Christine Anderson asszony, az Európai Parlament képviselője beszámol japán útjáról, ahol megfigyelte az új mRNS vakcinák bevezetésének az előkészítését. Ezek az új vakcinák, az úgynevezett „önmegerősítő” mRNS-ek, a szervezetben terjednek, és saját maguk állítják elő az antigének másolatait. Figyelmeztet e technológia lehetséges, ellenőrizhetetlen kockázataira, többek között annak terjedésére.
Anderson elmagyarázza, hogy Japánt azért választották tesztpiacnak, mert ott alacsonyabbak az engedélyezési akadályok és a szabálykövetés társadalmi vonás. Hangsúlyozza, hogy újabban már ott is jelentős ellenállás tapasztalható ezekkel a vakcinákkal szemben, amint azt egy 50 ezer résztvevővel tartott demonstráció is példáz.
Az interjúban hangsúlyozzák, hogy az önerősítő mRNS-technológia (SA-mRNS) ellenőrizhetetlen kockázatokat rejt magában, mivel az eljárás során használt alfa-vírusok könnyen terjednek, és a gazdaszervezeten kívül is képesek túlélni. A COVID-19 kapcsán eddig hozott intézkedések felülvizsgálatára való hajlandóság hiánya is szóba kerül, különös tekintettel az mRNS-injekciók negatív hatásaira, például a gyermekeknél fellépő szívizomgyulladásra.
Végezetül az mRNS technológia őszinte újraértékelésre és a tudatosság fejlesztésére szólítanak fel a tudomány és a politika iránti bizalom helyreállítása érdekében.


Forrás: Stefan Magnet @ YouTube EU-Anderson warnt: Neue mRNA! So wollen sie die Ungeimpften kriegen! https://youtu.be/YubrJ8RTYJU