Jesper Johansson, a FreeWest Media munkatársa interjút készített Dr. Reiner Fuellmich-csel, a berlini székhelyű Corona Nyomozó Bizottság munkatársával. Itt találhatók az egyórás interjú jegyzetei.

Az, hogy 2020 márciusától csak egyetlen médianyelv volt erről a "világjárványról", nagyon gyanússá tette Fuellmichet.

Dr. Wolfgang Wodarg, ennek a bizottságnak a tanácsadója, kijelentette, hogy a sertésinfluenza világjárvány NEM volt az, és végül igazat kapott. Akkoriban gyerekeket oltottak be, és 1300-an szenvedtek maradandó fogyatékosságot narkolepszia miatt. Wodarg szerint most ugyanez a történet ugyanazok a szereplők által történik. A madárinfluenza, majd a sertésinfluenza és most a Covid mind az ő próbálkozásaik a világjárványok elindítására.

Ennek a problémának mindig csak az egyik oldalát vizsgálták nyilvánosan és a médiában. Ez rendkívül szokatlan.

Fuellmich és csapata több mint 150 szakértőt kérdezett meg számos szakterületen, de a mainstream média figyelmen kívül hagyta munkájukat. A média egyszerűen fasisztának bélyegzi őket, és úgy tűnik, nem tudnak más véleményekkel és információkkal foglalkozni. Ugyanez a helyzet világszerte.

Fuellmich és kollégája, Viviana Fischer közhivatalokért indulnak.

A koronavírus elleni intézkedések - maszkok, lezárások és védőoltások - egyikére sincs bizonyíték vagy tényszerű alap. A védőoltások egyszerűen kísérleti génterápiák, amelyeknek nincsenek tanulmányok a hátterében. A WHO-t arra kényszerítették, hogy 2020 elején globális egészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki - ez az egyetlen alapja annak, hogy ezeket a "vakcinákat" használni lehessen. Vészhelyzet kihirdetése nélkül egy kísérleti vakcina nem használható. Nincs világjárvány. És még ha lenne is, a vakcinák NEM HATÉKONYAK és rendkívül VESZÉLYESEK.

2019 végén baleset vagy valamilyen szivárgás történt a wuhani laboratóriumban. A szivárgás következtében pánik tört ki, és elterjedt a hír, hogy ez volt a világjárvány oka, de nem ez volt. A wuhani laboratóriumi incidenst ugródeszkának használták. Szakértőink szerint mindezt 10 éven keresztül tervezték. A 201-es esemény egy főpróba volt: nem úgy volt, hogy rögtön utána, talán csak 2 évvel később, de valami arra késztette őket, hogy azonnal megtegyék. 2019 szilveszterén a németországi Drosten (Fauci megfelelője) azt a feladatot kapta, hogy találjon ki egy PCR-tesztet a fertőzés kimutatására, és ő a Kary Mullis által feltalált PCR-t választotta. Amit nem szabadna használni az aktuális betegség/fertőzés kimutatására. Egyszerűen a megfázás vagy influenza régi vírusmaradványainak kimutatásával lehet pozitív a teszt. Drosten tesztfelépítése arra volt hivatott, hogy a minta túl sokszoros felnagyításával, túl sok amplifikációs ciklussal hamis pozitív eredményt és "eseteket" produkáljon. A 24 cikluson túl tudománytalanná válik. 35-nél már 97%-ban hamis pozitív eredményt kapunk. Drosten 45 ciklusnál állította be.

Ezzel a teszttel 4 német turistát buktattak le Portugáliába belépve, és karanténba helyezték őket. Az ezt követő bírósági döntés megsemmisítette a PCR-teszt érvényességét. Akkor miért nem volt nagyobb befolyással ez a bírósági döntés? Nem ez az egyetlen bírósági ügy. Volt egy 2020 októberében, és 2021 februárjában egy osztrák bíróság kimondta, hogy nem lehet betiltani egy politikai gyűlést a PCR-teszt alapján. Április 8-án pedig egy német családjogi bíróságot kértek fel, hogy járjon közben az iskolában a szociális távolságtartástól és maszekolástól szenvedő gyerekek érdekében. A bíró szakértői véleményt kért. Az egyik szakértő azt mondta, hogy az iskolai intézkedések teljesen törvénytelenek és veszélyesek. Akkor miért nem reagálnak a kormányok ezekre a döntésekre? Mert Mr. Global világszerte stratégiai pozíciókba ültette a bábjait. És ezek a gazdag emberek kenőpénzeket használnak a politikai, orvosi, igazságügyi és médiaszférában. A bíró, aki a fent említett határozatot hozta, házkutatást tartott a házában és lefoglalták a számítógépeit. Ez üzenet volt az igazságszolgáltatásnak, hogy az ilyen ügyeket a közigazgatási bíróságok elé utalják. Pedig családjogi ügyről volt szó - a bírónak nem volt más választása, mint hogy megvizsgálja az ügyet. A bíró harcol az ellene indított eljárás ellen, és valószínűleg nyerni fog. Ez teljesen hallatlan és alapvetően fasiszta. A WHO által a közegészségügyi vészhelyzet kihirdetése CSAK a Drosten által szolgáltatott PCR EREDMÉNYEKEN alapult. Ez 100%-ban hamis pozitív eredményeken alapult.

