A globalisták beléptek a Nagy Újraindítás gyilkos fázisába; Emlékeztek a Deagel-féle népesség-előrejelzésre? Most már teljesen érthető

Ez egy nagy hét volt a globalisták számára. Úgy érzik, hogy eljött az ő idejük, a nagy visszaállítás legnehezebb fázisának elindítására, hogy folytathassák az általuk negyedik ipari forradalomnak nevezett folyamatot.

A negyedik ipari forradalom, ahogyan azt Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum guruja elmagyarázta, minden ember fizikai, biológiai és digitális identitásának "összeolvadásához" fog vezetni. Ez lényegében egy új korszak hajnalát jelenti, amely a transzhumanizmuson és a technokrácián alapul, valami olyasmi, mint amit a Szép új világ című regényben vázoltak fel.

De addig nem juthatnak el oda, amíg nem állítanak mindent vissza. Kiirtják a régit. Hozzák az újat.

A világ visszaállítása nem olyan dolog, amit csak egy gombnyomással meg lehet csinálni. Ehhez egy sor jól megtervezett globális válságra van szükség, ahogyan azt Schwab és főtanácsadója, Yuval Noah Harari többször is elmondta.

A globalisták tehát ezen a héten Genfben találkoztak az Egészségügyi Világgyűlésen, és Davosban a Világgazdasági Fórum csúcstalálkozóján. A két város, Genf és Davos Svájcban található, autóval körülbelül három órányi távolságra egymástól. E két találkozó között a globalista ragadozó osztály megkapja az utasításokat, hogy mit tegyen és mire számítson a következő 12 hónapban. Én ezt a 12 hónapos időszakot a Nagy Újraindítás gyilkos fázisának nyitó szelvényének nevezem.

Schwab a davosi találkozót azzal nyitotta meg, hogy "a jövő nem csak úgy megtörténik; a jövőt mi építjük, egy olyan erős közösség, mint ti itt ebben a teremben".

Schwab azt mondta, hogy "fel kell készülnünk egy dühösebb világra", amit én rossz jelnek veszek arra, hogy a globalisták kezdenek aggódni, mert úgy érzik, hogy ha nem tesznek hamarosan drasztikus lépéseket, akkor minden tervük, hogy felállítsák a végidők globális kormányát, kárba veszhet.

 

 

Schwab hozzátette, hogy "Megvannak az eszközeink a világ állapotának javítására, de két feltétel szükséges:

"Az első az, hogy mindannyian nagyobb közösségek érdekeltjeiként viselkedjünk.

"A második pedig az, hogy együttműködünk."

A kérdésem Klaushoz a következő: Miben kell együttműködni?

És mit ért pontosan a világ állapotának "javítása" alatt?

Kinek a javulását? Azt hiszem, a nagy bankokat, vállalatokat és csatlósaikat irányító 1 százalék javuló körülményeire gondol, ami talán 3-4 százalékra emelné ezt az arányt. A többiek számára a nyomor napirendjük.

Itt az ideje a selejtezésnek.

Ha megnézzük a WEF/ENSZ napirendjét, amelyet az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, az EU, Kanada és Ausztrália kormányai teljes szívvel támogatnak, minden az emberi népesség tömeges kivágása felé mutat. Elindították a gyilkolási fázist.

A retorikájukból sejthetjük, hogy a kivágásra azért van szükség, hogy megmentsék a bolygót és annak erőforrásait, hogy ők, a globalista elit, amelyet ezen a héten Davosban és Genfben képviseltek, megmenthessék a bolygót.

Elmondták nekünk előre a terveiket. Mindig ezt teszik. Semmi sem lesz a miénk, nem lesz magánéletünk, és meg fogjuk tanulni, hogy a túlélésünk érdekében teljesen függünk a kormánytól és annak vállalati partnereitől.

David Beasley, az ENSZ Világélelmezési Programjának ügyvezető igazgatója Davosban beszélt, és derűs hírekkel szolgált. Nézze meg rövid megjegyzéseit az alábbi videón.

A WEF-en tartott hivatalos beszédében Beasley kifejtette, hogy a globális élelmezési helyzet már az ukrajnai háború előtt is rossz volt, de azóta a helyzet a második világháború óta a legsúlyosabb humanitárius válságnak nevezett válsággá eszkalálódott.

