Németországnak le kellene lőnie áruló vezetőit

A német hírmédia - az amerikaiakét visszhangozva - az üzemanyagárak emelkedését Oroszország ukrajnai inváziójának tulajdonította, ami nyilvánvalóan hazugság, mert a forrás egyértelműen Németország oroszellenes szankciói és az Északi Áramlat 2 földgázvezeték és más, Németországba irányuló, legolcsóbb üzemanyag-forrásokból származó, korábban orosz eredetű szállítások megszüntetése, ami miatt Oroszország volt Németország legnagyobb üzemanyag-szállítója.

Mivel ezek az üzemanyagok sokkal olcsóbbak voltak, mint azok, amelyeket az amerikai megszálló erők követelnek Németországtól (például az Amerikából származó cseppfolyósított földgáz), és mivel Németország vezetői jobban elkötelezettek Németország amerikai urai iránt, mint a német nép iránt, amelyet képviselniük kellene, ezért most ki kellene őket dobni, és egy teljesen új német kormányt kellene a helyükre állítani, amely a német népet fogja szolgálni, nem pedig az amerikai megszálló rendszert, amely ezeket a szankciókat követeli és érvényesíti. A szankciók célja, hogy jelentősen csökkentsék az európai üzemanyag-vásárlást a legolcsóbb forrásból, Oroszországból. Ez felhajtja az üzemanyagköltségeket Európában, de Európa vezetői mégis engedelmeskednek, ami azt bizonyítja, hogy mennyire engedelmesek az Atlanti-óceán túloldalán, Washingtonban uralkodó birodalmi rezsim strómanjaiként.

Amerikát a milliárdosok irányítják - és kormánya gyakorlatilag a milliárdosok tulajdonában van -, akik úgy veszik meg a politikusokat, mint a disznókat a disznóárverésen: a legmagasabb ajánlatot tevő nyer. (Ezt itt grafikusan ábrázoljuk.) De ezen az árverésen a legmagasabb ajánlatot tevők mindegyike milliárdos, és az általuk irányított profit- és nonprofit vállalatok. Jimmy Carter volt amerikai elnök így fogalmazott, amikor az amerikai korrupcióról kérdezték:

Ez sérti annak lényegét, ami Amerikát nagyszerű országgá tette a politikai rendszerében. Most már csak egy oligarchia, ahol a korlátlan politikai megvesztegetés a lényege annak, hogy valaki elnökjelölt legyen, vagy hogy megválasszák elnöknek. És ugyanez vonatkozik a kormányzókra, az amerikai szenátorokra és a kongresszusi tagokra is. Tehát most már csak a politikai rendszerünk felforgatását látjuk, mint a nagy támogatók kifizetését, akik a választások után szívességeket akarnak és várnak, és néha meg is kapják azokat. ... Jelenleg a hivatalban lévő képviselők, demokraták és republikánusok, úgy tekintenek erre a korlátlan pénzre, mint egy nagy előnyre a maguk számára. Valaki, aki már a kongresszusban van, sokkal többet tud eladni.

 

 

US-NATO Goes Global: A NATO kinyilvánítja szándékát, hogy minden országot bevonjon. Meghódítani és ellenőrizni az egész világot
Ami most Németországgal történik, az ezeknek az embereknek nyereséges, de az egész világ elpusztításával fenyeget, ha Washington túl messzire megy, és kitermeli a III. világháborút.

A jelenlegi szorult helyzetünkhöz vezető hosszú út akkor kezdődött, amikor Harry S. Truman amerikai elnök 1945. július 25-én határozottan megtagadta és visszafordította elődjét, Rooseveltet, és elhatározta, hogy az amerikai kormány ezentúl arra az útra lép, hogy végső soron az egész világ felett átvegye az ellenőrzést, hogy a világ első, mindent átfogó globális birodalmává (ma "hegemónnak" nevezik) váljon. Ennek érdekében 1947-re létrehozta a CIA-t és a hamisan "amerikai "védelmi minisztériumnak"" (valójában az agresszió minisztériuma, ahogy a CIA is a puccsok minisztériuma volt) nevezett amerikai védelmi minisztériumot, és lecserélte Roosevelt teljes kabinetjét. Ezután 1949-ben létrehozták a NATO-t.