Nincs alapja a vakcinák alkalmazásának, mert nincs globális egészségügyi vészhelyzet. Senki sem tagadja, hogy van egy vírus, de közel sem olyan veszélyes, mint amit mondanak. Az IFR csak 0,14%. Hasonló az influenzához. Ráadásul a WHO megváltoztatta a világjárvány definícióját, és eltörölte a halálesetek szükséges százalékos arányát. A világjárvány egyetlen megmaradt definíciós kritériuma a "globális betegség". Továbbá, tudjuk, hogy vannak alternatív kezelési módok. Skandináviában MINDIG vannak vírusok, de mi D-vitaminhiányosak vagyunk, így azzal kell pótolnunk magunkat. Plusz cink és ivermektin. Ezt tudjuk.

Mr. Global mindenhatónak hiszi magát, ezért van ez a késztetésük, hogy ellenőrzés alatt tartsanak minket. De nem ők irányítanak. Japánban betiltották a Moderna vakcinát, mert részecskéket találtak az oltóanyagban. Ezért az ivermektint használják. Nagyon sok titok övezi a vakcinákat és azt, hogy mi van bennük. Nemrégiben kaptuk kézhez a nagy gyógyszergyártókkal kötött szerződéseket, amelyeket a nemzetek aláírtak. Az EMA-hoz (Európai Gyógyszerügynökség) benyújtott dokumentumokban és szerződésekben a gyógyszergyártók a következőket írták: 1. a vakcinák készítői nem tudják, hogy hatásosak-e; 2. nem tudják, hogy biztonságosak-e; 3. ha felelősségre vonják őket, az országnak kártalanítania kell a gyógyszergyártót; 4. az országoknak akkor is használniuk kell ezeket a vakcinákat, ha vannak alternatív kezelési lehetőségek. Tehát a jogászok szerint ezek a szerződések semmisek. Ráadásul ha káros összetevők vannak benne, a szerződés ismét semmis. Ha a közvélemény tudomást szerez erről, akkor lázadás lesz. Ami olyan helyeken, mint Kalifornia, kezd megtörténni az oltásokat elutasító emberek körében. De ismétlem, az oltásokat már régóta tervezték. 2020 októberében a Fuellmich egyik német ügyfelének valaki a Bundestagból azt mondta, hogy "hamarosan elkezdődnek az oltások, 2 oltás lesz, de 6 havonta folyamatos oltások lesznek - ez már el van döntve". A legfontosabb platform a Világgazdasági Fórum, egy magánvállalkozói szervezet, amelyet egy fiatal Schwab alapított még a 70-es években. A WEF 1992-ben indította el a "Young Global Leaders" elnevezésű programot. Ennek első osztályába tartozott Merkel és Bill Gates, később Aznar (volt spanyol miniszterelnök), Macron, Jens Spaan, Justin Trudeau, Jacinda Ardern, stb. Ez egy komoly korrupciós ügy, mert a Mr. Global a saját embereit telepítette be egy ilyen típusú toborzóprogramon keresztül. Sokuknak hamis életrajza van, és képtelenek megvitatni ezeket a kritikus kérdéseket - csak a szükséges beszédtémákat ismételgetik. A németországi Drosten ebbe a kategóriába tartozik - a professzori állását a BMW-t birtokló család adományozta neki. Nem igazi professzor és nem is orvos (akadémikus). A disszertációja valószínűleg hamisítvány.

