŐZELEM”-ként ÉRTÉKELTE az irgalmatlan kudarcot.

Az EBESZ kétségbeesetten próbálkozik valamiféle békéltetéssel, mint mindig-amikor Nyalókakirály bérgyilkosait végveszély fenyegeti.
térk
Pedig Donyeck-környékétől eltekintve is aprította banditahadát a DNR miliciája. Szokolnyikovo, Krimszkoje, Lozovoje, a Bahmutka szakasz 29. blokkposztja környékéről, Szanzsarovka, Krasznyij Pahar és Popasznaja környékén.
Szpartaknál is mára virradóan csapást mértek a népköztársaságiak a valcmanista bérgyilkoshordára.
Peszkiben is nagyon rosszul áll a szénája a pribékhadnak. Peszkiből kezdenek teljesen kiszorulni.
Gorlovkától északi irányba mára virradóan is rendkívül aktívak voltak a népfelkelők rohamcsapatai.
Ma reggelre virradóan Sirokino térségében is egész éjszakás kalandok zajlottak.
https://balrad.wordpress.com/2015/06/04/nyalokakiraly-gyozelmet-jelentett/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése