2014. július 9., szerda

Észak Donbassz: vérzik a fasiszta latorhad

Tegnap a késő esti órákra Luhanszknál IS (!) NAGYON szorult helyzetbe került Valcman latorhada.
Valerij Bolotov beszámolója szerint Izvarino térségében-ahol a zsoldoshorda már megszokta a miliciák “partizánakcióit”-váratlan meglepetést okoztak a bérgyiklosoknak. Kihasználva a terep adta lehetőségeket, az erdőkkel tarkitott sik vidéken rejtekből először sorozatvetőkkel “meghintették” a bérgyilkosok elég népes bandáját. Már ez iszonyatos veszteségeket okozott Valcman zsoldosainak. Ám ezt követően gyalogsággal megtűzdelt harckocsitámadással szinte teljesen felmorzsolták a dicstelen latorhordát-amelynek egyszerűen nem volt hová menekülni. Hiszen a hátuk mögött húzódott az orosz határ, ott meg a felbosszantott Misa leste árgus szemekkel minden mozdulatukat.
térképJelentések szerint a Luhanszk ellen fenekedő  martalócokat is komoly “anyagi” veszteség érte a városhatárnál. Az egyenesen a harkovi felújitóüzemből Luhanszk  ostromára rendelt hat darab T-72-es harckocsit mind egy szálig kilőtték a milicisták.  Hasznavehető légierő nélkül a kijevi zsidrákhatalom egyszerűen nem képes támogatni dúlóbandáját, amely néhány tüzérségi “búcsúsortűz” leadása után, fűbe harapott banditáit hátrahagyva kénytelen volt “lazitani” a Luhanszk köré vont, amúgy sem szoros gyűrűjén. Olyannyira, hogy a “gyűrű” már csak szakaszokban gyűrű, és csak Avakovék szerint gyűrű.
Amvrozijevkánál “alfahimjét” vesztette a “Prikarpatyje” latorzászlóalj, amelyet Ivano-Frankovszkból küldtek Donbasszba-”oroszbüntetni”!  A múlt héten kivezényelt társulás főnöke-Jurij Nyikolajevics Baran-nagyon még nem is tudott akklimatizálódni, és máris alulról szagolja az ibolyát. Egészségére Jurij Nyikolajevics!

https://balrad.wordpress.com/2014/07/09/eszak-donbassz-verzik-a-latorhad/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése