Felejtsd el a demokráciába vetett hitedet. Felejtsd el, hogy te voltál az, aki kancellárt vagy államelnököt választott. Felejtsd el, hogy a szavazatod döntő volt erre vagy arra a jelöltre. Mert, ahogyan az ezt követő értelmezhetetlen interjú Fuellmich és Ernst Wolff szakújságíró között zajlott, aki úgy foglalkozott Klaus Schwab WEF-jével, mint valószínűleg senki más, még a legszkeptikusabbaknak is megmutatja: Minden, amiről úgy gondolja, hogy az Ön választói döntésével kapcsolatos, a WEF-ben dőlt el és dől el.

Valójában a WEF lett a titkos világkormány - és aligha van bárkinek is fogalma arról, hogy miként érik el, hogy az olyan, korábban senkik, mint Merkel, Kurz, Sarkozy vagy Macron, gyakorlatilag egyik napról a másikra az országuk és az EU legfontosabb embereivé váljanak. Sok máshoz hasonlóan (ahogyan az interjúból is kiderül) őket is Klaus Schwab választotta ki "globális vezetőként", majd a tömegmédia segítségével - amely szintén a WEF teljes ellenőrzése alatt áll - néhány héten belül politikai sztárokká emelték őket. Erre gondolt egykor Seehofer azzal a mondatával: "Akiket megválasztottak, azoknak nincs mit mondaniuk. És azok, akiket nem választottak meg, azoké az igazi szó."

A helyzet az, hogy ha valaha is voltak demokratikus államok a világon - és ez kizárólag akkor volt így, amikor a világ még nemzetállamokra volt felosztva -, akkor a demokrácia témáját már régen eltemették. A Big Pharma, a Big Tech és a Big Media bűnözőinek mindenható klikkje irányít minket, akik eddig mindent megtettek azért, hogy elhitessék az emberekkel, hogy még mindig demokratikus világban élünk. E 3000 szupergazdag vállalat, a média és 13 vérvonaluk és nemzetek feletti titkos társaságuk hatalma eltörpül mindazok mellett, amelyeket a világ valaha is tapasztalt a totalitárius hatalom tekintetében. Még a sztálinizmus, a maoizmus és más kommunista bűnöző államok is elhalványulnak ehhez képest. Nem annyira a tömeges elnyomás minőségét, mint inkább a mennyiségét tekintve. Persze, aligha akart bárki is Sztálin Oroszországában vagy Mao Kínájában élni. De ma már nem számít, hogy hol élnek: A plutokrata gyilkos polip a föld utolsó zugába is eljutott. A múltban egy kis szerencsével meg lehetett menekülni a szocialisták terrorja elől Kínában, Oroszországban, sőt még Kambodzsában is. Ma már nem lehetséges a menekülés. A chipeknek, az intelligens nanorobotokkal való oltásnak, a mobiltelefonoknak, a hitelkártyáknak köszönhetően előbb-utóbb mindenhol megtalálhatók lesznek.

Schwab és a hozzá hasonlók a szabadság legrosszabb és legveszélyesebb elnyomói közé tartoznak az emberiség történelmében.

Az a tény, hogy az olyan bűnözőket, mint Gates, Schwab, Rockefeller, Rothschild vagy Soros a CIA által uralt Wikipédia egészen másként, nevezetesen "filantrópként" (emberbarátként) mutatja be, ha ismerjük az Orwelli utáni neologizmust, azt bizonyítja, hogy pontosan az ellenkezője a helyzet.

Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan sikerült egy szuperkapitalista világszervezetnek rávennie szinte mind a 195 államelnököt, hogy kövesse az Új Világrendet - és ugyanakkor a szocializmus modern, humánusabb formájaként mutatkozzon be.

Klaus Schwab, a WEF alapítója 1993 óta minden évben mintegy 200 embert nevezett ki globális vezetőnek. Néhányan már befolyásos családból származtak, de a legtöbben még csak most kezdték a karrierjüket. Mindezek az emberek a világ minden tájáról érkeztek, és kinevezésük után hamarosan elfoglalták a világ irányítóközpontjainak legbefolyásosabb posztjait. A Schwab által választott példák a következők:*.

  • Merkel (1993),
  • Sarkozy (1993),
  • Bono (1993),
  • Bill Gates (1993),
  • Jeff Bezos (1998),
  • Viktor Orban (1993),
  • Kubicki (1993),
  • Richard Branson (1993),
  • Jodie Foster (1999),
  • Spahn (2016),
  • Kurz (2016), T
  • Tony Blair (1993),
  • Macron (2016),
  • Christian Lacroix (1993),
  • Jack Ma (2001),
  • Jean-Claude Juncker (1995),
  • Cem Özdemir (2002),
  • Maischberger (2002), J. K. Rowling (2002),
  • Chelsea Clinton (2013),
  • Christian Wulff (1995) és még több ezer más...