Grafén-oxid: nem található meg MINDEN fiolában. Mennyi a százalékos arány? Nem tudjuk. Egy orvosi szakértőkből álló csoportunk vizsgálja ezt. Néhány tételben 99%-ban van grafén-oxid - ezt a történetet hallottuk, és ezt szeretnénk ellenőrizni. A benne lévő összes nanorészecske, a lipidek, az mRNS, a spike fehérje és a G.O. komoly problémákat okoz. A spike protein a legmérgezőbb rész, és nem való a szervezetbe. Véralvadási és szívproblémákat, stroke-ot és szívrohamot okoz. A G.O. problémáról még nincs elég információnk.

Ha a G.O. a fiolák 1/5-ében van. Mi itt a jogi helyzet? Ez egy újabb gyanús réteggel bővíti a helyzetet. Egyesek azt állítják, hogy a G.O. felhasználható az oltottak ellenőrzésére az 5G technológia segítségével. A vakcinák mindenesetre sok kárt okoztak anélkül, hogy ismernénk a G.O. minden csínját-bínját.

A VAERS-en keresztül bejelentett halálesetek száma az USA-ban tavaly decemberben 11 000 volt. Thomas Renz amerikai ügyvéddel kapcsolatba lépett egy informátor, aki kimutatta, hogy a valódi szám 45.000 volt. Ez az egész teljesen hallatlan. Normális időkben az összes esetnek csak 1-10%-át jelentik. De ezek nem normális idők, mert a média és a kormányok mindent megtesznek, hogy elhallgattassák az oltás okozta károk/halálozás történetét. Az embereket még azért is fizetik, hogy ne jelentsenek oltás utáni halálesetet a VAERS-nek az USA-ban - ez egy elhunyt személy családjának igazolt története. Egyes amerikai orvosok úgy vélik, hogy a vakcinázást követő halálesetek száma akár 1/2 millióra is rúghat. Hasonló történetek érkeznek Izraelből is, stb. A vakcinának körülbelül 25 halálesetnél kellett volna megállnia. Csak az USA-ban 1/2 millióról beszélünk. A sertésinfluenza elleni oltást követő 53 haláleset megállította. Egy német orvos, Dr. Michael Dikter, tanúvallomása szerint közvetlen összefüggés volt egy nő 3,5 méternyi vékonybél eltávolításához szükséges életmentő műtét és az oltás között.

Szabadalmak: Dr. David Martin felfedezte, hogy a koronavírust, beleértve a tüskefehérjét és a vakcinákat, már jóval a "világjárvány" kezdete előtt - mintegy 17 évvel ezelőtt - szabadalmaztatták. Több tucat szabadalmat adtak ki. A hallgatók szerint ez rendkívül vonzó volt a befektetők számára. Mindez úgy hangzik, mintha egy terv, egy napirend lett volna.

Mi a végcél vagy a végeredmény? A lényeg az, hogy soha nem az egészségről szólt. Az egészséget arra használták fel, hogy pánikot és félelmet keltsenek. Eközben a németországi belügyminiszteri hivatal egyik munkatársa, aki a kockázatelemzés szakértője - egy 2020-ban írt hosszú tanulmányban megpróbálta kitalálni a világjárványra és a koronaintézkedésekre vonatkozó bizonyítékokat. A dolgozatában minden igaz lett: nem az egészségről van szó, hanem a Nagy Újraindításról - megpróbálják megszerezni a "mellékhatásoknak" tekintett, a gazdaságra stb. gyakorolt hatásokat. Ezek szándékolt eredmények és célok, nem csupán mellékhatások. A kis- és középvállalatokat és a kiskereskedelmi vállalkozásokat tönkreteszik, az amerikai platformok javára, mint például az Amazon és a Booking.com stb. Németországban a kínaiak átveszik az autógyártást és más iparágakat. Még nem jöttünk rá, de máris osztoznak a zsákmányon. Egyre több bejelentő jelentkezik. Egyesek 80%-os súlyos hatásokról beszélnek az oltás után; a rendőrség és a tűzoltók 1/3-a bíróságra megy az oltás miatt, stb. Más közalkalmazottak is fellépnek ez ellen. Mindezek az emberek zsarnokságról beszélnek, nem az egészségről. Arról van szó, hogy a multinacionális vállalatok átveszik a demokráciák és a nemzetállamok funkcióit. A kormányaink NEM hibáznak, bár az emberek ezt hiszik - a probléma az, hogy ők már nem a mi kormányaink. Az elmúlt néhány évtizedben a köz- és magánszféra közötti partnerségek irányába történt elmozdulás. Ezek az emberek a WEF-en keverednek. Az YGL programon keresztül egy önjelölt politikai elit jött létre - ez a politikusaink ellenséges hatalomátvétele, akik a másik oldal érdekében tevékenykednek.