Aztán ott van az Economist magazin hátborzongató címlapja. Ez a Rothschildok tulajdonában lévő kiadvány, amely az elit globalistákat szolgálja ki. Egy búzamezőt ábrázol, a búzaszemek koponyákként vannak ábrázolva, a címlapon "A közelgő élelmiszerkatasztrófa".

 

 

A Conservative Playlist beszámol arról, hogy a Rockefeller Alapítvány, egy másik globalista klub, amely kapcsolatban áll Bill Gatesszel, Schwabbal és a WEF-fel, nemrég arra figyelmeztetett, hogy a bibliai méretű globális élelmiszerválság várhatóan öt-hat hónapon belül elérkezik hozzánk.

A Rockefeller Alapítvány elnöke, Rajiv Shah úgy jellemezte a hamarosan bekövetkező eseményeket, mint egy "masszív, azonnali élelmiszerválságot", amely az egész világot sújtani fogja, és egyetlen országot sem hagy érintetlenül.

Ez nem kommunizmus, mert ha az lenne, a nagyvállalatok nem lennének mind benne. Ez technokrácia, amely az adatgyűjtés és a fejlett megfigyelési technológia erejét használja ki, amelyet minden érintkezési ponton kihasználnak - az egészségügyben, a médiában és a közösségi médiában, a tudományban, az oktatásban, a kiskereskedelemben, a hadseregben és a biológiai biztonság szintjén.

De hogyan, kérdezik az emberek, hogyan fogják elérni, hogy semmi sem lesz a miénk, és mindent csak bérelünk a milliárdosoktól és a multimilliomosoktól?

Azt mondom ezeknek az embereknek, hogy ha ébren lennének, akkor látnák, hogy a kérdésükre adott válasz valós időben játszódik le.

Azzal, hogy egyre több pénzt hoz létre, és szándékosan csökkenti a dollár értékét, a Federal Reserve és a bankrendszer arra kényszeríti Önt, hogy többet fizessen kevesebbért. A túlélés érdekében, akár az alsó középosztályba, akár a közép-középosztályba, akár a felső középosztályba tartozol, többet kell fizetned ugyanazért a gallon benzinért, ugyanazért az élelmiszerért, ugyanazért a ruházatért, mint korábban. Egy ideig még boldogulhatsz azzal, hogy kevesebbet vásárolsz és kevesebbet pazarolsz, de egy idő után csökkenteni fogod az autódat, a házadat, az ételfogyasztásodat, mindent.

Ezért mondta Mayer Rothschild, hogy "nem érdekel, ki hozza a törvényeket, amíg én irányítom a pénzt".

A terv az, hogy mindenből kiárusítanak benneteket, egészen addig a pontig, hogy egy kis lakást bérelhettek a városban egy vasútvonal mellett, és a terepjárótokat egy mini elektromos autóra cserélitek (ha megengedhetitek magatoknak), vagy akár egy kerékpárra. Nézd meg Kínát. Ezt a jövőt tervezik nekünk.

Minél több fájdalmat okozunk, annál közelebb kerülnek az elitek ahhoz, hogy megvalósíthassák a Nagy Újraindítást, ahol minden emberre digitális QR-kódokat erősítenek, amelyek tartalmazzák az összes egészségügyi adatodat egy mobiltelefonos alkalmazásban, és összekapcsolják ezt az alkalmazást a bankszámláddal és az internetre való bejelentkezési képességeddel is. Ez a cél.

És itt a bökkenő.

A milliárdos globalista elit tudja, hogy a tervük népszerűtlen.

Tudják, hogy a gazdag országok lakosságának legalább fele soha nem fog önként belemenni ebbe a tervbe. Rá kell majd kényszeríteni őket egy olyan szörnyű válság idején, mint a háború vagy a "közegészségügyi vészhelyzetek" hulláma, és az ilyen válságok okozta rendkívüli nélkülözés.

Mivel az amerikaiak túlnyomó többsége szélsőséges normalitás elfogultságban szenved, nem látják, hogy mi jön. Teljesen váratlanul éri őket. A szórványos hiányt, amit most látnak az élelmiszerboltokban, ezek az emberek azt hiszik, hogy az csak egy átmeneti hiba, ami hamarosan magától helyreáll. Nincs miért aggódni.

