Prof. Michel Chossudovsky és Caroline Mailloux - Lux Media és Globális Kutatás 2022. május 17.
Az alábbi videóinterjú Prof. Michel Chossudovskyval a Pfizer bizalmas jelentésével kapcsolatos, amelyet egy információszabadság-eljárás (FOI) keretében hoztak nyilvánosságra.

A jelentés bombaként robbant. A vakcinát 2020 december közepén hozták forgalomba. 2021 februárjának végére "a Pfizer már több mint 1200 jelentést kapott az oltóanyag által állítólagosan okozott halálesetekről és több tízezer bejelentett mellékhatásról, köztük 270 terhességből 23 esetben spontán vetélésről és több mint 2000 szívbetegségről szóló jelentésről".

Ez a bizalmas Pfizer-jelentés a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekre és nemkívánatos eseményekre vonatkozó adatokat közöl.

Amit a Pfizer "bizalmas" jelentése tartalmaz, az részletes bizonyíték a "vakcina" halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól. Ezek az adatok, amelyek a "ló szájából" származnak, most felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások megfogalmazására.

Videóinterjú Michel Chossudovsky professzorral a Pfizer "titkos" jelentéséről



Az összes nagy Big Pharma szereplő közül a Pfizer büntetett előéletű az Egyesült Államokban.

Megbízhatunk-e egy olyan Big Pharma vakcinakonglomerátumban, amely bűnösnek vallotta magát az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma (DoJ) által felhozott büntetőjogi vádakban, beleértve a "csalárd marketinget" és az "élelmiszer-, gyógyszer- és kozmetikai törvény súlyos megsértését"?

 

 

A nemzeti egészségügyi hatóságok azt állítják, hogy a Covid-19 "vakcina" életeket fog menteni. Ez hazugság.

Világszerte emelkedő tendenciát mutat a vakcinák okozta halálesetek és sérülések száma. A legfrissebb hivatalos adatok (2022. április 3.) szerint kb:

69 053 Covid-19 injekcióval összefüggő haláleset és 10 997 085 sérülés az EU-ban, az USA-ban és az Egyesült Királyságban együttesen 830 millió emberre vetítve.

A bejelentett esetek alapján. Az áldozatoknak vagy az elhunytak családtagjainak csak egy kis hányada megy végig azon a fáradságos folyamaton, hogy a nemzeti egészségügyi hatóságoknak jelentse a vakcinával kapcsolatos haláleseteket és nemkívánatos eseményeket.

Történelmi adatok alapján (Electronic Support for Public Health-Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, 6. o.):

"A gyógyszerek és vakcinák okozta nemkívánatos események gyakoriak, de aluljelentik őket. ... az összes nemkívánatos gyógyszeres esemény kevesebb mint 0,3%-át, a súlyos események 1-13%-át jelentik az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnak (FDA). Hasonlóképpen, az oltóanyagokkal kapcsolatos nemkívánatos események kevesebb mint 1%-át jelentik. (kiemelés hozzáadva)

Ez a bizalmas Pfizer-jelentés, amelyet egy információszabadság-eljárás (FOI) keretében tettek közzé, a Pfizer által a vakcinaprojekt 2020. decemberi kezdetétől 2021. február végéig, azaz egy nagyon rövid (legfeljebb két és fél hónapos) időszakig rögzített halálesetekről és nemkívánatos eseményekről szolgáltat adatokat.

A Pfizer BioNTech vakcinát a 2020. december 11-i sürgősségi felhasználási engedély megadása után december 14-én vezették be az Egyesült Államokban.

A csavaros iróniával élve, az ebben a "bennfentes jelentésben" feltárt adatok megcáfolják a kormányok és a WHO által terjesztett hivatalos oltóanyag-narratívát. Megerősíti számos orvos és tudós elemzését is, akik feltárták az mRNS "vakcina" pusztító következményeit.

A Pfizer "bizalmas" jelentése részletes bizonyítékokat tartalmaz a "vakcina" halálozásra és megbetegedésre gyakorolt hatásairól. Ezek az adatok, amelyek a "ló szájából" származnak, most felhasználhatók a Big Pharma, a kormányok, a WHO és a média elleni jogi eljárások megfogalmazására.

 

 

Egy bíróság előtt a Big Pharma bizalmas jelentésében szereplő bizonyítékok (az EU, az Egyesült Királyság és az USA nemzeti hatóságai által összeállított, halálesetekre és mellékhatásokra vonatkozó adatokkal együtt) megcáfolhatatlanok: mert ezek az ő adataik és becsléseik, nem pedig a miénk.

Ne feledjük: ezek az adatok a bejelentett és nyilvántartott eseteken alapulnak, amelyek a vakcinával kapcsolatos halálesetek és mellékhatások tényleges számának csak kis százalékát teszik ki.

Ez egy de facto Mea Culpa a Pfizer részéről. #Yes it is a Killer Vaccine

A Pfizer teljes mértékben tisztában volt azzal, hogy az általa világszerte forgalmazott mRNS vakcina halálozási és megbetegedési hullámot fog eredményezni. Ez felér egy emberiség elleni bűncselekménnyel a Big Pharma részéről.

A Pfizer kezdettől fogva tudta, hogy ez egy gyilkos vakcina.

Ez egyúttal Mea Culpa és árulás a korrupt nemzeti kormányok részéről, amelyeket a Big Pharma fenyeget és megveszteget.

A kormányok nem tettek kísérletet arra, hogy a gyilkos vakcina visszavonását követeljék.

Az embereknek azt mondják, hogy az oltóanyag célja az életmentés.

Ide kattintva elolvashatja a Pfizer jelentését.

Lásd még a részleteket a mellékletekben.

A jelentés részleteiért lásd: Bombshell Document Dump on Pfizer Vaccine Data

Írta: Michel Chossudovsky professzor , 2022. április 29

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-titkos-jelentese-a-covid-vakcinarol