Dr. Robert Malone egy kiváló cikket tett közzé, amelyben eloszlatja a majomhimlővel kapcsolatos félelemkeltést, amely az éterben és az interneten terjed.

Malone szerint a majomhimlő miatt valójában nem kell aggódni, annak ellenére, hogy rokonságban áll a himlővel. A tünetei enyhék, és nem terjed olyan gyorsan és bőségesen, mint például az influenza.

Nincs bizonyíték az úgynevezett tünetmentes átvitelre, és a majomhimlő terjedésének megfékezése viszonylag egyszerű, nincs szükség zárlatokra, mandátumokra vagy egyéb zsarnokságokra.

Afrika évszázadok óta időről időre küzd a majomhimlővel, és ott soha nem volt szükség arra, hogy egész gazdaságokat zárjanak le, hogy az embereket arra kényszerítsék, hogy ruhát viseljenek az arcukon, vagy hogy előírják az oltás beadását.

Valójában a majomhimlő többnyire a főemlősök populációin belül marad, és csak ritkán terjed át a fajok között az emberre. Ez a legutóbbi járvány, feltéve, hogy egyáltalán valós, egy anomália, amely valószínűleg minimális beavatkozási szükséglettel el fog tűnni.

Jelenleg úgy tűnik, hogy a majomhimlő csak a homoszexuális férfiak között terjed, akik más férfiakkal szexuális tevékenységet folytatnak. Úgy tűnik, hogy leginkább a "büszkeség" rendezvényekre és más perverziókra korlátozódik, amelyeket a legtöbb ember elkerül.

"A legfontosabb tanulság: ez nem influenza vagy COVID - ez a vírus lassan mutálódik, nem erősen fertőző, a természetes úton szerzett immunitás erős és hosszan tartó, és az Orthopox-vakcinák általában keresztvédelmet nyújtanak" - írja Malone, sok más részletet is közölve arról, hogy miért van ez így.

 

 

"Az immunológiai menekülés kockázata nagyon-nagyon alacsony. A vírus terjedése pedig egyszerű, olcsó, klasszikus közegészségügyi intézkedésekkel könnyen megállítható. Ha ez másképp lenne, már évtizedekkel ezelőtt megtapasztaltuk volna a majomhimlő-járványt".

A CNN rajtakapta a majomhimlővel kapcsolatos félelemkeltést a himlőben szenvedő emberekről készült félretájékoztató múltbeli képekkel.
Mindezek ellenére a mainstream média, köztük az álhíróriás CNN is, vad rémhírekkel rohan arról, hogy az egész világnak vége, most, hogy Afrikán kívül is kimutattak néhány majomhimlős esetet.

Nemrégiben egy utazása során Malone egy reptéri váróteremben a CNN egyik szegmensének volt kitéve, amely könyörtelenül úgy mutatta be a helyzetet, mint egy drasztikus kormányzati beavatkozást igénylő, súlyos fenyegetést.

Kiderült, hogy a CNN történelmi képeket mutatott be himlős emberekről, akiket a majomhimlő jelenlegi eseteiként mutattak be. Ez a megtévesztés megtestesítője, és csírájában kell elfojtani, mielőtt esélyt kapna a terjedésre.

"Véleményem szerint ez a közegészségügyi félelempornó klasszikus példáját nyújtja, és a CNN-t meg kell dorgálni, amiért az újságírás álcája alatt felelőtlen propagandát - félretájékoztatást és dezinformációt - sugároz" - írja Malone.

Egyszerűen fogalmazva, a majomhimlő olyasvalami, amit az emberek jobban tennék, ha figyelmen kívül hagynának, mert leginkább a médiában létezik, nem pedig a való életben. Mindaz alapján, amit tudunk róla, nulla veszélyt jelent az átlagemberre, hacsak nem folytat homoszexuális szexet idegenekkel.

 

 

"Véleményem szerint a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a majomhimlő egy olyan vírus és betegség, amely Afrikában endemikus, szórványosan jelenik meg, miután állati gazdaszervezetekből átterjedt az emberre, és jellemzően szoros emberi érintkezés útján terjed" - zárja írását Malone.

"Klasszikus közegészségügyi intézkedésekkel könnyen megfékezhető. Nincs magas halálozási aránya. Hacsak nem történt valamilyen genetikai változás, akár evolúció, akár szándékos genetikai manipuláció révén, nem jelent jelentős biológiai veszélyt, és a múltban soha nem tekintették nagy veszélyt jelentő kórokozónak"."

Miközben a média továbbra is félelmet és hisztériát terjeszt a majomhimlővel kapcsolatban, mi a Pokol a Földön független szemszögből tájékoztatjuk Önöket a legfrissebb fejleményekről.

A cikk forrásai a következők:

RWMaloneMD.substack.com

NaturalNews.com


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ne-doljetek-be-a-pszichologiai-terrorizmus-taktikajanak-amely-a-panik-indukalt-majomhimlo-jarvanyra-valo-torekves-mogott-all

A mai Situation Update podcastben Dr. David Martin a majomhimlővel kapcsolatos egyszerű igazságot tárja elénk: Ez egy pszichológiai terrorista akció, hogy az emberiséget félelemmel bénítva tartsák, miközben jogainkat és szabadságjogainkat egy világkormány alatt elveszik.

Két évnyi, az orvosi intézmény által végrehajtott covid hazugság, zárlatok, elnéptelenedési vakcinák, zárlatos zsarnokság és emberiségellenes népirtás után, aki még mindig hisz a kormányzati hatalomban, az valóban idióta.

De a globalisták számítanak erre.

A majomhimlőt - és a közelgő majomhimlő elleni vakcinákat - arra használják, hogy szó szerint kigyomlálják a butított, engedelmes emberi lényeket, akik túl ostobák ahhoz, hogy túléljenek egy alapvető IQ-tesztet.

A globalisták már régóta eldöntötték, hogy emberek milliárdjait akarják kiirtani a Föld bolygón, és saját meglepetésükre végül rájöttek, hogy a megfelelő médianarratívával rávehetik a feledékeny tömegeket, hogy szó szerint sorba álljanak, és az injekciókkal eutanáziát kapjanak, anélkül, hogy akár csak egy nyöszörgésnyi ellenállást tanúsítanának.

Egy bizonyos ponton el kell ismerni, hogy talán ezeknek a feledékeny tömegeknek egy része valóban túl ostoba ahhoz, hogy az emberi faj jövőjét képviselje.

Természetesen nem azt akarjuk, hogy milliárdok ellen elkövetett oltási erőszakot lássunk, de van egy pont, amikor az emberek újra és újra és újra történő figyelmeztetése után csak megvonjuk a vállunkat, és a Darwin-díjra hivatkozunk, mint az egyetlen alkalmazható magyarázatra.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-majomhimlo-pszichologiai-terrorizmus-hogy-az-emberiseget-felelemben-tartsak