Miközben az olaszok a negyedik Covid "vakcina" beadására készülnek, a hirtelen halálesetek száma feltartóztathatatlanul emelkedik - csak az elmúlt órákban 11 60 évnél fiatalabb ember halt meg.

Most, hogy beköszöntött a strandszezon, egy új, szívszorító jelenség figyelhető meg: egészséges nyaralók halnak meg hirtelen és váratlan "orvosi vészhelyzetben". A strandolók világszerte összeesnek, miközben a tengerparton sétálnak vagy úsznak. Sokan közülük szívmegállást szenvednek és meghalnak. Tom Stahl blogger jelenti: "Július elején, mindössze 24 óra alatt legalább 11 nyaraló esett össze holtan olasz strandokon". Vajon hány olyan eset történt még, amelyről nem számoltak be a hírek?

2022 júliusáig Olaszországban közel 48,7 millió ember kapott két adagot a vitatott Covid "oltóanyagból", ami a 12 év feletti lakosság nagyjából 90,1 százaléka. Emellett négy olaszból három megkapta az emlékeztető oltást is.

Bár Stahl világossá teszi, hogy nem akarja automatikusan a kísérleti géninjekcióknak tulajdonítani a hirtelen és váratlan haláleseteket, az esetek mennyisége aggasztónak tűnik.

Orvosi vészhelyzetek az olasz strandokon

Az olaszországi Fondi tengerpartja:

2022. július 4-én, Fondi partján: egy egészséges 70 éves férfi, aki feleségével sétált a tengerparton, délután 5 óra körül holtan esett össze.

Grado tengerpartja, Olaszország

2022. július 4-én, Grado tengerpartján: egy 85 éves nő meghalt. Az asszony rosszul lett, miközben a strandon sétált. A vízimentők és a mentőszolgálat azonnal közbelépett, de hiába próbálták újraéleszteni az asszonyt, nem tudtak semmit sem tenni. A házaspár a múlt hétvége óta nyaralt Gradóban.

 

 

Palmaria sziget, Olaszország

2022. július 4-én egy 85 éves nyugalmazott tengerészgyalogos halt meg Palmaria szigetének tengerpartján hirtelen fellépő orvosi vészhelyzetben, miközben a sekély vízben úszott.

Alba Adriatica, Olaszország

2022. július 4-én egy 82 éves apuliai turista holtan esett össze a tengerparton. Az eset Alba Adriaticában történt a Marconi tengerparton, a Hotel Lido közelében: a férfi hirtelen rosszul lett. Annak ellenére, hogy azonnal kimentették, a Giulianova kórházba szállítás közben meghalt.

Marche partvidéke, Olaszország

2022. július 1-jén egy 84 éves toszkán turista, aki feleségével a Marche partján nyaralt, rövid úszás közben meghalt. A vízimentők fedezték fel a férfi élettelen testét.

Róma északi része

2022. július 1-jén egy ötvenéves ecuadori, aki feleségével és két gyermekével strandolt, rosszul lett a vízben és meghalt.

Ardesio, Olaszország

2022. július 4-én egy 68 éves férfi összeesett a Seria folyóban, és a mentők nem tudták újraéleszteni.

Silvi Marina, Olaszország

 

 

2022. július 4-én egy 72 éves Ortucchio-i férfi, aki családjával Silvi Marinában nyaralt, úszás közben rosszul lett. A férfi leintette az úszómestereket, akik visszahozták a biztonságba. Sajnos a férfi a kórházba szállítás közben meghalt.

Campania, Olaszország

2022. július 2-án egy egészséges 67 éves nő holtan esett össze Campania partjainál. Két másik embert mentettek meg, miután hirtelen orvosi vészhelyzetbe kerültek. Ugyanezen a napon a Patrizia strandon a mentőknek sikerült megmenteniük egy 20 éves, légzésleállásban szenvedő férfit.

Július 3-án egy egészséges férfi szenvedett orvosi vészhelyzetet a vízben. Őt egy ápoló mentette meg, aki defibrillátorral végzett szívmasszázst. Kórházba szállították, ahol ellátták.

Adda folyó, Olaszország

2022. július 3-án egy 36 éves szenegáli férfi hirtelen orvosi vészhelyzetet szenvedett, miközben az Adda folyó partján fürdött. A férfit kórházba szállították, de sajnos meghalt.

Basilicata, Olaszország

2022. július 4-én egy férfi a Terzo Cavone strandján hirtelen orvosi vészhelyzetben meghalt. A média jelentése szerint a férfi hirtelen orvosi vészhelyzet után halt meg.

Cala Liberotto, Olaszország

2022. július 4-én egy 79 éves nyaraló úszás közben halt meg hirtelen orvosi vészhelyzet után. Az újraélesztési műveletek sokáig folytak, de sajnos az asszonyt nem sikerült megmenteni.

Marzocca di Senigallia, Olaszország

Egy 87 éves turistának váratlanul orvosi vészhelyzetet okozott a tengeren Senigalliában, és meghalt. Az eset reggel történt Marzocca di Senigallia (Ancona) tengerpartján. A férfi a parttól körülbelül tíz méterre volt a vízben, amikor összeesett.

 

 

A halálos áldozatok listája tovább bővül

Közben a "megmagyarázhatatlan halálesetek" és a "hirtelen halálesetek" listája megállíthatatlanul folytatódik. Ez a jelenség annyira gyakori, hogy még saját rövidítése is van: SADS, a Sudden Adult Death Syndrome (hirtelen felnőttkori halál szindróma).

Miközben az olaszok a negyedik Covid "vakcina" injekcióra készülnek, a hirtelen halálesetek száma kérlelhetetlenül növekszik - az elmúlt órákban 11 60 év alatti személy halt meg. A legfiatalabb áldozat 22 éves volt; egy másik egy 52 éves orvos. Mindegyik haláleset "hirtelen és váratlanul" következett be:

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hirtelen-es-varatlan-legalabb-11-nyaralo-halt-meg-az-olasz-tengerparton-24-ora-alatt