Szinte mindegyiküket Klaus Schwab segítette a legmagasabb pozíciókba, és szinte mindegyikük a WEF napirendjét népszerűsítette/reklámozta. Az összes "Global leaders for tomorrow" a "Young global leaders" weboldalán található. ()(Via Global Patriots)

Dr. Fuellmich: Most Ernst Wolffnál vagyunk. Nagyszerű, hogy itt vagy. Ernst, csak nem láttam megint egy-két videót tőled - teljesen izgatott voltam. Egy igazi vállalkozó is velünk van, Christine Boegel. Mert ön, úgymond, az az ember, aki a gazdaságról gondoskodik. De legnagyobb meglepetésemre a legutóbbi videódban találtam egy listát azokról az emberekről, akik a Fiatal Vezetőkkel együtt nőttek fel. Meg kell mondanom, hogy ez egy igazi sokk volt, hogy ki mindenki tartozik hozzá.

Wolff: Igen, ez egy elég érdekes szervezet. Úgy értem, a kérdés, amelyet jelenleg a világban feltesznek: hogyan lehetséges, hogy világszerte 190/195 kormányt rávegyünk arra, hogy egy irányba meneteljenek. A háttérben biztosan nagyon nagy hálózatok vannak. És sok ismert hálózat van. Tudjuk, hogy vannak olyanok, mint a nagyon nagy alapítványok. Tudjuk, hogy itt Németországban van az Atlanti híd. Tudjuk, hogy létezik a Nemzetközi Fizetések Bankja és a Pénzügyi Rendszer, amely nemzetközi hálózatba szervezi az embereket. Tudjuk, hogy létezik az Iparosok Kerekasztala. Ez adja az EU-n belüli összes jogszabály sablonját. Aztán tudjuk, hogy létezik a "Harmincak csoportja", ahol a legfontosabb központi bankárok újra és újra találkoznak. Aztán ott van a Trilaterális Bizottság. És van egy szervezet, amely tényleg minden mást felülmúl: ez pedig a Word Economic Forum.

És ez az, aminek mostanában utánanéztem. A Fórum története nagyon érdekes. Ha röviden összefoglalhatom: a Világgazdasági Fórumot (WEF), amely az elmúlt 50 évben minden januárban Davosban ülésezik, 1971-ben alapította egy Klaus Schwab nevű német közgazdász és gépészmérnök. A jóember akkor 33 éves volt, és az első találkozóra 31 ország 440 vezetőjét sikerült megmozgatnia a szervezésen keresztül, ezen a fórumon keresztül, amelyet akkor még Európai Menedzsment Fórumnak hívtak.

El kell csodálkoznia, hogy egy 33 éves, nagy nemzetközi tapasztalatokkal nem rendelkező, sőt, mindössze néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatalember ilyen kongresszust nyithat. Megnéztem az életrajzát: az ember a zürichi ETH-n és a szabadkai egyetemen tanult - de ami érdekes, hogy egy évet a Harvard Egyetemen töltött, ahol Henry Kissinger tanította, és feltételezem, hogy ott nagyon fontos kapcsolatokat épített ki: "Vezetői fórum". És gyanítom, hogy egyszerűen delegálták neki, és ő aztán a háttérben velük együtt csinálta.

Ma a Világgazdasági Fórum valószínűleg a világ legfontosabb hálózata, ami a gazdagokat és a hatalmasokat illeti.

Körülbelül 1000 nagyvállalat finanszírozza. Klaus Schwab kezdetben csak arra koncentrált, hogy összehozza a menedzsereket, azaz az üzleti világból érkező embereket. Egy idő után rájött, hogy politikusokat is be lehet vonni. Aztán bevontak politikusokat - és aztán ez tovább ment. Aztán bevontak embereket a médiából, és végül egy csomó hírességet is bevontak. Ilyen híresség például Michael Schumacher, Lance Armstrong vagy Megan Rapinoe, az amerikai női labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, aki néhány éve vált nagyon híressé. Tehát minden sarkon volt horgászat.

És a médiaszemélyiségek között is akad néhány érdekes név. Itt van Matthew Bannister a BBC-től, Anderson Cooper a CNN-től, és érdekes módon Sandra Maischberger Németországból. Ezeknek az embereknek alkalmazniuk kell magukat. Az 1992-ben alapított szervezetet kezdetben "Global Leaders for Tomorrow" néven hozták létre, majd 2005-ben átnevezték "Young Global Leaders" névre.

És ahhoz, hogy részt vehess, jelentkezned kell, és át kell esned egy kiválasztási eljáráson, majd vagy elfogadnak, vagy elutasítanak. Természetesen az 1992-es legelső osztály összetétele is érdekes: olyan neveket találunk, mint Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Tony Blair, Gordon Brown, Aznar spanyol miniszterelnök és Manuel Barroso.

Hihetetlen, hogy kik emelkedtek a politika legmagasabb tisztségeibe.

