A mély állam migránsokon keresztül akarja átvenni a hatalmat az Egyesült Államokban, és más angolszász országokban.
Szervezett és összehangolt hatalomátvétel zajlik.
Az IIllegális Migrációs Hivatal az idén nyáron bevezeti az illegális bevándorlók személyazonosító programját.
Vagyis választási jogosítványt adnak az illegális migránsoknak, amivel a választások évében. A Biden-kormány csendben legitimálja a inváziót az Egyesült Államok nemzete ellen. A migránsok nem csak választhatnak, hanem jelöltek is lehetnek. A mesterséges intelligenciával pedig elcsalják a választásokat.
Micsoda ördögi terv, és van realitása, mivel Elon Musk is erre figyelmeztet egy megosztott twitterbejegyzéssel:
“A képviselőház EGYHANGÚAN megszavazta, hogy az illegálisok képviseltessék magukat a Kongresszusban ÉS a Választási Kollégiumban. Hacsak a Szenátus nem fogadja el a törvényjavaslatot, a képviselőházi székek és az elektori kollégium szavazatait hozzáadják azokhoz a területekhez, ahol a legtöbb illegális van (beleértve az összes Biden-illegálist is). Tervezett invázió.”

Itt pedig Jim ferguson bejegyzése:
“Az országainkba özönlő illegális migránsok tömege valójában ENSZ-katonák.
Ezek az ENSZ katonái, és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) fogja bevetni őket, amikor bejelentik a következő pandémiás bezárást.
A perthi skóciai skót gyalogezredet arra utasították, hogy képezze ki az illegális migránsokat tömegellenőrzésre és egyéb intézkedések a brit lakosságon belüli megfelelés kikényszerítésére abban az esetben, ha a lakosság felkel a kormány ellen.
Jelenleg a madárinfluenza H5N1 madárinfluenza elleni oltóanyagait szállítják az Egyesült Királyságba, és készen állnak a brit lakosság elleni bevetésre.
John O’ Looney brit üzletember azt mondja, meggyőző bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy ezeket az ENSZ-katonákat brit erők képezik ki, akiket a brit kormányt megfertőző globalisták parancsolnak erre.
A napvilágra kerülő részletek azt sugallják, hogy a brit erőket külföldre küldik Oroszország elleni harcra Ukrajnában, ami gyakorlatilag nem hagy hazafias katonákat Nagy-Britanniában, hogy megvédje a brit lakosságot, és hogy az illegális migránsok egyenruhát kapnak, és a globalisták felhatalmazást kapnak a rendőrségre, az ellenőrzésre. és elrendeli a brit népet, hogy maradjon otthon, és meglesz az a joga, hogy letartóztassa és letartóztassa azokat, akik nem tartják be.
Ez megmagyarázza, hogy Kanada, az Egyesült Államok, Ausztrália, Új-Zéland és Európa egy része miért néz szembe a globalisták ugyanazzal a tervével.
Ezek az illegális migránsok nem hűségesek a befogadó országokhoz, és vidáman követik a globalisták parancsát, hogy leigázzák és ellenőrizzék az embereket saját országainkban.
Ideje felkészülni és ideje ellenállni. Csatlakozzon szabadságmozgalomunkhoz!”
https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1789317957488685195