Deborah Conrad orvosasszisztens adatai, amelyeket Aaron Siri ügyvéd 2021. október 17-én mutatott be, azt mutatják, hogy az oltott emberek kilencszer nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba, mint az oltatlanok.

A kulcs az volt, hogy mit számoltak beoltottnak. Ahelyett, hogy csak azokat vették volna figyelembe, akik két héttel a kórházba kerülésük előtt legalább két héttel megkapták az oltást, egyszerűen azokat számolták, akik egy vagy több oltást kaptak, függetlenül attól, hogy mikor oltották be őket.

Ahogy Siri elmagyarázta:

"Egy aggódó orvosasszisztens, Deborah Conrad meggyőzte a kórházát, hogy gondosan kövesse nyomon a COVID-19 oltási státuszát minden, a kórházába felvett betegnél. Az eredmény megdöbbentő.

Amint azt Conrad asszony részletezte, kórháza egy olyan közösséget szolgál ki, amelyben az egyének kevesebb mint 50%-a volt beoltva COVID-19 ellen, de ugyanebben az időszakban a kórházába felvett személyek körülbelül 90%-a dokumentáltan megkapta ezt a vakcinát.

Ezeket a betegeket különböző okok miatt vették fel, többek között, de nem kizárólagosan COVID-19 fertőzések miatt. Még aggasztóbb, hogy sok olyan személy volt, aki fiatal volt, sokan szokatlan vagy váratlan egészségügyi eseményekkel jelentkeztek, és sokan hónapokkal az oltás után kerültek be."

 

E nyugtalanító megállapítások ellenére az egészségügyi hatóságok figyelmen kívül hagyták Conradot, amikor felkereste. 2021. július közepén Siri ügyvédi irodája Conrad nevében hivatalos leveleket is küldött a CDC-nek, az Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériumának és az Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalnak,25 és ezeket is figyelmen kívül hagyták.

"Ez ismét rávilágít annak fontosságára, hogy soha ne engedjük meg a kormányzati kényszert és mandátumokat, amikor orvosi eljárásokról van szó" - írja Siri.26

Nos, az egyik legmegdöbbentőbb részlet, amely Conrad adatgyűjtéséből kiderült, és amelyet Siri elmulasztott tisztázni, de Steve Kirsch egy nemrégiben megjelent substack-posztban kiemeli:27

"Ezeket a számokat csak úgy kaphatjuk meg, ha az oltott emberek 9-szer nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba, mint az oltatlanok. Matematikailag lehetetlen máshogyan eljutni ezekhez a számokhoz. Pont. Pont. Ezt nevezik "kényelmetlen igazságnak"."

Valóban, minél több adathoz férünk hozzá, annál rosszabbul néz ki ezeknek a COVID oltásoknak a helyzete.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-teljesen-beoltottak-9-szer-nagyobb-valoszinuseggel-kerulnek-korhazba-mint-az-oltatlanok