De amit most a beszélgetésünkhöz utánanéztem, ami különösen érdekes, az a következő információ: 1300 ilyen Globális Vezető van. És nagyon furcsa módon négyen közülük korábbi németországi egészségügyi miniszterek. Tehát az első, aki ott volt, Andrea Fischer volt a Zöld Párttól. 1998-2001 között a Schröder/Fischer-kabinet egészségügyi minisztere volt. Amikor kilépett a politikából, gyógyszeripari lobbista is lett. Aztán jött Daniel Bahr az FDP-től, aki egy ideig egészségügyi miniszter is volt. És van még valami nagyon érdekes: mielőtt Spahn úr sorra került volna, Rösler úr következett. Philipp Rösler 2009 és 2011 között német egészségügyi miniszter volt. És ő különösen érdekes: nem csak a Young Global Leaders tagja volt, de miután kilépett az FDP-ből (amely a 2013-as választásokon nem tudta átlépni az 5 százalékos akadályt), a WEF ügyvezető igazgatójává nevezték ki. Ezután Klaus Schwab Genfbe hozta, és 2014-2017 között a WEF ügyvezető igazgatója volt.

Különösen érdekesnek találom Klaus Schwab egy ügyes megjegyzését ebben a kérdésben. Schwab elmondta: "Egy ideig figyeltük ezt a fiatalembert, és rájöttünk, hogy ő lenne a megfelelő számunkra". Tehát ebből a kijelentésből már láthatjuk, hogy ki tartja itt a kezében az igazi hatalmat. A politikusok nem mások, mint bábok ebben a hatalmas pókhálóban - és teljesen más emberek nevezik ki őket. Nem akarom azt mondani, hogy Klaus Schwabnak nagy hatalma van. Úgy gondolom, hogy Klaus Schwab egyszerűen az a figura, aki a többi figurát összehozza: ha tehát Klaus Schwab nem töltené be többé a szerepét, akkor valaki más lépne be ebbe a szerepbe.

Érdekes azonban azt is megjegyezni, hogy ezekhez a globális vezetőkhöz, akik jelenleg több mint 1300 embert alkotnak, 2012 óta egy másik szervezet is csatlakozott: a globális alakítók. És most már 10 000 embert számlálnak. Ezek mind 30 év alattiak, és ez visszavezethető arra a tényre, hogy a WEF valamikor megállapította, hogy a világ népességének 50 százaléka ma már 25 év alatti, és az olyan kontinenseken, mint Afrika, az emberek 75 százaléka is különösen fiatal. Ezért gondolták, hogy "jobban kell koncentrálnunk erre a fiatal generációra. És mindannyian tudjuk, hogy ezt az egész digitalizációt elsősorban a fiatalok mozgatják. És azt is el kell mondani, hogy Klaus Schwabnak nagyon nagy affinitása van a technológiához. Egy vállalatból származik: apja gépészmérnök volt, ő maga is gépészmérnök, és már nagyon korán belekeveredett a digitális technológiákba. Tehát pontosan tudja, milyen fontos a technológia. A "negyedik ipari forradalomról" és a "nagy visszaállításról" szóló könyveiben pedig azt is írja, hogy az ember jövőjét az ember és a digitális technológia összeolvadásában látja.

Dr. Fuellmich: Mondja meg nekem: hogyan lehetséges, hogy senki sem vette észre, hogy a mai politikai "vezetőket" ezek a struktúrák ránk erőszakolták?

Wolff: Ez egy nagyon érdekes dolog, mert a háttérben sok minden történik. Az, hogy Angela Merkel az első osztályon ült, szenzációszámba megy. Mert az 1989-es falnyitás és a német újraegyesítés 1991-ben - és ő már 1992-ben ebben az osztályban volt. De azt sem szabad elfelejteni, hogy az első találkozó Helmut Kohl és Hans Modrow, az NDK Minisztertanácsának elnöke között Klaus Schwab jelenlétében zajlott. És ez Davosban történt. Tehát a háttérben valóban szálak szövődtek. És valószínűleg már akkoriban is terveztek bizonyos dolgokat.

Angela Merkel is a WEF gyermeke

Még emlékszem, hogy az 1990-es évek elején Helmut Kohl mindig úgy beszélt Angela Merkelről, mint "az én lányomról". Így már világos volt számára, hogy milyen funkcióban keresik. És azt hiszem, a szándék egyszerűen az volt, hogy valakit keletről nevezzenek meg, hogy az egyenlőség látszatát keltse. Aztán azt is mondták: "Csodálatos. Először is, most egy nő van hatalmon - és ez a nő is keletről érkezett. És ez mutatja, hogy mennyire egyenlőek az emberek az országunkban." Míg a valóság természetesen éppen az ellenkezőjét bizonyítja.

https://pokolafoldon.hu/great-reset/a-vilag-szinte-valamennyi-elnoket-a-wef-valasztotta-ki-es-juttatta-hatalomra