(A Szovjetunió hat évvel később válaszolt, és 1955-ben megalakította a Varsói Szerződést.)

Gyakorlatilag az összes későbbi amerikai elnök elkötelezett volt e "hegemón", valójában mániákus, zéró összegű játékra elkötelezett cél mellett, hogy Amerika mindenhol uralkodjon, így minden versenytársat automatikusan ellenségnek tekintenek. Megszállottságuk a "hegemónia" - a globális ellenőrzés - elérése, amit egyikük sem hirdet nyilvánosan, mint a kormány legfőbb célját, hanem mindannyian a "szabadság", az "emberi jogok" és a "demokrácia" terjesztésének támogatásának neveznek, mintha az az ország, amelynek lakosságának nagyobb százaléka van börtönben, mint bármely más nemzetnek a Földön, egyáltalán LEHETŐSÉGES lenne demokráciának lenni, vagy előmozdítani az emberi jogokat. Németország, mint az összes többi amerikai vazallus nemzet, csupán eszköze az amerikai rezsim világhódítási tervének. Mint az összes többi, ez is külföldi urainak engedelmes, és nem a saját lakosságának (amely most egyre inkább érezni fogja a következményeket).

 

 

Ahhoz, hogy a német nép hitelesen szabaddá váljon, a jelenlegi nyugati, atlantista, USA-barát orientációját egy gazdaságilag sokkal életképesebb, keleti, orosz, kínai és hitelesen eurázsiai orientációra kell cserélnie, ami azt jelenti, hogy Németország többé nem vesz részt SEMMELY nemzet imperializmusában, hanem kilép a NATO-ból, és minden nemzettel olyan kereskedelmet folytat, amelyet NEM korlátoz az imperializmus, amelyet az amerikai milliárdosok 1945 óta és különösen 1991 óta kényszerítenek a németekre. Ha a német politikusokat a legmagasabb ajánlattevők vásárolják meg, mint az amerikaiakat, akkor mindannyiukat le kell cserélni, hogy a német nép megszabadulhasson az amerikai rezsim birodalmi igájától. Eurázsia végül is egy kontinens, és nem lesz mód arra, hogy gáz- vagy olajvezetéket vezessenek át az Atlanti-óceánon, Amerikából. És maga az ötlet, hogy a csővezetékes energiát a sokkal drágább LNG-vel és más szállított energiával helyettesítsék, sértés Európa minden lakosára nézve.

2022. július 3-án, vasárnap a Bloomberg News arról számolt be, hogy Németország "gazdasági minisztere, Robert Habeck szombaton azt mondta, hogy a kormány dolgozik azon, hogyan lehetne kezelni a megugró költségeket, amelyekkel mind a közműszolgáltatók, mind a fogyasztók szembesülnek, anélkül, hogy részleteket mondott volna". A német kormány legalábbis már ezen a napon tudta, hogy mit tesz a német néppel, de mégis megtette. És továbbra is hazudtak róla a német népnek. Az egész kormányt le kell cserélni; de ennél is fontosabb, hogy a NATO-t fel kell hagyni.

Minden német politikus, aki ezt támogatja, támogatja az amerikai megszállás folytatását, és támogatja az amerikai rezsim 1945 óta tartó, Oroszország és Kína elleni megállás nélküli háborújának folytatását.

Van értelme elszigetelni gazdaságát Oroszországtól és Kínától? Kinek? Németország sokkal jobban jár Oroszország és Kína partnereként, mint az amerikai rezsim vazallusaként. Oroszország és Kína partnerként üdvözölné az új német vezetőket - nem pedig azt követelné tőlük, hogy egyszerű vazallus-nemzetként szolgáljanak (ahogy az amerikai rezsim teszi). És minden olyan állítás, mint amivel a Bloomberg "News" 2022. június 25-én a "Putyin a töréspontig nyomja Németország gazdaságát" címet adta, csupán úgy tesz, mintha az Ukrajna elleni február 24-i invázió lenne itt a hibás, nem pedig az Amerika és vazallus-nemzete által válaszul bevezetett szankciók. Valójában: az USA és a NATO nem hagyott Oroszországnak más lehetőséget, mint hogy lerohanja Ukrajnát.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/miert-es-milyen-forradalomra-van-szuksege-nemetorszagnak-az-eurazsiai-opcio