A történelemben először alkalmaznak tömegesen mRNS-vakcinákat. A globális kormányok követelik, hogy minden férfi, nő és gyermek kapja meg a kísérleti infúziót. A hatóságok azt állítják, hogy az ilyen intézkedések a "közbiztonságot" szolgálják, a gyógyszergyártók azonban elismerik, hogy termékeik nem akadályozzák meg a COVID-19 átvitelét vagy fertőzését. A mellékhatásokról szóló jelentések napról napra soha nem látott méreteket öltenek. A legmagasabb beoltási arányokkal rendelkező országokban jelentősen megugrott a szívbetegségek, a vérrögök és az agyvérzések száma. Sok érintett szemlélődő, aki ellenzi az orvosi mandátumot, felteszi magának a kérdést: miért ez a nyomulás? Egy argentin kutató úgy véli, tudja a választ.

Dr. Chinda Brandolino egészségügyi szakember, aki a nyirokgyógyászat, a vérképzés és a foglalkozás-egészségügy szakterületeire specializálódott. Ahogy egyre több páciense lett immunizálva, egyre jobban zavarta a dolog. Riasztóan sokan szenvedtek súlyos és legyengítő szövődményektől. Ezeket a nyugtalanító szenvedéseket figyelve az orvosnő tanulmányozni kezdte a hírvivő ribonukleinsavat és annak a genetikára gyakorolt hatását. Szorgalmas nyomozása elvezette őt egy konkrét, 2013-as esethez. A Legfelsőbb Bíróság Association of Molecular Pathology kontra Myriad LLC ügyben hozott ítéletében a törvényhozók kimondták, hogy az mRNS-vakcinák által megváltoztatott emberi genomok szabadalmaztathatók.

Egy nemrégiben tartott konferencián részletesen kifejtette a rendelet szörnyű következményeit:

"Amikor a genomot módosítjuk egy adenovírus vakcinával, az a beoltott személy már transzgenikus - egy transzhumán személy. A nemzetközi jogban törvényileg rögzítettek szerint ez a szabadalom tulajdonosának tulajdonát képezi. De a legdrámaibb dolog az egészben az, hogy mivel ha transzhumán, akkor ez a személy nem fog embernek minősülni az általunk ismert emberi jogok szerint. A helyzet rendkívül súlyos, és az az érzésem, hogy az emberek nem ismerik fel annak a súlyosságát, amivel szembenézünk. Nem csak a betegségekről van szó, amelyeket a vakcina fog előidézni, gyakran halálos kimenetelűek, hanem arról is, hogy a túlélők módosított genommal rendelkeznek majd, és ez a módosítás továbbadódik az utódaiknak.

Mivel a genomjuk módosul, ez a módosítás szabadalmaztatható. Minden, ami szabadalmaztatott, a szabadalom tulajdonosát illeti." Annak ellenére, hogy számtalan haláleset szemtanúja volt, Dr. Brandolino továbbra is a vakcinát túlélőkre gyakorolt maradandó következményekre összpontosít. Ezek az oltások visszafordíthatatlan genetikai változásokat eredményeznek. Minden egyes adag és az azt követő emlékeztető oltás egyre inkább szintetikus formává alakítja át a befogadókat. Súlyos aggodalmakkal tekint fajunk jövőjére. A természetes evolúció számtalan évszázadát eltérítették. A szándékos metamorfózist egy baljós erő irányítja, amely az emberi lények teljes birtoklására törekszik. Világszerte több milliárd ember már szabadalmaztatott kiborg. Pandora szelencéje kinyílt, és a fenyegető következményeket nem lehet teljesen felfogni.

Egy alattomos és aprólékosan megtervezett hatalomátvétel bontakozott ki a világjárvány korszakában. Minden, ami történik, alapjában véve emberellenes. Az arcmaszkok oxigénhiányos autonóm figurákká változtatják viselőiket. A társadalmi távolságtartás megtagadja az alapvető szeretetet és a szeretetteljes ölelést. A lezárások az otthonokat elszigetelő börtöncellákká változtatják. A céltáblák folyamatosan mozognak, és összetörik mindazok lelkét, akik nem értik meg, hogy ennek nem az a célja, hogy véget érjen. Talán a testünk a végső határ azok számára, akik a végső irányítást keresik. Az emberiség egy szakadék szélén áll. Megszámlálhatatlanul sok ember számára nincs visszaút. Csak az idő fogja megmondani, hogy pontosan hogyan alakulnak a jelenlegi események.

https://pokolafoldon.hu/blog/mostantol-szabadalmaztatott-tulajdon-vagy