Vajon ezek az elkövetők valaha is bíróság elé kerülnek? Igen. Ezen a héten lesz egy nemzetközi ügyvédi konferencia, olyan ügyvédekből, akik részt vesznek ebben a harcban. Az ügyvédek, akik valóban ismerik a speciális orvosi kérdéseket, egy 40-50 fős kis csoportot alkotnak, de a csoport ennél nagyobb. Egy nemzetközi Corona-törvényszéket terveznek. Ez nem hasonlítható Nürnberghez, ami a háború UTÁN történt. Fuellmich a probléma ELŐTT tervez egy tárgyalást, nem pedig utána. A tények világszerte azonosak - ugyanazok a vakcinák, ugyanaz a PCR teszt probléma, ugyanazok az intézkedések, mint például a lockdown, ugyanazokkal a problémákkal. A PCR-tesztet azért kell megtámadni, mert minden más ezen alapul. Ha bírósági úton be tudjuk bizonyítani, hogy nincsenek "esetek", akkor nincs világjárvány. Kanadában csoportos keresetet nyújtottak be, de a bíróság elutasította (Michael Swinwood ügyvéd által). Hamarosan lesz egy szóbeli érvelés. Más ügyek is folyamatban vannak különböző országokban. De ez egy ilyen hatalmas erőfeszítés - a jogi erőfeszítések önmagukban nem fogják elérni a célt. A bíróságok követni fogják a közvélemény bíróságát, ezért ezt az embereknek kell leleplezniük. Ez az emberek vagyonának és adóinak kifosztása a gazdagok részéről. Ennek van egy spirituális aspektusa is. Néhányan egészen más szinten kapcsolódnak ehhez és egymáshoz, azok, akiknek ugyanaz a felfogásuk, és ez döntő tényező lesz.

Ne csüggedjetek, folytassátok a harcot, mert nincs más alternatíva. A másik oldalnak NULLA lelkisége van, amire hivatkozhat. Képtelenek rá. (Lásd Fuellmich befejező történetét arról, hogy empátiát és szeretetet mutassunk azoknak az embereknek, akik félelemben élik az életüket.)

 

Reiner Füllmich: A világjárvány egy globális államcsíny

A híres ügyvéd, Dr. Reiner Füllmich kizárólag a Free West Media-nak beszél a világjárványról és a drákói intézkedésekről, amelyeket számos ország hozott, valamint arról, hogy ő és mások hogyan fogják ezt bírósági úton megtámadni.

FREEWEST MEDIA

Füllmich fogyasztóvédelmi peres ügyvéd, akit a német Corona Vizsgálóbizottság négy tagjának egyikeként hívtak meg, hogy beszéljen a munkájáról. 2020. július 10. óta nagyszámú nemzetközi tudós és szakértő vallomását hallgatja meg, hogy választ találjon a világjárvánnyal kapcsolatos kérdésekre, amelyeket az emberek világszerte feltesznek.

A közegészségügy nevében elkövetett szabálytalanságok a világjárvány során határozott választ követeltek - mondta az FWM-nek. Szakterülete az átlagemberek képviselete a nagyvállalatokkal szemben, és címlapokra került, amikor olyan óriáscégek ellen nyert ügyeket, mint a Volkswagen és a Deutsche Bank.

A zárlatokat, korlátozásokat, a Covid-oltásokat, a PCR-teszteket és más intézkedéseket vizsgálva megállapította, hogy azokat nem támasztja alá tudományos vizsgálat. Leírta, hogy a Covid-intézkedések tanácsadói, akiket a médiában "szakértőként" mutatnak be, valójában csalók, akik például magánegyetemeken kaptak professzori állást anélkül, hogy bármilyen tudományos munkát végeztek volna.

Füllmich ebben a mélyinterjúban arról is beszélt, hogy az Egyesült Államokban a dolgozók jelentős része a súlyos mellékhatásoktól való félelem miatt elutasította az oltást. A kísérleti oltásokból eredő halálos áldozatokról tömegesen alulreprezentáltak.

Következtetése szerint az intézkedéseknek más okai is vannak, mint amit nekünk mondanak, és a rejtett kezet "Mr. Global"-nak nevezi, aki a világjárványt saját céljai érdekében használja fel. Ezt már évekkel előre eltervezték, és csak arra szolgál, hogy az amúgy is gazdagok és hatalmasok még jobban érvényesüljenek.

https://pokolafoldon.hu/blog/legutobbi-interju-dr-reiner-fuellmich-csel-egy-vilagmeretu-allamcsiny