Nem látják, hogy háború és éhínség van a sarkon. Így amikor ez bekövetkezik, a félelem és a zűrzavar fogja őket uralni. A szorongás szintje az egekbe szökik.

A legtöbben alávetik magukat annak a fenevadrendszernek, amelyet ezen előre eltervezett válságok hátán építenek fel.

A harmadok szabálya miatt valahol 25-30 százalék soha nem fog alávetni magát egy ilyen rendszernek. Láthattuk ezt tavaly az oltásoknál, amikor az amerikaiak körülbelül 70 százaléka megadta magát a "beadathatod magad" nyomásnak, de 30 százalékuk erős volt és ellenállt.

Most Stephane Bancel, a Moderna vezérigazgatója elismeri, hogy senki sem akarja az oltóanyagokat, és kénytelen kidobni őket, egészen pontosan 30 millió adagot.

 

 

Az elit számára a lényeg a következő: A népesség egyszerűen túl nagy és kezelhetetlen ahhoz a fajta erőforrás-alapú, totális ellenőrzésen alapuló társadalomhoz, amit a disztópikus technokráciájuk megkövetel, és ha van valami, amit egy technokrácia egyszerűen nem tud elviselni, az egy jelentős számú, a helyét nem ismerő népesség. Még mindig hisznek a szólásszabadságban, az első és a második alkotmánymódosításban, abban, hogy az emberek férfinak vagy nőnek születnek, ilyen régimódi dolgokban. Őket meg kell szüntetni.

A gyilkos fázis: Hogyan választják ki a népességet?

Ezért a Nagy Újraindítás gyilkos szakaszába léptünk.

Minden, amiben most részt vesznek, ezek az úgynevezett érdekeltek, azt okozza, hogy az emberek idő előtt meghalnak bizonyos kulcsfontosságú országokban, ahol nagy középosztálybeli népességgel rendelkezünk, akik hozzászoktak ahhoz, hogy viszonylag szabad életet éljenek. Nem illenek bele a totális megfigyelési társadalomba, ahol valós időben figyelik a mozgásodat, a költési szokásaidat nyomon követik és értékelik, az étkezési szokásaidat ellenőrzik (a hús "ritka élvezet" lesz, mondja a WEF). Minden élettevékenységedet nyomon fogják követni, hogy kiszámítsák és nyomon kövessék a szénlábnyomodat és értékeljék az általános társadalmi hitelpontjaidat.

Vessünk egy pillantást a társadalomban jelenleg meglévő súrlódási pontokra, amelyeket a globalista elit szít, akik mindent irányítanak, a monetáris és bankrendszertől kezdve a nagyvállalatokon át a médiáig, a Big Pharma-ig és a Big Tech-ig.a

A mesterséges ellátási láncok összeomlása, valamint az élelmiszer-, műtrágya- és üzemanyaghiány, ami mind éhínséghez fog vezetni. Nézzétek meg az alábbi videót egy vonat kisiklásáról múlt vasárnap a kanadai Albertában - a vonat történetesen 43 konténer káliumot szállított, ami a kétségbeesetten szükséges nitrogén műtrágya.

A gyilkos vakcinák és emlékeztető oltások népszerűsítése, mivel az oltási kötelezettség valószínűleg idén ősszel visszatér.
Polgári zavargások szítása, tömeges lövöldözések és az amerikai fegyvertulajdonosok ennek következtében történő elgázosítása a Fehér Házból érkező gyújtogató retorikával. A média a Biden-kormányt fogja támogatni, mivel az valamiféle nemzeti fegyverkorlátozási intézkedésekre törekszik. Joe Scarborough és Mika Brzezinski az MSNBC-n csak kettő a sok médiamolnár közül, akik az amerikai hírszerző ügynökségek nevében propagandát szállítanak. A buffalói és a texasi Uvalde-ban történt tömeges lövöldözések óta Mika és Joe azt az üzenetet sulykolják, hogy itt az ideje, hogy a kormányzat illegálissá nyilvánítson bizonyos puskákat. Ez a fajta retorika, amely a törvénytisztelő amerikaiak lefegyverzésével fenyeget egy olyan időszakban, amikor a bűnözés kicsúszik a kezünkből, csak még több embert fog arra késztetni, hogy fegyvert vásároljon a védelem érdekében.

