2022.05.17.
2022. 04. 01. Nem tudom, hogy áprilisi tréfa volt az átszervezés, idővel majd kiderül...
2022.3.13:
Kijev hétvégére tervezett ostroma nem indult meg, Putyin elégedetlen a tábornokai egy részével. A Kijev mellett állomásozó hatalmas orosz hadoszlop egy része viszont “kiágazott”, és megindult Nyugat-Ukrajna, Lemberg felé. A várostól nem messze található Javorov városka melletti katonai támaszpontot ma éjjel sorozatos rakéta- és légitámadások érték. Javorov mindössze 20 kilométerre található a lengyel határtól. A helyzet rövidesen háborússá válhat Kárpátalján is.

Robbanások hallatszottak Lembergben és Ivano-Frankivszkban

2022.3.6: Az orosz előrenyomulás vesztett a dinamikájából. Most Kijev környékére összpontositják az erejüket. Az oroszok megfenyegették Nagy-Britanniát, és nyilt konfrontációt helyeztek kilátásba vele (szinte várható volt).

Az invázió kezdete óta megjelent furcsa hirek kijavitva:

Lezuhant egy román vadászgép és az utána küldött helikopter is, öten biztosan meghaltak

Ezeket valójában az oroszok lőtték le, a mentőhelikoptert is, figyelmeztetésként a románoknak, hogy ne avatkozzanak bele az ukrajnai konfliktusba. S hogy a NATO hirzárlatot rendelt el az üggyel kapcsolatban, az annak a jele, hogy végképp el akarja kerülni a nyilt katonai konfliktust az oroszokkal ( magyarán mondva be van szarva, lásd a tongai atomfelhőt )

Ukrán válság: Tűz ütött ki Európa legnagyobb atomerőművénél

Ezt az ukrán csapatok gyújtották fel Zelensky utasitására. A cél Európa megijesztése volt, hogy egy a csernobilitól is nagyobb atomkatasztrófa keletkezhet a háborús Ukrajnában, s ezt elkerülendő, a NATO érezze szükségét a beavatkozásnak. A NATO erre se reagált

Az oroszok elfoglalták a csernobili atomerőművet

Mindjárt az első nap, február 24-én az oroszok elfoglalták a csernobili atomerőművet. Miért tartottak ugye annyira fontosnak azonnal elfoglalni egy harminc éve nem műküdő atomerőművet? Azért mert az ukránok titokban atomfegyverek előállitátásán dolgoztak az erőmű területén.

2022.3.5: Zelensky az instagram csatornáján keresztül cáfolta, hogy elmenekült volna

2022.3.4: A legrosszabb még hátravan Ukrajnában” – Az orosz csapatok továbbnyomulnak nyugat felé Az ukrán hadsereg kétharmada különböző ostromgyűrűkbe van zárva. Az oroszok szerint az ukrán elnök elmenekült Lengyelországba.

2022.3.3: Kijev készül az ostromra, elfoglalták az oroszok Herszont, folyamatos rakétazápor hull Harkivra

2022.3.1: Na még pár nap és Ukrajnának alighanem vége. Ignoráljátok azokat a híreket, melyek szerint az ukránok és az oroszok “tárgyalnak”. Az oroszok minél hamarabb el akarják foglalni Kijevet, likvidálni a kijevi vezetést, és eszükben sincs őszintén tárgyalni.

A hülye kis agresszív-kismalac lengyelek is jobban tennék, ha nem pattognának, mert ha Ukrajna elfoglalása után nem állnak meg az orosz tankok a lengyel határon, abból “Katyin 2” is lehet. Mert a britekkel karöltve ők a legnagyobb szarkeverők, ők álltak az idén januári sikertelen kazahsztáni puccskisérlet mögött is. Lengyelországba látogat a brit miniszterelnök, Morawieckivel is találkozik

2022.2.25: Zelenszkij: Ukrajna magára maradt a harcban Ez másképp nagyon nem is alakulhatott, miután a Nyugatot az oroszok előre beszaratták azzal a hatalmas tongai atomfelhővel

2022.2.24: A francba! Oroszország megtámadta Ukrajnát

I. világháború: 1914.07.28. (19+14+7+28=68)
II. világháború: 1939.09.01. (19+39+9+1=68)
Ukrajna lerohanása: 2022.02.24. (20+22+2+24=68)
Van-e valakinek valamilyen megjegyzése?

https://pokolraveluk.info/esemenyfigyelo-2021/

2022. május 15-én kaptunk Fény Mária által egy kinyilatkoztatást, majd úgy feküdtem le, hogy nem értettem, ezért nem foglalkoztam vele, de másnap reggelre megértettem, mégis eléggé elgondolkoztatott, de addig is ... „Az első vérhold májusban Total Lunar Eclipse on 15–16 May 2022 – Where and When to See
2022 második holdfogyatkozása (vérhold) november 7-8. Total Lunar Eclipse on 7–8 November 2022 – Where and When to See

2022. MÁJUS 17-ÉN 842. ÜZENET  Oroszország megszállja Európát, hogy az egész világot a Nagy Háborúba vonja; Svájc, Ausztria, Északi Nemzetek, Olaszország országainak elvétele, a Földközi-tenger felől Európába költözés – Európa meg fog szakadni, mert Franciaország polgári rendbontásba kerül – Spanyolország határait megsértették; felkészületlen területek – Indonézia és Pápua Új-Guinea: földrengések és felrobbannak a hegyek – Ausztrália: Folytatódik az eső, ami a szárazföldek tengerbe tolódását okozza.

Ezeket az országokat Oroszország inváziója fenyegeti

 

„Világ szeretett gyermekeim, az emberiség gyorsan halad a Nagy Világháború felé, amely Isten ellenségeinek – Oroszországnak és Kínának – teljes erejét fogja látni. Minden európai semleges országnak csatlakoznia kell az Európai Egyesült Államokhoz, mert Oroszország ereje fenyegeti őket. Oroszország megszállja Európát, hogy az egész világot bevegye a Nagy Háborúba, amely nagy szenvedést fog hozni az egész világnak.”