Ebben az interjúban Dr. McCullough leleplezte az összes DEATHVAX™ "biztonságos és hatékony" állítást, leleplezte a CDC-t, az FDA-t és a BigPharma-t.

Kizárt, hogy ezek a lassan ölő biofegyverek enyhíthetik a Covid tüneteit, annak ellenére, hogy az értelmetlen állítások szerint "sokkal rosszabb is lehetett volna".

Beszélt a legújabb kétértékű "emlékeztetővel" kapcsolatos csalárd kísérletekről is, ahol a 8 egér az egyetlen emeletes vizsgálatban nem mutatott semmilyen előnyt, és megbetegedett a Covidtól.

Dr. McCullough kitért a BigPharma és az FDA összeesküvésére is, hogy eltussolják a haláleseteket és a mellékhatásokat. Azt állította, hogy ez egy teszt volt, hogy lássák, mit úszhatnak meg a bűnözők.

Ahogy ez az aloldal már számtalanszor rámutatott, a PSYOP-19 egy Egy Világkormány program a bolygó elnéptelenedésére és ellenőrzésére. Az eugenikai injekciók bevetése csak egy része a Nagy Újraindítás projektnek.

Dr. McCullough azt is megállapította, hogy a Moderna összejátszott a KKP-vel és az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézetével, így tudtak csodával határos módon napok alatt egy új "vakcinát" kínálni, miközben évekbe telik, amíg ezek közül a nem biztonságos és teljesen szükségtelen vakcinák közül bármelyiket kifejlesztik.

Ahogy ez az aloldal már többször rámutatott, a Pentagon, az FBI és a CIA mindig is benne volt ebben a PSYOP-19 átverésben, és Alex idézett egy Telegraph cikket, melynek címe: A félelem használata a viselkedés irányítására a Covid válságban "totalitárius" volt, elismeri a tudósokat, akik megállapították, hogy a viselkedési pszichológusok hogyan vezették ezt a műveletet, hogy a lakosságban maximális félelmet keltsenek a tömeges formáción keresztül annak érdekében, hogy a társadalom maximálisan megfeleljen a halálos zárlatoknak, az MK Ultra maszkolásnak, és végül a DEATHVAX™ kampány legkritikusabb összetevőjének.

 

 

Ezt az egész PSYOP-19 "járványt" már évekkel ezelőtt megtervezték. Dr. McCullough idézett egy 2015-ös kutatási tanulmányt, amely megcáfolhatatlanul bizonyította, hogy a Covid-19 egy laboratóriumban készült biofegyver volt, amelyet Ralph S. Baric a katonai és az "egészségügyi" ipari komplexummal együtt hozott létre. A Harvard és különböző amerikai ügynökségek is összejátszottak a Wuhan Virológiai Laboratóriummal együtt, hogy befejezzék a funkciónyerés kutatásukat.

McCullough ezután azt állította, hogy a hanyag gyártás és a hanyag kezelés lebontotta a DEATHVAX™ injekciókban lévő Módosított mRNS-t, amely mentőövként szolgált azok számára, akik alávetették magukat ezeknek az EUA génterápiáknak. A "hatékonyabb" tételek nem a vörös vagy kék államokat célozták meg, egyszerűen csak a vörös államok voltak illetékesebbek e halálos injekciók terjesztésében.

Amerikában a vakcina előtt körülbelül 250 000 állítólagos kovidózisos haláleset történt. A vakcina bevezetése után állítólag 750 000 kovásza haláleset történt, és ez tökéletesen egybevág az életbiztosítási halálozási adatokkal.

Dr. McCullough ezután átnézte a VAERS adatokat, hogy tovább bizonyítsa, hogy a PSYOP-19 egy elnéptelenedési és ellenőrzési program.

Amint azt az aloldal olvasói jól tudják, ez a "beoltottak" válsága, és ez csak rosszabb lesz, ahogy ezeket a VAIDS-ben szenvedőket kiirtja a közelgő megfázási és influenzaszezon.

Dr. McCullough helyesen nevezte meg a Gates, a GAVI, a SEPI, a Rockefeller Alapítvány, a WEF, a WHO, az EcoHealth Alliance, az NIH, a Wuhan Lab, Fauci, a CCP, az NIH, a CDC, az FDA, az ENSZ, és mások, valamint bűnrészeseik, a BigPharma, mint az emberiség elleni előre megfontolt bűnök fő elkövetői. Rámutatott, hogy Klaus Schwab az általa és bűnrészesei által létrehozott "világjárvány" mindössze három hónapon belül történetesen kiadott egy könyvet a PSYOP-19 kihasználásáról az Egy Világkormány Nagy Újraindítás technokrata földi poklához.

További témák között szerepelt a kaliforniai orvosi Igazságügyi Minisztérium, a BigTech cenzúra, az elkövetők egyre növekvő mea culpái, és az Egy Világkormány bűnözőinek hiperközponti totalitárius hatalomátvétele.

Szerencsére az egész PSYOP-19 narratíva mostanra összeomlóban van.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/dr-peter-mccullough-surgossegi-covid-19-figyelmeztetest-ad-ki