Monkeypox Biowar füstölgő fegyverek?

A "COVID-19 biotámadás füstölgő fegyver" című videóm Ron Unz-zal már 170.000 megtekintésen van túl. Mivel a COVID-19 biotámadás egyik fő gyanúsítottja, Robert Kadlec, szintén érintett a majomhimlő-ügyben, nézzük meg több lehetséges füstölgő fegyvert - amelyeket a heti Hamis Zászló Heti Hírek első szegmensében tárgyaltunk -, amelyek a majomhimlő-riadót egy újabb szándékosan megrendezett eseménynek állítják be, amely a biológiai hadviselés amerikai szárnyától származik.

A legnagyobb COVID-19 füstölgő fegyver, ahogyan azt az Unz-videó is tárgyalja, a DIA feljegyzése, amely bizonyítja, hogy az amerikai hírszerzés előre tudott a kezdődő világjárványról Wuhanban, mielőtt a vírust bárki más észrevehette volna, kivéve az elkövetőket. Ahogy Ron Unz írja az Amerikai Pravdában: A koronavírus-katasztrófánk mint biológiai hadviselés visszavágása? ebook:

Úgy tűnik tehát, hogy a Védelmi Hírszerző Ügynökség elemei több mint egy hónappal korábban tudtak a halálos vírus kitöréséről Wuhanban, mint maga a kínai kormány bármelyik tisztviselője. Hacsak a hírszerző szerveink nem lettek a prekogníció technológiájának úttörői, úgy gondolom, hogy ez ugyanazon okból történhetett, mint amiért a gyújtogatók a legkorábban tudnak a jövőbeli tüzekről.

A COVID előismeretének másik jele a Crimson Contagion gyakorlat, amelyet Trump akkori bioháborús cárja, Robert Kadlec vezetett. Ismét az Unz ebookból idézek:

A kormányzat legkorábbi napjaitól kezdve vezető Trump-tisztviselők Kínát Amerika legfélelmetesebb geopolitikai ellenfelének tekintették, és a konfrontáció politikáját hangszerelték. Aztán 2019 januárjától augusztusáig Kadlec osztálya lefolytatta a "Crimson Contagion" szimulációs gyakorlatot, amelynek során egy veszélyes légúti vírusos megbetegedés hipotetikus kitörése történt Kínában, amely végül átterjed az Egyesült Államokba, a résztvevők pedig az itthoni megfékezéséhez szükséges intézkedésekre összpontosítottak.

Mint Amerika egyik legjelentősebb biológiai hadviselési szakértője, Kadlec már az 1990-es évek végén hangsúlyozta a biológiai fegyverek egyedülálló hatékonyságát, és meg kell dicsérnünk őt jelentős előrelátásáért, amiért 2019-ben megszervezett egy olyan nagyszabású vírusos járványgyakorlatot, amely annyira figyelemre méltóan hasonlított ahhoz, ami a valóságban néhány hónappal később valóban elkezdődött.

 

 

Kadlec "előrelátása" még figyelemre méltóbbá válik annak fényében, hogy nemcsak a COVID-ot látta előre, és az USA válaszlépéseit próbáló nagyszabású gyakorlatokat szervezett, mindössze hónapokkal a tényleges járvány kitörése előtt, hanem nemrégiben még egy majomhimlőpánikból is profitált, amelyet hasonlóan előre látott a "prekognitív" gyakorlatok során. Kadlec, a biológiai hadviselés, mint az ellenséges gazdaságok elleni támadás letagadható eszközeinek világelső támogatója, Fuad El-Hibri, a Bioport (ma Emergent Biosolutions) alapítójának, a majomhimlő elleni védekezésre szolgáló termékeket kínáló két vállalat egyikének üzleti partnere és cimborája.

A Bioport/Emergent részvényeinek értéke a majomhimlőpánik nyomán ugrásszerűen megnőtt, amint arról Whitney Webb beszámolt. Úgy tűnik, hogy a vállalatot a majomhimlő mentette meg a tönkremeneteltől; a COVID vakcina minőségellenőrzési problémái miatt éppen elvesztette volna szövetségi szerződéseit, ami biztos út a csőd felé egy olyan vállalat számára, amelynek egyetlen ügyfele a szövetségi kormány, amikor, mintha varázsütésre, megérkezett volna a majomhimlő, hogy megmentse a helyzetet.

Videólink

És a majomhimlő pont az utolsó pillanatban érkezett, pontosan azon a napon, amelyet az egy évvel korábban végzett gyakorlatok során előirányoztak. Amint arról a Children's Health Defense beszámolt:

2021 márciusában a Nukleáris Fenyegetési Kezdeményezés (NTI) a müncheni biztonsági konferenciával együtt "táblás gyakorlatot tartott a nagy következményekkel járó biológiai fenyegetések csökkentéséről".

Ez a "fiktív gyakorlat forgatókönyve" egy "halálos, globális világjárvány szimulációját tartalmazta, amely a majomhimlő vírus egy szokatlan törzsét érintette, amely először Brinia fiktív nemzetében jelent meg, és 18 hónap alatt világszerte elterjedt". ... A gyakorlatban a majomhimlőjárvány fiktív kezdete 2022. május 15-én kezdődött.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-majomhimlo-elleni-biologiai-haborut-ugyanazok-a-bunozok-inditottak-el-akik-a-covid-19-biofegyvert-is-bevetettek