Az Oroszország elleni proxyháborújuk regionális, majd végül világháborúvá fokozódik. Kína Tajvanért fog játszani, Irán pedig Izrael ellen indulhat. Oroszország és Kína egyszerűen jobban felkészült erre a háborúra, mint az USA és Európa.
Az LMBTQ transznemű mánia globalista megszállottságának szítása, olyannyira, hogy ez mindenhol az arcodba van, de ami még fontosabb, a gyermeked arcába, az iskolában, a nyári táborban, a cserkészeknél és a cserkészlányoknál, sőt sok templomban is. Ez tovább gyengíti a fiatalokat azáltal, hogy összezavarja őket a saját nemükkel kapcsolatban, és a meleg és leszbikus nyomulással együtt azt eredményezi, hogy kevesebb gyermek születik.
A Deagel 2014-es népesedési előrejelzése

 

 

A fenti politikák mindegyike egy dologra irányul, a tömeges elnéptelenedésre.

Visszatérek a Deagel Corp. néhány évvel ezelőtti elemzéséhez.

A Deagel egy katonai vállalkozó, amely 2014-ben közzétett egy előrejelzést a népesség tömeges csökkenéséről 2025-ig, amikor Amerika a 2014-es több mint 330 millióról mindössze 99 millió főre csökkenne. A nyugat-európai nemzetek, különösen az Egyesült Királyság és Németország lakossága hasonlóan drasztikusan csökkenne.

A Deagel számításai alapján - feltéve, hogy azok közel pontosnak bizonyulnak - a következő három évben az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában lesz a legbiztonságtalanabb élni, ezt követi Németország, majd a többi európai uniós ország. Ez a népesség-előrejelzés annyira ellentmondásos volt, mivel 80 százalékos népességcsökkenést mutatott ki az Egyesült Államokban és 50-80 százalék közötti csökkenést szinte minden nyugat-európai ország esetében, hogy a tanulmány rejtélyes módon eltűnt Deagel honlapjáról a 2021. márciusi Covid után.

A Covid "világjárvány" és az azt követő tömeges oltási kampány hatásáig sok kutató vakarta a fejét, amikor átnézte a Deagel táblázatokat. De most már kezd több értelme lenni.

Craig Paardekooper kutató nemrégiben tette közzé a Deagel-számok frissítésén alapuló, a globális elnéptelenedésre vonatkozó előrejelzésekről szóló jelentését. Az ő frissített előrejelzéseit minden országra vonatkozóan megnézheti. Eszerint az Egyesült Államok 2025-re népességének 70,2 százalékát, Nagy-Britannia pedig 78,5 százalékát veszíti el.

Deagel előrejelzései 2014-ben annyira erőltetettnek tűntek, hogy egyesek azzal vádolták Deagelt, hogy pszichológiai műveletbe kezdett. De talán Deagel jó forrásokkal támasztotta alá elemzését. Elvégre a Rockefeller Alapítvány 2010-ben közzétette "Lockstep" című elemzését, amely szinte garantálta, hogy a nagy világjárványok emberek tízmillióit fogják kiirtani, és Bill Gates, a világ leggazdagabb embere 2014-ben már javában a vakcinák fázisában volt, miután néhány évvel korábban a számítógépekről a vakcinákra helyezte át a hangsúlyt.

Természetesen tudjuk, hogy a Georgia Guidestones emlékműbe vésett első "irányelv" szerint "Tartsd az emberiséget 500 000 000 alatt, a természettel való örökös egyensúlyban", ami a Föld népességének több mint 90 százalékos csökkenését jelenti. Ez a cél egészen addig felháborítónak tűnt, amíg a mérgezett halálos lövések, majd a globális éhínség és a III. világháború kilátása teljes terjedelmében nem kezdett a napi hírek címlapjainak horizontján túlra kerülni.

A lényeg: Furcsa időket élünk, és azt hiszem, hogy ez a végidő. Mindannyiunknak arra kell összpontosítanunk, hogy fizikailag, mentálisan és érzelmileg megedződjünk arra, ami Amerikára a következő három évben vár, miközben felismerjük, hogy a legfontosabb terület a szellemi edzés.

Isten áldjon meg mindannyiótokat a felkészülés során.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-globalistak-beleptek-a-nagy-ujrainditas-gyilkos-fazisaba